دوستان این را نگاه کنید ببینید خطم برای نت پارس آنلاین تا 8 یا 9 مگ میکشه ببندند؟
وضعیت نویزش چطور؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان این را نگاه کنید ببینید خطم برای نت پارس آنلاین تا 8 یا 9 مگ میکشه ببندند؟
وضعیت نویزش چطور؟
نه حاجی سرعت من اینقدر ها هم بالا نیست ! برخی از دوستان هستن که هر شب 14 گیگ دانلود دارن ! ما جزو متوسطها هستیم !نقل قول:
اره، 2 مگ محدود، رو 9 مگ هم بسته شده
داون استریم 24 هست و اپ استریم 10 !
خخخخخ اختصاصی :n02: :n02:
نقل قول:
عالیه ! مال من که الان 6 روزه حتی از سرعت عادیم پایینتره حول و حوشه 30 می چرخه ... کدوم شهری؟
الان باز با ssl گوگل مشکل پیدا کرد ! سرچ کنید میگه
SSL search is offThis network has turned off [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , so you cannot see personalized results.
The security features of SSL search are not available. Content filtering may be in place.
1-این ssl اصلا پدر مارو در آورده، بعضی وقتا وصله بعضی وقتا قطعه
2-زنگ زدم بگم سرعتم یکم پایینه، گفتم ما رو هم ببرن روی 9 مگ ولی snr اومده روی 4 فعلا که قطعی نداشته مودم باید بازم بیشتر بمونه ببینیم چی میشه
به نظرمن نه چون نویز داون استریم با پهنای باند 2 مگ شده 17 اگه رو 9 مگ ببندن فکرکنم میشه 4تا 5 ...نقل قول:
اگه سرچ با ssl براتون مهمه از لینک زیر استفاده کن:نقل قول:
تست شده روی مرورگر کروم
بهتره یه سر به مخابرات بزن شاید تونستن حلش کنن.سنگ مفت مخابرات مفت....نقل قول:
من که فعلا نه اما شما بی زحمت با پشتیبانی تماس بگیر و بگو که میخوای خطت رو 9 مگ باشه اگه بهونه آورد که خطت نمیکشه بگو همینطور که نمیکشه رو میخوام ببندن رو 9 مگ...نقل قول:
اورمیه، منم این مشکل ssl رو دارمنقل قول:
اصفهان
تا چند دقیقه پیش قطع بود.
سلام.بچه ها پارس باhttps مشکلی نداره.ازدست شاتل دیگه دیوونه شدم
دوست من این سرعت عادی هستش من پسر عموم ۵۱۲ داره و رو ۹مگ بستنش و دانلودش تو همین حده و ریتش هم دور و بر ۱ مگ میچرخهنقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
من 2 روزه 512 محدود پارس آنلاین گرفتم.سرعتم تو روز از سرور خارجی 400 و از سرور داخلی 1 مگابایته ولی دانلود شبانه از 30 کیلوبایت بیشتر نمیشه و حداکثر شبی 500 مگ دانلود تونستم بکنم.خیلی پشیمونم اومدم پارس انلاین.من نیشابور هستم.بقیه دوستان که 512 محدود دارند سرعت شبانه شون چنده؟
Sent from my ZP900
با توجه به این که attenuation داوناستریم شما بالاست (50.5db) یعنی طول کابلکشی خط تلفن شما تا مرکز مخابراتی حداقل 3.5 کیلومتره. واسه همین خط شما حتی اگه نویزش کمتر از اینها هم باشه، نمیتونه بیشتر از 5 مگابیت در ثانیه رو بکشه. تو اطلاعاتی که تو عکستون هم هست، اشاره کرده که حداکثر سرعت قابل دستیابی شما 5692Kbps که میشه حدود 5.5 مگابیت در ثانیه.نقل قول:
ضمناً، وضعیت نویزتون هم چندان تعریفی نداره. اگه سرعتتون رو بالاتر ببندن، snr داون استریمتون هم میآد پایین که خیلی خوب نیست.
تا جایی که من میدونم، سیاست خود پارسآنلاین این جوری نیست که سرعت شبانه رایگانش رو محدود کنه. خودش هم مکرر این رو اعلام کرده. اما با توجه به این که نیشابور هستین، شاید اشکال از جای دیگهای باشه. به نظرم شما با پشتیبانی مرکزی پارسآنلاین (تهران) تماس بگیرین و مشکل رو از اونجا پیگیری کنین. شاید نمایندگی نیشابور مقصره!نقل قول:
این غیلتر شکن zen mateبرا شما هم خرابه؟به نظرتون درست میشه؟
امشب چه خبره؟ این وضعیت سرور داخلیه::n28
دوستان. کسی از استان خراسان 512 محدود داره سرعت شبانه شو اعلام کنه؟
Sent from my ZP900
سلامنقل قول:
با دو شب تست نمیشه نتیجه گرفت که مشکل از کجاست !! باید لینک های مختلف از سایت های و لیچر های مختلف رو تست کنید، تورنت تست کنید و ... تا به این نتیجه برسید که مشکل از طرف پارس انلاین هست ! سرعت بسیاری از سایت های داخلی و یک سری از لیچر ها شب ها کمتر میشه چون ترافکیشون میرن بالا و مجبور میشن که سرعت ها و کانکشن ها رو محدود کنن ( پس سرعت روزانه و شبانه در این مورد هم با هم فرق دارن ) ... شما مشخصات خطتون رو بررسی کنید واگه مشکلی نداشت شب ساعت 2.5-3 به پشتیبانی تهران زنگ بزنید و مشکل رو مطرح کنید چون 30 کیلو کمتر از سرعت اسمی 512 کیلو هست باید پاسخ گو باشن .
بله، صفحه رو هم بزور باز میکنهنقل قول:
واسه من که الان دقیقا ۱ ساعته قطعه پشتیبانی هم تلفناشون رو خراب کردن که نتونیم زنگ بزنیم یعنی اگه بر میداشتن فحش میدادن بهتر از این وضعیت بود ...
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این غیلتر شکن zen mateبرا شما هم خرابه؟به نظرتون درست میشه؟ حتی سایتشم بالا نمیاد که!؟
من فعلا از سرعتم راضیم.. 512 محدود..
فقط بعضی شبا سرعتم خیلی پایین میاد..
دیگه واقعا ً داره اعصابم خورد میشه.
این سیستم محاسبۀ ترافیک پارس چقدر مزخرفِ(بازم به شاتل)
اون به کنار
دیشب یک اتفاق عجیب برام افتاده که تا حالا سابقه تداشته.
در حالی که از لیست دانلودم چیزی دانلود نشده ترافیک ازم کم شده.
نمیدونم چی بوده ، نتونستمم پیداش کنم که چی این ترافیک را مصرف کرده حالا اگه رایگان بود حرفی نبود 2 گیگ غیر رایگان از دست دادم.:n28:
من فایروال دارم غیرممکنه چیزی جز idm بوده باشه.
ویندوز آپدیت و کلا همه چی هم قطعِ
دیگه دارم از دست idm خسته میشم اون از کرکش و اونم از اینکه فایل را تا 90% میبره بعد فایل را خراب می کنه اینم از شاهکار دیشبش
به نظر شما چی میتونسته باشه جز idm ؟
3گیگ رفته اونم 2 گیگ غیر رایگان بدتر از همه هیچیم دانلود نشده در ظاهر خیلی دارم میسوزم
دانلود منیجر دیگه سراغ ندارید؟
آقا این little more رو که استفاده میکنیم بعد از اتمام ترافیک پولش رو بعدا ازمون میگیرن یا مجاینیه ؟ همین که 5 روزه است ؟؟؟
آخه من میخام خطمو جمع کنم گفتم فعلا تا جمع میکنن اینو بزنیم تو گوشش :-)
ممنون میشم دوستان جواب بدن:n12:
سلامنقل قول:
فایلی تو idm داری که ارور داده باشه ؟ شاید دانلود کرده و بعدش ارور داده !؟ اما اینکه 2 گیگ از حجمت کم شده عجیبه ! زنگ بزن به پشتیبانی و بگو بهشون !
