[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلامنقل قول:
هزينه رو فيشتون مياد ؟
اگه اينجوري باشه سرعتتون همينه و بيشتر هم قرار نيست بشه چون سرعتتون رو به جاي 2 مگ ، 1 مگ محدود كردن
كلا سرويسهاي پس پرداخت (همون سرويس كمپين ) مدلشون اينجوريه و سرعتي كه گرفتيد رو نميدن و نصفش رو ميدن :n02:
البته معمولا رو اكانتهاي نامحدود اين كار رو ميكنه مخابرات.
صفحه مشخصات خط Adsl رو بذاريد.نقل قول:
ار ه کمپین گرفتم 2 مگ با ترافیک 4 گیگ ولی رو قبض میاد هزینه 21500..... ولی هنوز قبض برام نیومده کلا 7-8 روزه گرفتم فقط من موندم چرا داونلودم اینقدر پایینه و چرا داونلودش با کسی که سرعت 1 مگ گرفته مساویه ؟؟ پس چرا دارن هزینه اضافی مکیگیرن از من ؟
صفحه مشخصات adsl کجاست تو مودم ؟؟؟
واقعا متاسف شدم!نقل قول:
شما باید قبل از گرفتن اون سرویس اینجا سوال می کردید
سرویس 2مگ که شما گرفتید همینه که می بینید! 2 مگ میدن با 1مگ پهنای باند!!!
یعنی قانونشون اینه که سرویس های کمپین نصف پهنای باند فروخته شده رو میدن!!!
برای اون صفحه هم دنبال Statistics >>> ADSL بگردید
بدترین کاره اینترنتی چند ماهه اخیرم بود این حرکت اینترنت از مخابرات! مبین نت که داشتم با سرعت 1 مگ شبا 3 تا فیلم hd میگرفتم .... زنگ زدم مخابرات برای لغو سرویس میگن شما چون طرح کمپین مودم رایگان گرفتی اگه بخوای کنسل کنی 120 هزار تومان جریمه میشه برای پول مودم !!!!!!!! فردا با زره و کلا خود حضوری میرم :n24:
بله شما با تانکم بری همینه. طرح مودم رایگان اگه کنسل کنی جریمه دارهنقل قول:
ملت فکر کرده بودن مخابرات دلش براشون سوخته که داره مفت اینترنت میده!! :biggrin:
پ.ن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با طرح مودم رایگان سر خیلی ها رو کلاه گذاشتن :n06:
ما که هر ماه داریم پول میدیم وضعمون اینه وای به حال اونی که یه ساله پول رو بریزه تو شکم اینا :n15:
سلام و خسته نباشید معذرت میخوام می خواستم بدونم چطوری میتونی درخواست نمایندگی واسه شرکت های اینترنتی بدی مانند شاتل پیشگامان های وب مبین نت و... و بعدم به نظر شما کدوم شرکت ارائه دهنده اینترنت از بقیه بهتره که نمایندگیشو بگیرم؟؟؟
اگه از اون طرح مودم رايگان نگرفته باشيد ، ميتونيد بريد مخابرات و هزينه رو نقدي پرداخت كنيد و از كمپين دربياريد.نقل قول: