من 3نوع ای دی ام ریختم الان هم اخرین ورژن رو ریختم تغییر نکردهنقل قول:
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
من 3نوع ای دی ام ریختم الان هم اخرین ورژن رو ریختم تغییر نکردهنقل قول:
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
دوست عزیز اصلاً شاتل کمرش بزنه نمی خواد تخفیف بده همین تعرفه های سازمان تنظیم مقررات را اجرا
کند بقیش پیشکش
این قیمت ماهی 400 هزار تومان من در اوردی هست ملاک تنظیم مقررات هست
قیمت دومگ حدود 74 هراز تومان هست با ضریب اشتراک ده و با ترافیک نا محدود برای یک ماه
این تعرفه ها که توسایت مخابرات هست بخشنامه تنظیم مقررات برای همه شرکتها هست نه فقط مخابرات.
[QUOTE][/QUOTEکد:http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQ5AjMwYDQ6IXZi1WduRWSldWYwxHQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfABzM0kDQ6UGb0lGd
20 درصد هم تخفیف بده باز داره کلاه می گذاره سر مردم.
فقط ارزو می کنم این محدودیت سرعت برداشته بشه اون وقت می بینیم چه بلایی سر شاتل میاد..:31:
وقتی مخابرات این قیمت ها رو گزاشته
راهی هست که از شاتل بخاطر گرون فروشی شکایت کرد؟
شما به بزرگی خودتون ببخش اون بحث کارشناسی شده بود ما دیگه زیست شناسی شده بلد نیستیم:46:نقل قول:
قیمتهای مخابرات مثل مهریه میمونه کی داده کی گرفته :31: 128 به بالا یا باید ارشد بخونی یا باید دکتر باشی یا خبرنگار البته 256 به بالا هم ندارند یعنی نمی دهند. بعد خود همون مخابرات خیلی سلیقه ای عمل میکنه تو اصفهان مثلا سرویسهاش محدوده و شبانه رایگانه هم نداره در صورتی که شیراز شبانه رایگان هم داره تهران هم که کلا نامحدوده. پشتیبانی هم که عملا نداره.نقل قول:
این نوشته برای همه شرکت هانقل قول:
یعنی شاتل که داره 2 مگ میده نامحدود نباید بیشتر از 74 تومن بگیره
این رو منظورم هست
نقل قول:
بله چرا که نه اینجا cra.ir
این هم لینکش :
کد:http://www.cra.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=1c23b39b-60c4-41f5-a8ce-b0cf3835b64d
این سایت مخابرات تهران هست وقتی تو خود تهران مکراکز مخابراتی میگن اصلا 256 به بالا نداریم یعنی یکجوری دارند از زیر قضیه در میروند اگر منظورتون متن زیر هست می تونید شکایت کنید ولی توش ذکر نشده پهنای باند نامحدود: ضمناً كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات توصيه نمود كه به منظور گسترش ارائه اين خدمات در سطح كشور شركت مخابرات ايران با مشاركت شركتهاي PAP و رعايت منافع طرفين، خدمات مذكور را ارائه نمايد. بديهي است در صورت عدم مشاركت، شركتهاي PAP ميتوانند سرويس مربوطه را حداكثر تا سقف 20% بالاتر از اين تعرفههاي مصوب ارائه نمايند. همچنين شركتهاي PAP ميبايستي كليه قراردادهاي خود را حداكثر ظرف مدت يك ماه از تاريخ مصوبه براساس تعرفههاي مصوب فوق اصلاح نمايند. من همچین چیزی تو سایت تنظیم مقررات ندیدم فقط مصوبه زیر بود که حرفی از قیمت نهایی زده نشده:نقل قول:کد:http://www.cra.ir/Portal/File/ShowFile.aspx?ID=367906ee-544e-4ffd-9e7e-bac7750608c0
اقا کرج مخابرات حداکثر چه سرعتی میده؟
چون تابع تهران هستش فکر نکنم 256 به بالا بده . همون 256 رو هم به دکتر و دانشجوی ارشد و خبرنگار میده.نقل قول:
باز تو تاپیک زیر بپرسید :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=202595
یه سوال داشتم دوستان
یکی از دوستان گفت اول هر ماه که بشه برای سیستم های آرت ترافیک مصرفی 0 میشه
بعد از پایان دوره اگه دوباره تمدید کنم چی میشه؟؟؟از 0 دوباره ترافیک مصرفی شروع میشه دیگه؟؟؟؟
دوستان مي شه بگيد اين تيکته چيه که شاتل ايميل کرده برام؟من نمي تونم با يوزر و پس واردش بشم منظورش چي بيد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام این عیدی تخفیف ترافیک که دادید برای سرویس هایeco هست پس عیدی سرویس های art چی میشه ؟
کدوم عیدی؟منظورتون همین دزدیه دیگه؟3 گیگ بخر 6 گیگ ببر؟نقل قول:
نوشته شده توسط anahita2002_anahita2002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان از همه تقاضا دارم این هدیه 3 گیگ رو که به شرط خرید سه گیگ حجمه به هیچ عنوان نخرند و به دیگران هم بسپارید که نخرند. این پست فطرت ها قبلا رایگان بود بعد در ازای خرید یک گیگ سه گیگ میدادند و حالا اینطور. من به نمایندگی خودمون شیراز زنگ زدم و گفتم نه تنها نمیخرم بلکه به همه دوستان هم میسپارم که از شاتل کوچ کنند. اگه ممکنه همه این کار رو بکنند/ خواهش خواهش خواهش از همه/ تا ادم بشند/
دوست عزیز شاتل 1 بار بیشتر 3 گیگ رایگان نداد .نقل قول:
اونم 1 شهریور به خاطر تندیسی بود که گرفت ، اون 3 گیگ رو به صورت شیرینی به همه داد .
یه بار دیگه هم 1 گیگ به مناسبت روز پدر به همه داد !
من دیگه نمیدونم پست فطرتی این کار کجاست !
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
سرویس های ART نامحدود شده دیگه .نقل قول:
نوشته شده توسط anahita2002_anahita2002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عیدی ندارن دیگه !
اقا راست میگن ایشون...
دیگه اینقدرها هم یه چیز رو گندش نکنید..حالا شبانش سرعت تر میزنه(اونم بخاطر اینکه کل ملت شاتل دار میشینن پای دان کردن) دلیل نمیشه بخوان به این طرز مسخره ای دزدی کنن..من خودم همین 4شنبه 3 گیگ گرفتم 3 گیگ هم الان اومده رو فضای گیگم...خواهشآ بدون دلیل و ندید چیزی نگید
پس معلومه زیاد با شاشتل اشنایی نداریدنقل قول:
قبلا نه تنها تو این اعیاد عیدی می داد بلکه پنجشنبه جمعه هم رایگان بود نوروز 88 هم کلا رایگان بودنقل قول:
در مورد شیوه ی فعلی شاتل باز مجبورم مثال راننده تاکسی رو بزنم
که از سر چهار راه ها که رد میشی میان با خواهش و گردن کج سوارت می کنن
همینکه سوار شدی سگ میشن و کرایه زیاد می گیرن و هر جا حال کنن پیادت می کنن (لاقل تو مشهد که اینطوریه. تازه جلو هم دو نفر سوار می کنن نا مردا :21: )
شاتل هم مشترک خودشو جم کرده دیگه برنامه ی تبلیغی و گول زننده نمیزاره
عزیز شما نمیخوای از آواتار بنده استفاده کنی ؟ :10:نقل قول:
نماینده شاتل به من گفت اگه ناراضی درخواست بده شبانه نمی خوام تا سرعت شبم زیاد بشهنقل قول:
البته من گفتم کلآ برای شبش من می گیرم
نقل قول:
دوست عزیز تو همین تهران یکی از بچه ها از توفروم گفته که از مخابرات 512 کیلوبیت گرفته .:11:
اون چیزی که من لینکش را گذاشتم از سایت مخابرات مربوط به مصوبه جلسه شماره 49
کمیسیون تنظیم مقررات هست که لغو نشده ولازم الاجراست .
