سلام.نقل قول:
ساعت مبین نت را کدام قسمت میشه چک کرد؟
با تشکر
Printable View
سلام.نقل قول:
ساعت مبین نت را کدام قسمت میشه چک کرد؟
با تشکر
با سلام.
دوستان من مشترک طرح یک ساله ویژه زمستان (20 GB + مودم رایگان) که به قیمت 200 هزار تومان است, میباشم.
آیا در موقع شارژ مجدد باید همان 200 تومان را به حساب مبین نت واریز نمایم؟
سلامنقل قول:
من هم مثل شما. ولی گمون نکنم که بشه طرح را تمدید کرد. یعنی به صرفه نیست. شما بادادن پول یکسال یکجا در واقع مودم را هم میخرید.
پس احتمالاً باید یکی از طرحهایی که هزینه مودم روش نیست را انتخاب کنید.
البته اگه امسال گرفتید که خیالی نیست. حالا کو تا سال دیگه.
شب و روز تفاوتی نداره سرعت. سرعت هم همونیه که باید باشه. فقط 512 رو روی 768 میبندن ولی 1 مگابیت رو نه!نقل قول:
قیمتش هم توی سایتش هست که تا چند روز دیگه تغییر میکنه! به احتمال زیاد گرون تر میشه!!
اگر مودم وای فای دار بگیرید وای فای هم داره!!!
این همیارنت و دیتانت اصلا نمایندگی کدوم شرکت هستند؟نقل قول:
اگه یه نگاهی به چند صفحه قبل مینداختین چند بار سوال شده بود. سایتش تغییر کرده. فیل کش هم باید قطع باشه!نقل قول:
فرق چندانی نمیکنه آنتن دهیشون. شما جای مودم رو عوض کن. اون 4 تا فرکانس هم دونه دونه چک کن ببین کدومش کیفیت بهتری داره.نقل قول:
نقل قول:سر یک ساعت معین مودم رو از برق بکش و دوباره وصل کن بعد برو ecare ببین چه ساعتی زده.نقل قول:
خیر. باید یک طرح بسته به نیازتون انتخاب کنید و پول رو بریزید بعد زنگ بزنید مبین طرح رو فعال کنند.نقل قول:
من 1 مگ یک به چهار دارم سرعت از حدود 11 شب تا 4 صبح افت میکنه خصوصا با شروع ساعت رایگان که دیگه زور میزنه تا یه سایت باز کنه اما 4 به بعد که جزو ساعت رایگان هم هست خوب میشهنقل قول:
نقل قول:
کلا این طرح برای شرکت ها خوبه و برای غیره :31::31: نمیصرفه
دلیل اولش اینه که هر گیگ رو 5000 تومان محاسبه میکنن با این حال میشه 100 تومن 100 تومن هم چو شرکت داری و چون هر گیگ اضافه رو 5000 تومان حساب میکنن میکشن روش :31:
کلا طرح های یکساله و با مصرف خیلی کم رو گرونتر میدن البته موقع خرید اولت
ولی برای شارژ ازت 200 نمیگیرن چون قیمت هر گیگابات اضافه رو 5000 تومن حساب میکنن پس قبل از تموم کردن همه گیگ هات دوباره شارژ کنی نزار کلا طرح قطع بشه
برای خرید شارژ اضافه اول پولو بریز به حسابشون بعد زنگ بزن به قسمت فروش بگو برام شارژ کن
ولی اگه بخای طرح رو عوض کنین برعکس بالا عمل کن
سلام
دوستان یه سوال داشتم در مورد این طرح مودم جیبی
بنده الان adsl شاتل دارم و واقعا ازش راضی ام. اما خوب خوبی این مودم های جیبی هم اینه که همیشه همراهه.
و اما سوالاتم
آیا واقعا به این خوبی که به نظر میاد هست؟
از لحاظ آنتن دهی
سرعت
پایداری
ضمنا ساکن قم هستم
می ارزه adsl ام رو قطع کنم و از این استفاده کنم؟
ممنون می شم راهنمایی کنید
مبین نت قطعی زیاد و پینگ بدی داره.نقل قول:
اولویت با ADSL باشد. شما هم که از سرویستان راضی هستید؛ پس سمت وایمکس نیایید.
سلام دوستان
یک سوال :
بنده مودم وایمکس مبین گرفته ام و در فاصله 20 متری رایانه گذاشته ام و یک عدد دستگاه وایرلس هم که به یواس بی وصل میشود جهت ارتباط وصل نموده ام.
اولا که الان پینگ تایم روی 220 تا 250 هست
2 - بدلیل این فاصله 20 متری قطعی اتصال بین مودم و وایرلس زیاد است
میخواستم بپرسم که اگر یکی از کابلهای شبکه 20 متری که در بازار میفروشند بگیرم و بین مودم و رایانه وصل کنم آیا سرعت اینترنت و پینگ درست میشود و دیگر قطعی ندارد ؟؟؟
یا با همان وای فای کار کنم بهتره ؟؟؟
ضمنا قیمت کابل شبکه 20 متری 11000 تومان میباشد آیا به صرفه هست یا نه ؟
با تشکر
من از دیشب تا الان مشکل دارم .. پینگ اصلا ندارم و اگه داشته باشم روی 2000 ..
کسی مشکل داره ؟