شخصا فرمت نمایید.نقل قول:
(یا پارتیشن بندی کنید و حجم کمتری را مثلا 500گیگ را یک پارتیشن نمایید.)
Printable View
شخصا فرمت نمایید.نقل قول:
(یا پارتیشن بندی کنید و حجم کمتری را مثلا 500گیگ را یک پارتیشن نمایید.)
نقل قول:سلام. دوست عزیز معمولا تلویزیونهای سونی فقط فرمت AVI (ان هم فقط با کدک XviD یا ِDivX) را میتونند نشون بدند (روی این حساب این حرف رو میزنم چون خودم هم سونی دارم). بنابراین اول ببینید که ایا فرمت فیلمهای شمارو ساپورت میکنه یا نه.میتونین چند عکس با فرمت jpg هم در هارد بریزین.اگر انها را نشان داد حرف من تایید شده.:n16:نقل قول:
من یه هارد وسترن مای بوک دارم که پایین و بالاش برای تهویه هواش سوراخ داره
کیسم :
green x3
که یه فن پایین کیس هست برای ورودی هوا به داخل کیس و دو فن بالای کیس برای خروج هوا از کیس
حالا مشکلی پیش میاد اگه هارد رو بزارم رو فن بالای کیس برای خنک شدن هارد ؟
البته هوای گرم از کیس بیرون نمیاد
سلام .نقل قول:
بهترین راه تست و تجربه هست . اینکار را انجام بدید و دمای هارد دیسک اکسترنال را با استفاده از نرم افزارهای مناسب مانیتور کنید . اگر در مقایسه با حالتی که بدون فن هست دمای آن کمتر میشود پس راهکار خوبی هست در غیر اینصورت از اینکار اجتناب کنید .
نکته : هارد دیسک اکسترنال را در هر جایی که میخواهید بگذارید ؛ فقط دقت کنید که نیافته و یا لرزش نداشته باشه .
توصیه میکنم هارد را روی بدنه کیس نگذارید.نقل قول:
بخاطر لرزش خفیف و دایم کیس که به دلیل چرخش فن است و ممکن است روی هارد هنگام کار کردن اثر بگذاره.
سلام
یکی از دوستام یه سیستم بسیار قدیمی (از نوع AGP با رابط IDE ) داره و نیاز به هارد داره (چون هارد اینترنال 500 گیگی براش کم اومده)
از اونجاییکه هارد با رابط IDE و حجم بالا ، بسیار کم و عموما گران هستند خرید هارد اینترنال IDE مقرون به صرفه نیست (مگه اینکه کسی با قیمت مناسب سراغ داشته باشه)
بهمین خاطر می خواد یه هارد اکسترنال بگیره
از اونجاییکه میخواد روزانه اطلاعاتش رو بریزه و از هارد اکسترنال هم فیلمهاش رو ببیینه (به نوعی مثل اینترنال) به نوعی سوال پیش اومده
چون بعضی ها میگن هارد اکسترنال صرفا برای بک آپ خوبه و برای استفاده روزمره صحیح نیست .... درسته؟
چه نوع هاردهای اکسترنالی برای این منظور بهتره و به درد رفیق ما می خوره ؟
من خودم هاردهای اکسترنال دسکتاپی رو براش بیشتر ترجیح میدم چون میگم مادر بوردش خیلی قدیمیه شاید نتونه برق مورد نیاز هارد های پرتابل رو بصورت کامل و یکنواخت تامین کنه
البته تنها مزیت رفیق ما اینه که یجای امن و خنک در کنار کیس کامپیوتر برای هارد درست کرده که تحت هیچ شرایطی هارد تکون نمیخوره و خنک می مونه و از این لحاظ امنیت هارد 100% تضمینه
سلام .نقل قول:
از هارد دیسکهای اکسترنال هم میتوان بصورت روزمره استفاده کرد و بنظرم نباید مشکلی داشته باشد . ولی با کمی مدیریت میتوان استفاده بهینه ای داشت . مثلاً دیتاهایی که به دفعات بیشتری استفاده میشوند بر روی هارد دیسک اینترنال ذخیره بشوند و همینطور برای دیتاهای کم استفاده که میتوان بر روی هارد دیسک اکسترنال ذخیره کرد .نقل قول:
چون بعضی ها میگن هارد اکسترنال صرفا برای بک آپ خوبه و برای استفاده روزمره صحیح نیست .... درسته؟
اگر هارد دیسک اکسترنال دسکتاپی میخواهید بخرید توصیه میکنم حداقل حجم 2TB باشد که از برند Western Digital میتونید مدل my book بخرید . از برند Seagate هم مدل Backup plus قابل انتخاب هست . مدل دوم سرعت بیشتری دارد ولی اگر از USB2 استفاده میکنید تفاوت سرعت Copy/paste بین ایندو تفاوت چندانی نخواهد داشت .نقل قول:
چه نوع هاردهای اکسترنالی برای این منظور بهتره و به درد رفیق ما می خوره ؟
من خودم هاردهای اکسترنال دسکتاپی رو براش بیشتر ترجیح میدم چون میگم مادر بوردش خیلی قدیمیه شاید نتونه برق مورد نیاز هارد های پرتابل رو بصورت کامل و یکنواخت تامین کنه
نکته دیگری که باید در نظر گرفته بشود ؛ آداپتور را بر روی پریزهایی قرار بدید که به اصطلاح لق نباشه (محکم در جای خودش قرار بگیره) تا دچار قطع و وصلی نشود , همچنین ابتدا آداپتور برق را به خروجی برق متصل و سپس کابل USB را به سیستم متصل کنید .نقل قول:
البته تنها مزیت رفیق ما اینه که یجای امن و خنک در کنار کیس کامپیوتر برای هارد درست کرده که تحت هیچ شرایطی هارد تکون نمیخوره و خنک می مونه و از این لحاظ امنیت هارد 100% تضمینه
سلام
برای آرشیو فایل (موسیقی، فیلم و نرمافزار) چه برند و مدلی را پیشنهاد میدید؟
من نیازی به رمزنگاری و این امکانات امنیتی ندارم.
مناسب بودن قیمت برام مهمه
سلام خدمت استاد عزیز
بنده یک هارد 4 ترابایت adata dash drive elite nh03 خریدم
هارد رو به برق میزنم ، چراغ هارد روشن میشه ولی متاسفنه سیستم اصلا اونو به عنوان هارد جانبی تشخیص نمیده !! روی چند سیستم امتحان کردم همین مشکل بوده ، به نظر شما باید چیکار کنم ؟؟
با تشکر
سلام .نقل قول:
ميتونيد يكي از مدلهاي Seagate و يا Western Digital را انتخاب كنيد . مثلاً اگر مدلهاي پرتابل (بي نياز به آداپتور) ميخواهيد مدلهاي my passport ultra و يا backup plus قابل انتخاب هست . دقت كنيد كه اين مدلها باكس ضد ضربه و آب ندارند پس در نگهداري و استفاده ميبايستي دقت كنيد .
مدل ultra چنين قابليتي دارد ولي ميتونيد غير فعال كنيد .نقل قول:
من نیازی به رمزنگاری و این امکانات امنیتی ندارم.
سلام .نقل قول:
در Disk management ويندوز هم چيزي شناسايي نميشود ؟ اگر در Disk management اين هارد ديسك شناسايي ميشود وضعيت پارتيشنها به چه صورتي هست ؟