دوستان من قیمت اینا رو میخوام اگه لطف کنید بهم بگید که بیاد دستم بدونم چقدره ممنون میشم. لالیک کله اسب و کله شیر کنت کول rsvp و مونت بلنک legend هردو رنگش مشکی و سورمه ایش و ارامیس توسکانی ممنون
Printable View
دوستان من قیمت اینا رو میخوام اگه لطف کنید بهم بگید که بیاد دستم بدونم چقدره ممنون میشم. لالیک کله اسب و کله شیر کنت کول rsvp و مونت بلنک legend هردو رنگش مشکی و سورمه ایش و ارامیس توسکانی ممنون
لالیک کله اسب که ندیدم ولی لالیک سفید و کله شیر یه قیمته.قبل از گرونی دوم حدود 50-55 بودن.ولی الان 65-70 هستن.که نمونه پرفیوم کله شیر 70 بوده.البته اراک 75 قیمت میدن به بالا ولی مروی این حدودهنقل قول:
آقا امروز خواستم 4تا ادکلن ( m7 - اپیوم - یاتاقان - مید نایت این پاریس ) رو تست کنم هیچ کدومشون رو مغازه ها نداشتن :41: ( تو کرمان )
کسی تستر کوچولو اشانتیونی چیزی از اینا نداره ؟
محمد جون داداش تست کردی نوت هاشو بگو ببینم واسه زمستون چی بگیریم
امشب برای بار چندم ام 7 و اپیوم رو تست کردم.دیدم ام 7 رو نمیشه الان استفاده کرد(خودم رو میگم)ولی این اپیوم ادکلنی برای تمام فصوله.
Very Irresistible Givenchy Fresh Attitude هم تست کردم که اولش بو میکردی خوشبو بود ولی رو پوست من بوش خیلی بد شد.یچیزی تو مایه های گرمی:13:
قیمتها به حدی بالا رفته که من یکی حس خرید عطر برام نمونده عطرهای که قیمتشون پایین بود الان به حدود 100 تومن رسیدن :37::37::37: یه دلخوشی داشتیم این وضعشه
سلام کسی عطری به اسم d600 carner barcelona میشناسه? امروز دیدم 50 میل 220 تومن بوی تاپی داشت کسی ازش قیمت نداره?
خوش به حالت من که پیداشون نکردم تو این خراب شده :41:نقل قول:
کسی نداشت؟:41:نقل قول:
آقا امروز خواستم 4تا ادکلن ( m7 - اپیوم - یاتاقان - مید نایت این پاریس ) رو تست کنم هیچ کدومشون رو مغازه ها نداشتن ( تو کرمان )
کسی تستر کوچولو اشانتیونی چیزی از اینا نداره ؟
سلام .
این بوش چطوره ؟
120 میل 50 تومن هست . درسته قیمتش ؟ این مدل تقلبی هم داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]