این مصوبه جلسه شماره 49 یک جدول توش هست ملاحضه کنید قیمت های خرده فروشی یعنی اشتراکی را
گذاشته با ضریب اشتراک حداکثر 10
این هم لینک پی دی افش :
:31:
این همونی هست که مخابرات داره اجرا می کند و شرکتهایpap هم باید اجرا کنندولی اجرا نمی کنندنقل قول:
کد:http://www.cra.ir/Portal/File/ShowFile.aspx?ID=8a57f4c2-d546-4ed9-a915-e72a4286dae0
خوب گفتیم که تو جدول قیمتهای نهایی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت دومگ را زده
2048 كيلو بيت برثانيه تعرفه: 745600 ريال
یعنی همون هفتادوچهار هزار و پانصدو شصت تومان
بند1-4 این مصوبه گفته که:
" مقرر شد با توجه به تعرفه های مصوب فوق. شرکت مخابرات ایران با مشارکت شرکتهای pap ورعایت منافع طرفین خدمات مذکور را ارئه نمایند بدیهی است در صورت عدم مشارکت ؛ فقط شرکتهای pap
می توانند خدمات مورد اشاره را تا حداکثر 20% درصد بالاتر از تعرفه های جدول بند 2-2 ارائه نمایند."
خوب الان مشارکت نمی کنند باهم پس تنظیم مقررات برای این که یک امتیاز بدهد به بخش خصوصی گفته
بییست درصد بالاتر بدهد و بیست درصد از مخابرات گران تر می تواند بفروشد.
خوب بیست درصد گرانتر می شود .
واسه دومگ حساب می کنیم.
تو جدول گفتیم دو مگابیت بر ثانیه
قیمتش هست 74560 تومان بیست درصدش میشه: 14912 حالا ما روندش می کنیم 15000 تومان
15000+74560=89560
این هم روندش کنیم 90000 تومان
تا نود هزارتومان مجاز هست دو مگ نامحدود با ضریب اشتراک 10 را بفروشد
حالا قیمت art8 سرویس اشتراکی دومگ شاتل چقدر هست 400 هزار تومان.
چهار برابر گران تر:21:
برای بقیه هم می تونید حساب کنید.
اقایون سلام ، سرعت 2مگ من برگشت به حالت اول . ایول شاتل
دقیقا 24 روز طول کشید تا از محرومیت در بیام ...
ساعت 1:10 دقیقه بامداد
سرعت دانلود اکو 2 مگ از سایت فایرفاکس:
سرعت دانلود از سایت سافتگذر:
مرگ بر شاشتل
---------- Post added at 03:19 AM ---------- Previous post was at 03:14 AM ----------
مرگ بر شاشتل
مرگ بر شاشتل
مرگ بر شاشتل
مرگ بر شاشتل
اقایون سرعت ها دوباره به حالت قبل برگشت ، برید دانلود کنید شاتلم دعا کنید :10:
3 تا خط 2 مگ چک شد ...
اقایون سرعت ها دوباره به حالت قبل برگشت ، برید دانلود کنید شاتلم دعا کنید :10:
3 تا خط 2 مگ چک شد ...
برای من که همونطور خرابهنقل قول:
---------- Post added at 04:13 AM ---------- Previous post was at 04:10 AM ----------
نقل قول:
واسه من از سایت فایر فاکس هم با 25 دانلود میکنه
نقل قول:
شاشتل 2 مگ اگو ؟!:16::16:
واقعا شورشو در اورده - سرعت که هیچی نداشتم الان اومده پینگمم کرده بالای 400 هیچ کار نمیشه کرد - از یه سایت که 2 شب دانلود کنم سرعتشو میکنه 10 kb - لعنت به هرچی کلاه برداره:2:
نقل قول:
ظاهرا فقط مال شما درست شده. من که 3 شب دانلود دوباره شروع کردم سرعتم 25 بیشتر از 550 مگ هم شبی نمیتونم دانلود کنم.