به جای idm هم میتونی از ida میتونی استفاده کنی *Internet Download Accelerator*
فکر کنم مجانیه ! کلا دو گیگ بهت حجم میده ! من چند ماه پیش ازش استفاده کردم، تا دو گیگ نت داری و مشکلی نیست ( روزانه شبانه فرقی نداره ) بعد از اون فکر کنم نت رو قطع میکنننقل قول:
ازاین اتفاق ها واسه من و بقیه هم افتاده زنگ بزن شرکت بهشون بگو .گاهی وقتها اینطوری حجم خوری میکنن و دزدی...کاش مشکل فقط پارس بود یکی از آشناهامون تو امورمشترکین ایرانسل کار میکرد میگفت میدیدی یهو یارو 50 هزارتومن یا بیشتر شارژ داره سیستم یهو ازش کسر میکرد و میشد 5 هزارتومن اونایی که پیگیری میکردن برگشن میدادیم اونایی که نه ایرانسل میکشید بالا...:n21:نقل قول:
تا جایی که من میدونم وقتی بخوای خطت رو از رانژه پارس در بیاری باهات تسویه حساب میکنن اگه ندی جمع آوری نمیکنن تا پول 1 گیگ رو بهشون پرداخت کنی:n09:ضمنا فقط یک گیگ بهت میدن که ساعات رایگان هم نداره.نقل قول:
اعصابم از idm خورد هست.
نمیدونم چرا قبلِ 7 اصلا سیستم را خاموش نکرده.
فکر کنم اِرور داده فایل را خراب کرده بعدم خاموش نکرده.
زنگ بزنم بهم بر می گردونن؟
آقا تازه شدى مثه هر شب مننقل قول:
این سرعت تک لینک مثه اینکه نمیخواد درست بشه ... لا اقل سرعت واقعیمو که 512 هست باید بدن برا همون تک لینک ! میدونم زنگ زدنم مثه چند شب پیش که زنگ زدم هیچیو درست نیمکنه .. تف تو اینترنت این مملکت
رکوردی جدید در پارس انلاین اینترنت 512 دانلود رو 30 میچرخه
دوستان چه جوری میشه بدونیم شماره تل رو این شرکت ساپورت میکنه؟
اون فیلدی که توی سایت هست هر چی شماره میزنم پیغام میده
درحال حاضر، مرکز مخابراتی شما تحت پوشش خدمات ADSL2+ نمی باشد.
زنگ بزن پشتیبانی شهرتون واحد فروشنقل قول:
دیشب هم سرعتم افتضاح بود !
256 دارم قبلا شبانه روی 60-70 بعضی وقتا هم روی 100 بود !
الان 2 شبه سرعتم روی 25-30 هست همش !
احتمالا پورتِ خالی نداره مرکزِ شما بهترین کار اینه که به واحد فروش زنگ بزنید.نقل قول:
ساعت 2 تا 5 صبح کلا قطع بود اینترنت
سر 5 وصل شد
مچکریم
ما که آخرش نفهمیدیم سیاست شبانه شرکت چیه
دوستان خواهشاً پاسخ بدن،بنده اگر سرویس 512 و یا 1 مگ محدود بگیرم،سرعت دانلود در روز و ساعات رایگان چه مقداره اصولاً؟
اگر خودتون هم سرویس محدود دارید سرعتتون عموماً در شب و روز چقدره؟ (با ذکر سرعت سرویستون،512 1 و یا 2 مگ)
من 512 دارم
خطم رو روی نه مگ بستن
اولش روی دو مگ بود که با تماس با پشتیبانی بردن روی نه مگ
در بهترین حالت از 6 مگ بیشتر سرعت ندیدم.
شب ها هم کلا یا قطع میشه یا سرعت پایینه
کلا سیست اینه که سرعت بالایی رو بین تعداد نفرات زیادی به اشتراک میگذارن فکر میکنم
بابا یکی جواب ما رو هم بدهنقل قول:
این غیلتر شکن zen mateبرا شما هم خرابه؟به نظرتون درست میشه؟ حتی سایتشم بالا نمیاد که!؟