کسی جواب منو نمیخواد بده؟؟؟؟
من الان 256 گرفتم ولی سرعت از 70 بالاتر نمیره ، جریان چیه؟
چیکار باید بکنم؟
Printable View
کسی جواب منو نمیخواد بده؟؟؟؟
من الان 256 گرفتم ولی سرعت از 70 بالاتر نمیره ، جریان چیه؟
چیکار باید بکنم؟
دعا :10:نقل قول:
تو تنظیمات مودم نگاه کن بببین روی چند بستن سرویستو
شاید مشکل از مرکز مخابراتهنقل قول:
زنگ بزن پشتیبانی
256 بگیر. اصلا بحث تایید نیست به زور می خوان مودم بفروشند .ولی مودم های زاکسل اسوس سیمفونی رو تایید می کنند.می تونید تماس بگیرید تا مطمئن بشید.نقل قول:
شما کدوم شهر هستید؟ شاید خط شما مشکل داره. مودمتون چیه ؟ Down Stream روی چند بسته شده؟نقل قول:
آقا اينجا اين همه آدم از پارس سرويس گرفتن يكي نيست اين جريان رو 1 مگ بستن و 2 مگ بستن رو توضيح بده ؟
سرعت معمولي دانلود 128 256 512 1024 رو خواهشا اگر ميدونيد بگين خواهشا
خب من الان توی تنظیمات مودم هستم ، کجاشو باید نگاه کنم ، چیشو باید نگاه کنم؟نقل قول:
---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------
شما کدوم شهر هستید؟ شاید خط شما مشکل داره. مودمتون چیه ؟ Down Stream روی چند بسته شده؟[/QUOTE]
فسا ، من دوماه پیش با 128 ، سرعتم روی 140 بود...
من میخوام مودم adsl از پارس آنلاین بگیرم
خودشون می گن ما فقط talent داریم و مودم های دیگه برای فروش نداریم
به نظرتون من مودم asus g31 از بیرون بگیرم بهتره یا talent از خودشون
اگر از 1 به بعد از 70 بالاتر نميره كه طبيعيه!نقل قول:
ولي اگه تو روز اينطوره بايد ببينيد burst رو چند براتون بستن.از تنظيمات مودم ميشه اين مقدار رو فهميد.اگه نتونستيد پيدا كنيد زنگ بزنيد پشتيبانيي بپرسيد.از طرفي بستگي به منطقه مخابراتي شما هم داره.(كه شلوغه يا خلوت!)
كلا هر چي پهناي باند بيشتر بهتر.ولي ظاهرا همه burst ها رو روي 2 مگ ميبندن.كه در اين صورت تفاوت سرعت آنچناني ديده نميشه.در مورد ترافيك بستگي به خودتون داره.مثلا اگه اهل دانلود هستيد خب طبيعتا بايد ترافيك بيشتري بگيريد.در مورد مودم هم از خودشون نگيريد بهتره.من مودم tp link td 8811 دارم.خوب جواب ميده و مشكلي نداره.(البته من مركز شهيد چمران نيستم.) ولي فكر ميكنم اين مودما خوب جواب بده.نقل قول:
جريان 2 مگ بستن و 1 مگ بستن burst مربوط به منطقه مخابراتي ميشه.بعضي مناطق 1 مگ ميزارن بعضي مناطق 2 مگ.بستگي به مخابرت منطقه داره.براي اينكه بفهميد سرعت استاندارد هر پهناي باندي چقدر هست كافيه مقدار پهناي باند رو تقسيم بر 8 كنيد.سرعت استاندارد بدست مياد.مثلا برا پهناي باند 1 مگ سرعت استاندارد 128 هست.نقل قول:
ولي با وجود burst سرعت دانلود از سرعت استاندارد بيشتر ميره.مثلا شما ممكنه پهناي باند 1 مگ بخريد ولي با سرعت 200 دانلود كنيد!