Cat 4 هست احتمالانقل قول:
خير گوشي شما از پلاس پشتيباني نميكنه
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Cat 4 هست احتمالانقل قول:
خير گوشي شما از پلاس پشتيباني نميكنه
درود دوستان من چند سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
الان بالاترین سرعت برای 4g+ هستش؟ از کجا باید بفهمم که موبایل از این قابلیت ساپورت میکنه؟
استفاده از مودم یا گوشی فرقی در سرعت هم داره؟
سلامنقل قول:
بله فعلا بالاترين سرعت 4G+ هست
كليه گوشي هايي كه از Cat 6 به بالا و همينطور از فركانس 1800 و 2600 ( باند ٣ و ٧ ) پشتيباني ميكنند
سرعت در ال تي اي بستگي به قدرت و كيفيت سيگنال همينطور منطقتون داره عوامل تاثير گذار هم در كيفيت چيپ هاي مودم استفاده شده تاثير گذارند
این هدیه تکمیل ثبت نام رو از کجا میشه تشخیص داد چقدر مونده؟
اگر ۱۰۰ مگابایت رو میگی من داخل اپلیکیشن My Irancell میدیدمنقل قول:
سلام دوستان من میخواستم این مودم e3372 رو بفروشم ! خواستم بدونم به اسم خودم هست مشکلی پیش نیاد ؟ مرسی
سرعت شما هم از دیشب افت کرده؟ خیلی بد شده نمیدوم بخاطر این ایام یا فقط واسه من داغون شده!؟
درود دوستان
من ی سیم کارت رو روی آیفون SE و سپس گلکسی J5 گذاشتم و با برنامه SpeedTest رو جفتشون تست کردم
ولی سرعتی که J5 میگفت بیشتر بود
طبیعیه؟
و ی سوال دیگه :
من گوشیم Galaxy J5 4g مدل J500F هست ، 4G+ ساپورت میکنه؟؟؟
کلان خراب شده فقط ساعت 5 خوبه -نقل قول:
والا منم میخوام بفروشم میترسم موردی پیش بیاد و طرف کرم بریزه روش به اسم من
دو س روز پیش تو روز بسته زدم سرعت دانلودم بافورجی60کیلو و با سرور داخلیش 4مگ....
نقل قول:
سرعت از دیشب ساعت 11 به بعد کمی افت کرد .
سلام دیشب اینترنت داغون شد الان هنوز مشکل داره!از دیشب نتونستم برم برنامه ایرانسل من بعد هی قط و وصلی داشت میخاسم دانلود کنم،نتونستم بسته بگیرم،الان شانسی بسته گرفتم وصلم!دوستان برا شما مشکلی پیش نیومد؟
برادر سیمکارت همراش به اسمته مودمش که به اسمت نیست!راحت بفروشنقل قول:
همینطوری که داره مناطق بیشتری تحت TD و LTE میره شبکه هم از سرعتش زده میشه تابستون 70 مگابیت الان زمستون 40 مگابیت نصیبمون شده :n22:
سلام و وقت بخیر.
دو تاسوال داشتم که ممنون میشم راهنمایی بفرمایین(اگر ارتباطی به تاپیک نداره پیشاپیش عذر میخوام)
سوال اول در مورد تبدیل سیم کارت اعتباری به دائمی هست،بعد از تبدیل در صورتی که برای مثلا یکسال از سیم کارت استفاده نشه آیا باز هم امکان سلب امتیاز و واگذاری به غیر هست؟
سوال دوم در ورد مصرف باتری تحت شبکه 3G و 4G هست،میخواستم بدونم در حال حاضر کدام یک از این دو شبکه فشار بیشتری به باتری وارد میکنن از لحاظ مصرف.
ممنونم.
منظور سرعت لحظه ای هستش ؟!نقل قول:
ن جیگر میانگین های سرعت بچه هارو با تابستون مقایسه کننقل قول:
همه 6 -7 مگابایت سرعت داشتن رو فورجی معمولی
الان تقریبا 5 -4 مگابایت رو معمولی سرعت شده
فورجی پلاس که 150 مگابیت و اینا تست میذاشتن الان از 50 تا 90 هست
شبکه همینطوری داره سر پاینی رو ادامه میده
پوشش 4g+ الان کدوم شهرا هست ؟
سلام . وقتی سیم کارتتون رو تبدیل به دائمی کنید حتی اگه هیچ استفاده ای ازش نکنید ماهیانه یه مبلغ ناچیزی (در حد ۱۰۰۰ تومن فکر کنم) به عنوان آبونمان هست که باید بپردازید و اگه پرداخت نشه سیم کارت اول به صورت یه طرفه و بعدش دو طرفه و در نهایت سلب امتیاز میشه . بند ۴-۱۲ این لینک رو بخونید دقیقتر گفته :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درباره مصرف 3G یا 4G زیاد مطمئن نیستم ولی فکر کنم 4G یه مقدار بیشتر مصرف کنه البته مهمتر از اون ، قدرت سیگنالتون هست که هرچی سیگنال ضعیفتر داشته باشید به شدت مصرف باتریتون رو بالا میبره .
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
والا من مشهد هستم سرعت داره هرماخ بهبود پیدا میکنه فقط یک چیز برام خیلی عجیبه اونم سرعت لود صفحات مرور گر هست نمیدونم چرا اینجوریه اخرین تست سرعت که گرفتم با فورجی حدود ۵۰ مگ بودنقل قول:
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
سلام دوستان
ایرانسل میگه شهر شما تحت پوشش 4G+ هست
این مشخصات گوشی من هست
واسم عجیبه که چرا فورجی پلاس نمیشه
HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE-A (3CA) Cat12 600/150 Mbps
حتی تو منطقه پلاس هم باشی، همیشه نمیشه. نمیدونم به چی بستگی داره، اما من دقت کردم تو منطقه بعضی مواقع میشه، بعضی وقتها نمیشهنقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
سلام دوستان من مثل قبل 2 بسته نامحدود خریداری کردم و با هاتسپات وصلش کردم به لپتاپ و نت گوشی رو هم فعال کردم ولی صبح که بیدار شدم 1 کیلوبایت هم دانلود نکرده بود !!!
باید سر ساعت 2 نت رو خاموش روشن کنی تا جواب بده یا نه ؟
ممنون میشم پاسخ بدید
سلام، ایرانسل یه منطقه که جای شلوغ یا معروفی باشه پلاس میکنه بعدش به عنوان پلاس شدن اون شهر معرفی میکنه!نقل قول:
سلام
با مودم e3372 هر وقت دانلود میکنم وسط دانلود ارتباط قطع میشه باید مودم رو در بیارم دوباره وصل کنم تا دانلود رو ادامه بدم و همیشه همین وضعیته نباید از پای کامپیوتر بلند شم وگرنه قطع میشه و دانلودم ناقص میمونه..
الان راهکار شما عزیزان چی هست؟لطفا بنده رو کمک کنید کلافه شدم.
نقل قول:مشکل اینه که من تا به حال هیچ جای شهر ندیدم پلاس بشهنقل قول:
عجیبه واسم
سلام،نقل قول:
احتمالا" پورت USB کامپیوتر شما جریان کافی برای مودم رو نمیتونه فراهم کنه. اگر پورت USB 3.0 داره به اون وصل کنید در غیر اینصورت با سایر پورت ها تست کنید.
ممنون از پاسخگوییتون.نقل قول:
همشون پورت یو اس بی 2 هستن..اگر احیانا پورت ها مشکل دارن راهکاری دارید؟ولی فکر نکنم مربوط به پورت باشه چون هارد و رم و فلش بهشون متصله مشکلی نبوده به نظرتون مشکل از dns یا ویندوز نیست؟
با پورت های پشت کیس هم همین مشکل رو دارید؟نقل قول:
شهرستان جا های دیگه به غیر از تهران کرج این مشکل رو ندارندنقل قول:
رامسر که بودم واقعا عالی عمل میکرد ..
رنج ip که حتمن هم میگیرید 5.12x شروع میشه که اون دسته از رنج ها سرعت عالی دارند
تو نقشه TD رو دیدید تحت پوشش بودید؟نقل قول:
گوشی رو به سمت جایی ببرید که بیشترین انتن رو میده و شروع به تست کنید ببنید چطوریه چون تو خونه مام پلاس نمیشه تا اینکه ببری دم پنجره
باند 3 و 7 رو پشتیبانی میکنه دیگه نه ؟
گوشی من شیائومی می 5 هستنقل قول:
این مشخصات سرعته
HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE-A (3CA) Cat12 600/150 Mbps
قطعا باید پشتیبانی کنه
البته شهر اصلا تحت پوشش TD نیست
شما با این گوشی 4 جی پلاس ایرانسل رو تجربه کردید؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:راستش هنوز نهنقل قول:
من حدس می زنم شهر ما تحت پوشش پلاس نباشه
گوشیتون پشتیبانی میکنهنقل قول:
زمانی که تحت پوشش TD هم رفتین صد در صد از پلاس میتونن استفاده کنین
برای من وقتی که فعال شد 4G+ تقریبا 2 هفته دیگش نقشه TD سبز پرنگ شد یجورایی نقشه TD هم نقشه پلاس هم هست
اگه الانش رو 4g معمولی سرعت خوبی دارین بهتره رو همین تک باند بمونید زمانی که فعال شه نصف میشه سرعتتون چه رو تک باندش و چ روی تجمیع
کمتر شه؟نقل قول:
الان پلاس باید سرعت رو بالا ببره
یعنی کم میشه؟؟؟
شهر ما فقط 4g داره و فعلا پلاس فعال نشده
ولی شهر بغلیمون پلاس داره
اونجا تست کردم. وقتی پلاس فعاله سرعتم کمتر از 4g معمولی هست :| نمیدونم چرا
اره بر عكس هست . [emoji23][emoji23]نقل قول:
جهت جبران کمبود جریان میتونید از کابل هایی شبیه کابل زیر استفاده کنید. قبلش با یه سیستم دیگه هم تست کنید تا مطمئن بشین:نقل قول:
الان من خودمو به احترام چن تا اهنگ مدرن تاکینگ نگه داشتم والا 4 بار قصد خودکشی زد ب ذهنم :n15: الان دارم میرسم ب اون حرف دوستمون ک تست هارو نشونش میدادم میگف ایرانسل ازون شرکتاس ک خیار نشونت بده بعد ی مدت گردش کنه گوجه اش کنه
رنج مزخرف 5.117 دستم افتاده هرچند این ایپی ها invalid هست ولی خب 5.112 عالیه تو بینشون