سلام دوستان در مورد کسپر اضافه کنم که قبل از اینکه وارد دیتابیس کسپر بشه فیک انتی رو اجرا کرد در حالت تنظیمات پیشفرض از سد کسپر عبور کرد و فقط با hips میشد تشخیص داد که داره به تنظیمات امنیتی و ........ دسترسی پیدا میکنه
Printable View
سلام دوستان در مورد کسپر اضافه کنم که قبل از اینکه وارد دیتابیس کسپر بشه فیک انتی رو اجرا کرد در حالت تنظیمات پیشفرض از سد کسپر عبور کرد و فقط با hips میشد تشخیص داد که داره به تنظیمات امنیتی و ........ دسترسی پیدا میکنه
سلام مجدد !
همین تست قبلی رو :
ویندوز XP 32 ، Real machine
انجام دادم، پاندا رو غیر فعال کردم و اجرا کردم مخرب رو چندین بار ، وارد استارت آپ شد
ریستارت کردم و بعد از بالا اومدن ویندوز پاندا گفت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و به طور کامل پاکسازی انجام شد.
بدون استفاده از sandbox اجرا کردم که سونار نورتون حسابش رسید!
سلام دوتا از فامیل هام برام لپتاپ اوردن که بدجوری ویروسی بودن هردو هم ویروس های مثل هم روداشتن یکی شو ویندوز عوض کردم و بعد سریع (ای اسکن نصب کردم )و ویروس کشی کرد و پاک سازی شد و یکی دیگه نمیخواد که ویندوزش عوض بشه باید چکار کنم یعنی چجوری لپتاپش رو ویروس کشی کنم
2 تا از ویرس های که برام اشنا بود پورن و یکی دیگه اتوران بود ولی چند تای دیگه رو نمیشناختم . وقتی فلش رو میزنم توی کامپیوترش کل فلش داغون میشه و وقتی وصل میکنم تن کامپیوتر خودم 22 تا کاسپر ویروس میشناسه و قرنطینه میکنه ولی تمام فایل های فلشم هیدن میشه
نورتون نصب کردم نشناخت من ویروس هارو میدیدم ولی اون نمیدید البته با اپدیت 53 روز پیش الان تعدادی از ویروس هارو گرفتم تو فایل فشرده گذاشتم یه چند ساعت دیگه اپلودش میکنم برای شما که تست کنید
اینم ویروس رمز 123
به دلایلی که اقا بتمن گفت
فایل ویروس پاک شد
دوستان این رو هم چک میکنید ؟! نمیدونم چیه خودشو مستقر میکنه رو هارد بعد هر فلشی به سیستم وصل میکنی خودشو انتقال میده ورژن قبلش رو انتی ویروسم شناخت و این ورژن رو نمیشناسه .!
دوست عزیزنقل قول:
لینک مشکل داره جای دیگه ای اپلود کنید
عزیزان لینکهای مستقیم رو حتما داخل تگ CODE قرار بدیدو از تگ URL خارجش کنید.چون بعضی از دانلودرها به صورت خودکار شروع به دانلود میکنن.نقل قول:
باتشکر.
نورنون که میشناسهنقل قول: