سلام دوست خوبم.
من واقعا از نویز گیر سه مرحله ای این دوربین راضی ام .با این که لرزش دست زیادی دارم ولی با زوم 30x عکسهای خوبی گرفتم.به نظر من در عین توانایی ها ضعفهای دوربین اینها هستند :
1-کیفیت عکس از ایزوی 800 به بالا . هر چند از کیفیت عکسهای sx20. hx1 .p100 هم خوشم نیومده. و فکر می کنم fz35 , s200 هم تنها کمی از اینها بهترند .کاش دوربینی در رده سوپر زومها میومد که کیفیت g11 رو داشت .
2-سرعت فوکوس کم (نسبت به فوکوس های کنون و حتی hx1)
3-view finder کوچک. شاید چون انتظارم این بود که optical باشه و در حد dslr
3- رینگ فوکوس دستی که محل اون خوب نیست و تنظیمش هم سخته . حداقل من هنوز مشکل دارم .
4-درب تعویض باتری بد طراحی شده. عموما من چند بار باید سعی کنم تا خوب بسته شه.
5-رینگ زوم دستی اگر چه در عکاسی یک مزیت بزرگه ولی در فیلمبرداری نقصه. سرعت غیر یکنواخت زومینگ به کیفیت فیلمبرداری صدمه جدی می زنه .
6-در فیلمبرداری وقتی به دلیل تغییر موقعیت صحنه تنظیمات نور تغییر می کنه ، دوربین با تاخیر خودشو با شرایط نور اداپته می کنه . و این در هنگام دیدن فیلم خودشو نشون می ده
7-فیلمبرداری در سرعت بالا تنها یا نرم افزار خاصی در بیرون دوربین قابل رویت نرمال هست . این مساله در مورد فایلهای raw هم صادقه.
8-با این که این دوربین با سرعتهای بالا مثل 12fps می تونه عکس بگیره ولی این قدر cashe اون بالا نیست که همه رو save کنه . فقط 7 عکس می گیره .
9- سرعت پردازش دوربین در عکسهای با فرمت raw کمه .برای همین میشه گفت دوربین برای سرعتهای بسیار بالای موضوع مناسب نیست .(برخلاف تبلیغات دوربین)
دیگه چیزی یادم نمیاد ...با وجود این دوربین اینقدر مزیت داره که من به عنوان یک دوست انتخابش کردم .(عکاسا میفهمند من چی می گم). این دوربین منو تربیت میکنه تا مدتی بعد بتونم با برادر بزرگاش هم دوست بشم(dslr). فکر کنم کمتر دوربینی در بین لایکها بتونه سختگیرانه منو به یک dslr حرفه ای نزدیک کنه .از طولانی شدن پاسخم عذر می خوام.