کلا با این رفتاری که اینها کردند چه درست بشه چه نشه من ماه دیگه از اینجا کوچ میکنم
منم خط office 2mb دارم سرعت دانلود از 23 kb بيشتر نميشه حتی تو روز
خیر ، امروز صبح با افرادی دچار محرومیت شده بودند صحبت کردم ، همه سرعت هاشون درست شده ...نقل قول:
3 تا از 2مگ های من که همه درست شدند + 2-3 نفر هم که 2 مگ دارند سوال کردم درست شده است ...
سرعت دانلود شبانه من که درست نشده هيچ شبها صفحه نت رو هم به زور باز مي کنه
من که ديگه تمديد نمي کنم به خود نامردشونم گفتم
فقط اميدوارم اونقدر آدم باشن که رانژه رو از روي خطم زود بردارن که البته مطمئنم نه آدمن نه حالا حالا ها اين کارو مي کنن:41:
اين دوستاني که از خدمات شاتل تعريف مي کنن هم به زودي همين بلاها به سرشون مياد و توبه مي کنن خود منم يه سال پيش از شاتل تعريف مي کردم:blink:
احتمالا فقط برای شهر شما درست شدهنقل قول:
فکر کنم بریم 512 بگیریم خیلی بهتر از 2مگ هستشنقل قول:
2مگ من در حد 128 داره دانلود میکنه
سلام
یه سوال
من اگه مثلا 7 گیگ ترافیک داشته باشم ، 6 ماه از اشتراک 1 ساله هم گذشته باشه ، میتونم تغییر سرویس بدم؟؟
مثلا از 128 برم 2 مگ، یا 512 ؟؟؟؟
ممنون
100% بهتره.من درخواست دادم دوره بعدم میشه 512نقل قول:
چون احتمال خیلی زیاد از ماه بعد دانلود رایگان اکو 1 و 2 مگ هم برداشته میشه
بابا این شاشتل هم شورشو در آورده
من رفتم از دوشنبه هفته پیش به نمایندشون پول دادم گفتش سه شنبه پولش ریخته شده حالا رفتم نمایندگی اصلی میگم چرا وضل نمیشه میگه شما هنوز اطلاعاتت واسه ما نیومده زنگ زده نماینده میگه من هنوز پولو نریختم منم آنچنان اعصابم خورد شدش جو شلوغوم بود 20 تا دختر رو ریختن اونجا که چی بلند گفتم جم کنید این نمایندهای شاشتلتون رو...
دو دقیقه دیگه اونجا بودم .......مردم رو گاگول فرض کردند
قبل من یه پسر اومده بود 1 گیگ شارژ بخره دختره بهش گفت شما از ترافیک طلایی خبر نداری 3 گیگ بخر 3 گیگ هدیه منم بهش گفتم همون طرحه 3 گیگ بخر 6 گیگ ببر، بعدش دختره گفت به هوای این نباشید 1 گیگ میخرید 2 گیگ اضافه بدیم ها!
منم به پسره گفتم هرجور شده میخوان بهت بندازن
خلاصه یکی از مشتری هاشو زدم
من الان دوسال میشه مشترک شاتل هستم هر دوره بین یک گیگ تا سه گیگ هدایای مجانی میگرفتم دو دوره هم در مقابل یک گیگ خرید سه گیگ میدادند/ الا این دوره که در قبال سه گیگ سه گیگ میدند/ یعنی قبلا مجانی بود یا 5 هزار تومن میدادی و سه گیگی میگرفتی/ الان باید 15 تومن بدی و 6 گیگ بگیرینقل قول: