من امروز رفتم ببینم درخواست تعجیل جوابش اومده یا نه . پلیس +10 گفت جلو درخواستت نوشته خیر ولی تا قبل برج 12 بازم سر بزن!!!!
یعنی چی؟ یعنی جواب تعجیل هنوز نیومده ؟؟ اگه اومده مگه میشه تغییر کنه که بازم برم اونجا؟؟
Printable View
من امروز رفتم ببینم درخواست تعجیل جوابش اومده یا نه . پلیس +10 گفت جلو درخواستت نوشته خیر ولی تا قبل برج 12 بازم سر بزن!!!!
یعنی چی؟ یعنی جواب تعجیل هنوز نیومده ؟؟ اگه اومده مگه میشه تغییر کنه که بازم برم اونجا؟؟
خیلی ممنون از راهنمایی شمانقل قول:
اینی که میگید اسفند تقسیمش خوبه فقط مربوط به محل آموزشی هست ؟ یا منظورتون یگان هم میشه ؟
یا اینکه اون اصلآ به این چیزها مربوط نمیشه ، شانسیه و ربطی به ماه اعزام نداره؟؟!
منم مثل همه تمایل دارم تو شهر خودم خدمت کنم :n12:
سلام
دوستان کسی از قانون جدید نظام وظیفه در مورد معافیت رتبه های برتر ارشد اطلاعی داره؟ من از هر کسی یه چیز متفاوت شنیدم! یکی میگه فقط رتبه یک ارشد، یه جا خوندم سه نفر اول و دوباره شنیدم قانون جدید 10 نفر اول ارشد رو معاف میکنه...کسی اطلاع دقیقی داره در این مورد؟
:n40:
سلام دوستان.من یه سوال داشتم. این قانون جریمه نقدی که تا 22 بهمن وقت داره، به چه کسانی میخوره.من 3ماه از سربازیم مونده و کارت پایان خدمتم رو هواست.دقیقا 8سال هم میگذره.اگه برم شامل من میشه این تعرفه. لطفا سریع جوابمو بدین.ممنون
کی میدونه این پرداخت جریمه نقدی مشمول چه افرادی میشه. ایا به سرباز فراری های سال 85 که مثلا 3ماه از سربازیشون بیشتر نمونده شامل میشه؟ اگه من برم پیگیری چه اتفاقی میافته؟ لطفا منو سریع راهنمایی کنید. موندم چه کنم؟:n36:
دوستان پادگان 02 افسریه به پرندک منتقل شده؟
سلام
دوستان من متولد 69 هستم.دیپلم.حدود 3-4 سال غیبت دارم.
فردا قراره برم برای کارای اعزام به خدمت.بعد از ارائه مدارک به پلیس + 10 تقریبا چقدر طول میکشه تا برگ سبز و سفید برسه به دستم؟
با توجه به اینکه تو ماه زوج دارم دفترچه پست میکنم به نظرتون کی اعزام میشم؟ اسفند؟ اونایی که دیپلم هستن جه تاریخایی از ماه معمولا اعزام میشن؟
گفتن تا 22 بهمن غایبا بیان بخشیده میشن همون 21 ماه خدمت میکنن. اگه تا قبل 22 بهمن برگ سفیدم بیاد دیگه اضافه نمیحورم؟
تو آموزشی چند بار یا چند روز مرخصی میدن؟ بیشتر امگان داره ارتش بیفتم یا ناجا؟
برگ سبز رو همون موقع میده و تاریخ اعزام مشخص میشه که احتمالا بهمن ماه میشه. برگ سفید هم یک هفته قبل از اعزام میاد.نقل قول:
دیپلم به پایین 19 هر ماه اعزام میشن.
شما که قبل 22 بهمن اقدام کردی اضافه هات بخشیده میشه.
این موارد که کجا میوفتی اصلا مشخص نیست.
ممنون از راهماییتنقل قول:
یعنی 19 بهمن اعزام میشم؟
بله به احتمال خیلی زیاد 19 بهمن اعزام میشین.نقل قول:
یکی از آشناهای ما یکی دو هفته پیش اقدام کرد.تاریخ اعزامش شد 93.12.19 :n05:نقل قول:
منم که ایشاللا 1 اسفند:n14:
این بحث ها بیشتر برای روحیه دادن سربازها به همدیگر هست، اصلا تقسیمات ربطی به این مسایل نداره.نقل قول:
مزیت برج 12 تقارن با عید و مرخصی بیشتر هست و بس.
جریمه نقدی را از شما میشنویم.نقل قول:
اگه منظورتون اون خرید سربازی هست (که با قضیه 22 بهمن تفاوت داره)، که هنوز کار زیاد داره، آیین نامه اون هم تدوین نشده و اصلا هنوز لایجه بودجه تصویب نشده، تازه در صورت تصویب باید ببینید در لایحه سرباز فراری ها هم محسوب میشن یا نه فقط مشمولین غایب.
غیبت یه جرم داره و فراری بودن جرم دیگه.
نظر من:
من فکر نمیکنم سربازان فراری شامل این قانون بشن، حتی در واقع اینکه اعلام شده هر کس تا 22 بهمن اقدام کنه اضافه نمیخوره باز برای مشمولین غایب هست و احتمال داره فراری ها شامل نشن.
برج 12 به علت فراوانی سرباز تو پادگان ها تقسیمات بهتری دارهنقل قول:
اینو تجربه ثابت کرده
تجربه این رو هم ثابت کرده که اگه نیروی انتظامی باشی و آموزشیت بخوره به برج 12 تا فروردین ، می فرستنت ماموریت تو جاده ها حال کنی . . .نقل قول:
می فهمی حال . ( تو چادر می خوابی و .... )
نقل قول:سلامنقل قول:
ببخشید اگر میشه در مورد این پادگان هم اطلاعات بدید.کلا چجور جاییه؟
سوال دومم اینه که متوجه منظورتون نشدم یعنی با توجه به اینکه معاف از رزم شده ولی باز پست دادن داره؟
دوستان کسی که متاهل باشه بعد از اموزشی شهر خودش می افته؟این یه قانونه؟
آقا فردا روز اول یگانمون هستش.
مدرک چیزی نیاز هست ببریم ؟
احتمال خیلی زیاد شهر خودش میفته ! بله جزء شرایط هستشنقل قول:
کجا افتادی ؟ نه چیز خاصی نیاز نیست . وقتی داخل یگان تقسیم شدی یه سه روزی مرخصی میدن!نقل قول:
آقا فردا روز اول یگانمون هستش.
مدرک چیزی نیاز هست ببریم ؟
در مورد پادگان باید کسی نظر بده که اطلاعات داره.نقل قول:
در مورد پست، بله در آموزش همه پست میدن، پست ها هم معمولا بدون سلاح میشه.
قانونش دقیق یادم نیست ولی در ناجا من یه تعداد خیلی زیادی دیدم که متاهل بودن و استان خودشون (نه در شهر خودشون) خدمت می کردن.نقل قول:
کسانی که متاهل هستن در استان که صد در صد و در شهر خودشون هم با در صد زیادی خدمت میکنن:n19:
فقط باید شرایط رو در آموزشی ارائه بدن و اگه برن یگان و اونجا شرایط رو بدن حدود 2 تا 3 ماهی اسیر میشن:n32:
با سلام و خسته نباشید دوستان
متاسفانه من سیزدهم باید برم به شیراز و معرفی کنم خودم را به آماد وپش شیراز م2 ،چندتا سوال داشتم از خدمتتون ممنون میشم راهنمایی بشم
1-برای انتقالی چه روالی باید طی بشه چه از طریق بند پ و چه از طریق قانونی
2-استشهاد محلی بنظرتون بهتره دستی نوشته بشه یا تایپی باشه؟
3-آماد و پش رسته اداری منطقه جنوب شرق شیراز چجور جاییه و اصن کدوم محله شیراز است؟
4-اگر آجا نامه به یگانم بزنه که ایشون رو به ما بدید آیا بنظرتون یگان موافقت میکنه؟؟/
کسی اطلاعاتی در مورد پادگان شهید ستاری تو خاوران میدونه؟ ادرس؟
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
تو ناجا قانونش هست اما بستگی به پیگیری خودت داره اگرم نیفتادی بعدچندماه خدمت با سردارملاقت بگیرنقل قول:
تا بفرستنت شهرخودت من که الان تو ناجام اینطوریه بعضیا تو شهرخودشون میوفتن بعضیام نه ولی انقد
متاهل الان زیاده تو خدمت که سریع نمی فرستن شهرخودت یکم پارتی و پیگیری لازمه حتما
تو ارتش که ما بودیم 99 درصد افراد متاهل شهر خودشون افتادن، فقط اونایی که تو شهرشون ارتش یگان نداشت جاهای دیگه افتادن. این قانونه نیروی انسانی هست که متاهل حتما شهر خودش بیوفتهنقل قول:
سلام دوستان
یک سوال دارم کمک کنید / مرسی
پدر من چند سال پیش بیماری اعصاب شیدایی شدید گرفت که جنون امیز بود و الان به لطف دارو یکم بهتر شده ولی دیگه توانایی کار را نداره و دیسک کمر و گردن هم داره.
میتونم کفالت پدرمو بگیرم؟
چون فعلا من به نوعی کمک خرج هستم .
یکی دوستانم بهم گفت با وکیل میتونی حلش کنی ولی ایا مطمئنه؟
فقط دعا میکنم همیشه پدر مادرتون سالم و سلامت باشند / قدرشونا بدونید:n16:
با سلامنقل قول:
البته در مورد بیماری ها من آشنایی ندارم ولی برای افرادی که نیازمند مراقبت و... هستن کفالت داده میشه، فکر نمی کنم نیاز به وکیل هم باشه شما با دکترهای مربوطه حرف بزنید و شروع به اقدام کنید.
فقط این مورد را چون ننوشتین متذکر میشم که باید تک فرزند ذکور باشین، اگه برادر بالغی داشته باشین و حتی آن سر دنیا هم باشه متاسفانه نمی تونید اقدام کنید.
ممنون بابت کمکتوننقل قول:
بنده یک برادر دارم که سوم ابتدایی هست..و فکر نکنم به سن قانونی رسیده باشه.
سن قانونی همون 18سال هست یا 15سال؟
پس اگر نشه ، میتونم من بخاطر مشکلات پدرم خدمت را نزدیک ترین جا بیفتم؟؟ من حتی پای نرفتن خدمت هم ایستادم چون خانوادم در شرایط خوبی نیستن بخصوص پدرم ک مشکلات داره و قادر به کار کردن نیست و 55سالشه
اگه معافیت نشه به خاطر تک فرزند ذکور بالغ در استان خود خدمت میکنید.نقل قول:
همچنین در بعضی مواقع (نثلا ناجا)حتی اگه در شهر خودتون هم خدمت کنید به این منظور نیست که هر روز خونه باشید، شاید هفته ای یک روز را هم به زور برین.
Send from my Samsung Note 3 using Tapatalk
سلام
برای پذیرش در سپاه یه جایی داخل فرم نوشته بود معرف
منظورشون از معرف چیه ؟ یا کیه ؟
نقل قول:
تو تاپیکی بحث اجبار سربازی و این حرفها بود( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که گفتید اینجا ادامه بدیم:
من بحثم اونجا دفاع از سربازی نبود بلکه رعایت قانون بود
شما گفتید قبل خدمت هم اینگونه نظر داشتید؟خوب معلومه که قبل خدمت اصلاً دلم نمی خواست برم سربازی بعید می دونم کسی عاشق سربازی باشه با این شرایط کنونی اما باید رفت چون قانونه حتی اگه هیچ سودی نداشته باشه که داره
شما گفتید اگه جنگ بشه مشخص میشه این سربازها چند مرده حلاجن.مگه اون زمان که جنگ شد همه کسانی که رفتن برای دفاع از مملکت افسر ورزیده بودن؟بله خیلی هاشون نیروی مردمی غیرنظامی غیر آموزش دیده بودن که بعدش آموزش دیدن.اما سوال اینجاست یعنی واقعاً میشه نیروی آموزش دیده و ندیده را کنار هم گذاشت در چنین مواقعی؟!در جنگ هشت ساله 85 هزار نیروی بسیجی(که احتمالاً آموزش دیده های ماهری نبودند) و 48 هزار ارتشی شهید شدند.خب این یعنی چی؟
اما شما انتقاد کردید از سربازی اجباری در ایران و گفتید فقط ایران سربازی اجباری داره!!!!!!!!این لینک کمک می کنه تا در این مورد اطلاعاتی کسب کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم لینک جالبیه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جمله شما عجیب بود واقعاً عجیب.یعنی سربازی که لب مرز می جنگه با یه عده اشرار تا شرشون به مملکت نرسه داره به نظام فقط خدمت می کنه؟!!!!خدمت به ملت رو برای من معنی کنید.اینکه چند روز شاد باشیم(امیدوارم از گروهمون بیاییم بالا)تمام مشکلات حل میشه؟خب خدایا کمکشون کن قهرمان بشن یه خدمتی به ملت کنن!!!شاید قیمت ها بیاد پایین.شاید اجاره خونه بیاد پایین شاید بقیه کشورها با ما خوب بشن شاید آلودگی هوا درست بشه شاید مشکلات داخلی حل بشه شاید فرهنگ برخی معدود رو بالا ببره شاید دلواپسی نباشه!!.دوست عزیز دستت تو خرجه؟!!!نقل قول:
سربازی رفتن خدمت به نظامه اما بازی برای تیم ملی خدمت به ملته
منکر این نیستم که موفقیت یک تیم ورزشی تو کشور شادی لحطه ای را ارمغان میاره اما با قاطعیت می گم خدمتی به مملکت نمی کنه که اگه می کرد اون وضعیت اجتماعی برزیل و اسپانیا نبود.تیم فوتبال ما قهرمان هم نشه هیچ مشکلی برای ما پیش نمیاد و قهرمانیشون هیچ مشکلی رو حل نمی کنه
وقتی مملکتت بر اثر جنگ ویران بشه حالا هی هر سال!قهرمان جهان بشو
متاسفانه مملکت ما در وضعیت بدی از نظر جغرافیایی هست.همین دیشب خوندم که این وحشی های داعشی تهدید به حمله آخر بهمن ماه کردن به ایران که البته بیشتر به جک شبیهه مگه اسرائیل تهدیدمون نمی کنه؟.همیشه تهدیدات هست و منتظر ضعفمون هستن وگرنه تا به حال بارها بدتر از عراق سرمون اومده بود که باز هم به نظر من با همین تهدیداتشون و مجبور کردن ما برای خرج در بخش نظامی اسیبی که می خواستن به ما بزنن را تا حدی زدن
البته باید شرایط سربازی خیلی خیلی بهتر از اینی که هست بشه.حقوقش بره بالا دید نسبت به سربازا بهتر بشه به دیده برده بهشون نگاه نکنن امکانات بهتری به اونها داده بشه و ...
امیدوارم تا وقتی که پسرم رسید به سن سربازی این تهدیدات کم بشه و سربازی اجباری کات بشه و بچه ما هم نره خدمت اما اگه هم سربازی اجباری باشه باید بره خدمت چون قانونه و رعایت نکردنش هم هرج و مرج میاره هم تویهن به بقیه.البته هنوز پسر دار نشدم :n02:
سلام
اقا من اوایل این ماه اقدام کردم برا خدمت ولی تاریح اعزامم 2/1 افتاده !! خیلی دوست داشتم برج 12 تاریخ اعزامم باشه ولی نشد!!
دوستان حالا خدمت من 24 ماهه شد با توجه به اینکه از سال آینده 24 ماهه میشه؟؟
نه خیر خدمت شما همون 21 ماه هستشنقل قول:
کسایی که تا آخر امسال دفترچه پست کنند 21 ماه خدمت میکنند
اقا یکی از دوستان 20 سال پیش عمل فتق(هیدروسل)انجام داده !!!! میگه اموزشی که رفتم از روز دوم خودم میزنم به کمردرد بعد بهداری میرم و همون وقت میفرستن دنبال کارای معافی!!! میگه قبل اعزام بفرستی به هیچ وجه معافی پزشکی نمیدن... نظرشما چیه؟ میتونه؟ البته واریکوسل نوع 2 هم داره.... ولی میگه اگه دفترچه بفرستی و خودشون بفرستم بهداری احتمال 100 درصد معافی میدن....
درسته که خیلی از کشورها سربازی اجباری دارن . اما شرایطشون کاملا با ایران فرق میکنه . اگه نگاه کنی میبینی اکثر کشورهایی که سربازی اجباری دارن اولا تصحیلات خوبی واسه سربازها در نظر میگیرن و دوما اینکه شرایط معافیت بهتری هم قرار دادن .نقل قول:
جدا از این مسئله یه جورایی مردم این کشورها به دولتشون مدیون هستن و این خدمت رو با اشتیاق بیشتری انجام میدن . دولت ایران واسه یه فرد 18 ساله که باید بره سربازی ، تا به این سن چه گلی به سر اون جوون زده که حالا اون بخواد به نظام مفت و مجانی خدمت کنه .
اکثر کشورها حتی از بدو تولد هم تصحیلاتی به مردمشون میدن ولی خوب از اون طرف سربازی اجباری هم میزارن . در واقع من فقط یه تشابه اسمی بین خدمت سربازی خودمون و خدمت سربازی توی کشورهای دیگه میبینم .
حالا جدا از بحث فلسفه سربازی و این حرفا :n02:
در مورد اون جمله (سربازی رفتن خدمت به نظامه اما بازی برای تیم ملی خدمت به ملته)
ابهامش کجاست . درسته غیر مستفیم سرباز داره به ملت خدمت میکنه اما مستقیما داره به نظام خدمت میکنه . نیروی انتظامی ، ارتش و ... همه ارکان دولتی هستن .
اما منظور من یه چیز دیگه است . توی اون تاپیک بحث من چی بود ؟ این بود که این بازیکنهای تیم ملی که سرباز هم هستن (مثل پولادی) توی جام ملتها بازی کنن و بعد از اون راهی سربازی بشن .
واسه همین هم سربازی (یه عمل عام) رو با بازی برای تیم ملی (یه عمل خاص) مقایسه کردم . شما هم اومدی یه مورد خاص (خدمت لب مرز) رو با بازی برای تیم ملی مقایسه کردی که اشتباهه . خدمت لب مرز و پاسداری از مرز جزو معدود کارهای مفیدیه که یه سرباز انجام میده .
ولی چرا میگم مقایسه اشتباهه . چون الان مثلا همین مهرداد پولادی قطعا جزو لیست تیم ملی هست و برای جام ملتها هم بازی میکنه . اما به فرض اگه میخواست به جای تیم ملی بره سربازی ایا قطعا میفتاد لب مرز که بخواد خدمتی بالاتر از بازی توی تیم ملی بکنه ؟
به قول شما سربازی قانونه . باید هم از این قانون اطاعت کرد . اما قانون بدیه و قطعا نبودنش بهتره از بودنش . اون هم تو مملکت ما که یه یارانه + حقوق ماهانه یه سرباز رو به گدا هم بدی بهت فحش میده .
