[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته الان که دستگاهو زدم بازم صدای نویز داد بعد صدا قط شد!
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته الان که دستگاهو زدم بازم صدای نویز داد بعد صدا قط شد!
show hidden فعاله ولی از run نمی تونم فولدر ها رو ببینم توی run گزینه all file رو هم انتخاب کردم ولی فولدر ها رو نشون نمیده فقط همون فایل هایی رو نشون میده که توی حالتی که بدون run درایو رو باز میکنم نشون میده.نقل قول:
یک دور اسکن ویروس بکنید ببینید درست میشه یا نه اگه نشد تنها راه ریکاوری است تا اطلاعات برگرده با اسکن کردن مشکلی پیش نمیادنقل قول:
الیته ممکنه سیستم شما هم ویروسی باشه به همین خاطر بهتره روی یک سیستمی که ویروسی نیست از طریق run با فعال بودن فایل های هیدن دوباره چک بشه
هاردتون که مشکل داره اول از همه با نرم افزار hdd regenerator در مود اسکن و ریپیر از طریق سی دی بوتیبل هارد رو اسکن کامل بکنید که بدسکتورها از بین بره بعد بریم سراغ سایر مواردنقل قول:
میشه دقیقا بگین باید چکار کنم؟ من دانلودش کردم خودش بوتیبله؟ به هارد آسیب نزنه؟
بیشتر بازیهای که روی سیستم نصب میکردم بعد از چند لحظه هنگ میکرد یا صفحه ابی مرگ یا ارور colse porogram بعد از برسی متوجه شدم بازیهای که در درایو و از هارد ssd نصب میشه مشکلی نداره اما بازیهای که در دیگر درایوها هست این مشکلات رو در هنگام اجرا داره با یه سری نرمافزار هارد رو که مکستور 500 هست اسکن کردم که همه از وجود یه مشکل توهارد مکستور خبر میداد یکی از نرمافزارها میزان سلامت هارد رو40 درصد زده بود ایا این مشکل قابل حل هست یا فکرهارد دیگری باشم؟
نه آسیب نمیزنهنقل قول:
با خود نرم افزار میتونید یک سی دی بوتیبل درست کنید
عکس از تب health نرم افزار hd tune بدیننقل قول:
با سلام
من یک هارد اکسترنال از نوع Adata دارم . زمانی که به کامپیوتر وصل میکنم از من میخواد که فرمت کنم وای چون اطلاعات دارم نمیتونم زمانی که از مای کامیوتر باز میکنم اررور میده (عکس اول) در چند سیستم تست کردم همین مشکل هست عکس دوم هم مربوط HDD Tune هستش با HDD Regenerato هم رفع بدسکتور کردم
در ضمن هاردم RAW شده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]