آقا مدارک رو تحویل ناحیه سپاه دادیم و اونام تا 20م میفرستن ستاد برای جذب
حالا دیروز یه بنده خدایی پیشنهاد امریه داد البته در سازمان هایی که تحت نظارت سپاه هستن ( نمیدونم کلا جریان چیه و اسمش این حرکت چیه) خلاصه ستاد احیای امر به معروف بود فرداش رفتم پیشش گفت شرایط دار باید باشی که نبودم
حالا به بنده خدای دیگه گفته بیا ستاد نشر نمیدونم چی چی سرباز لازم داره شما مدارکت رو وردار بیار ( البته من اعزامی برج 12 93 هستم ) سپاه هم بهم گفته اگر امریه جور کردی به ما بگو مدارکت رو نفرستیم ستاد ) اگر این وسط امریه قبول نشد چه گلی باید به سر بگیرم
در یه صورت میتونم این کار رو بکنم که این اداره یا سازمان تحت نظر سپاه باشه که من مستقیما بدون اموزشی با همون دوره کفایت برم امریه
حالا دوستان کسی میتونه یه لیستی از سازمن هایی که تحت پوشش سپاه هستن رو بهم بگه برم سراغشون برای امریه
تا تاریخ اعضامم کمتر از 45 روز مونده آیا امکان داره امریم قبول بشه؟؟
آقا مدارک رو تحویل ناحیه سپاه دادیم و اونام تا 20م میفرستن ستاد برای جذب
حالا دیروز یه بنده خدایی پیشنهاد امریه داد البته در سازمان هایی که تحت نظارت سپاه هستن ( نمیدونم کلا جریان چیه و اسمش این حرکت چیه) خلاصه ستاد احیای امر به معروف بود فرداش رفتم پیشش گفت شرایط دار باید باشی که نبودم
حالا به بنده خدای دیگه گفته بیا ستاد نشر نمیدونم چی چی سرباز لازم داره شما مدارکت رو وردار بیار ( البته من اعزامی برج 12 93 هستم ) سپاه هم بهم گفته اگر امریه جور کردی به ما بگو مدارکت رو نفرستیم ستاد ) اگر این وسط امریه قبول نشد چه گلی باید به سر بگیرم
در یه صورت میتونم این کار رو بکنم که این اداره یا سازمان تحت نظر سپاه باشه که من مستقیما بدون اموزشی با همون دوره کفایت برم امریه
حالا دوستان کسی میتونه یه لیستی از سازمن هایی که تحت پوشش سپاه هستن رو بهم بگه برم سراغشون برای امریه
تا تاریخ اعضامم کمتر از 45 روز مونده آیا امکان داره امریم قبول بشه؟؟
دوستان کسی پدافند ارتش مشهد بوده؟ پسر خالم افتاده مشهد پدافند ارتش فکر کنم لشگر 77 باشه! چه جور جاییه؟ سخت یا اسونه؟الان 1ماه رفته هنوز مرخصی نیومده!
من پدافند مشهد نبودم ولی خدمت پدافند رو از نزدیک دیدم!
باید بگم از یگانهای سخت و پر کار هستش!
تاریخ اعزامم 1 اردیبهشت بود که بعد از درخواست تعجیل افتاد 1 اسفند.
به نظر شما تو این فاصله میشه از سپاه پذیرش گرفت؟
البته منظورم امریه و ... نیست!
اگه تکمیلی نداری که اصلا اگه داشته باشی هم ممکنه و صد در صد نیست!:n02:نقل قول:
همچین هم آش دهن سوزی نیست خدمت در سپاه،کلا همه جا خوب و بد داره!
شما اگه جای خوب ارتش باشی خیلی بهتره تا جای بده سپاه:n39:
هر چند که بنده اگه حق انتخاب داشتم ناجارو انتخاب می کردم:n05: