بله معذرت میخوام ، با 1135 اشتباه گرفتم !نقل قول:
گرافیک 3650HD Radeon ATI هست ...
ممنون تذکر دادید ...
بله معذرت میخوام ، با 1135 اشتباه گرفتم !نقل قول:
گرافیک 3650HD Radeon ATI هست ...
ممنون تذکر دادید ...
سلام
من یه سوال درباره ی قیمت dv5-1030el پرسیدم ولی به جوابی نرسیدم.یه نفر من رو کمک می کنه قیمت این مدل چنده واین که میگن tv tuner داره راسته یا نه؟
قیمت 950 هزار تومن ، فکر نکنم داشته باشه ، من اطلاعاتی پیدا نکردم درباره Tv Tuner رو این لپ تاپ ...نقل قول:
با سلام
لطفا اگه ممکنه در مورد لپتاپ های سری z سونی نظرتون رو بفرمایید
در این تاپیک اووردمش اما متاسفانه پاسخی از دوستان ندیدم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=308103
با سلام من بودجه ای نزدیک به 1.5 میلیون دارم. من هم کارهای گرافیکی می کنم و هم نرم افزارهای سنگین را بر روی سیستم اجرا می کنم. تا حدودی (نه خیلی زیاد) نیاز به جابجایی دارم و در عین حال می خوام از لپ تاپ به عنوان دسکتاپ هم استفاده کنم. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
پس جناب pami_wega اطلاعاتی که تو صفحه زیر درباره ی این دستگاه دادن الکیه؟نقل قول:
کد:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01509145&lc=en&dlc=en&cc=us&product=3770495&lang=en
سلام registered user جان!
من می خوام تا سقف یک ملیون هزینه کنم (نه بیشتر) و برای این منظور هم نوت بوک دل ووسترو 1510 رو انتخاب کردم.
1- آیا لپتاپی مشابه این وجود داره که هم کیفیت مناسب داشته باشه و هم با این امکانات قیمتش خوب باشه، چون وایو با همین امکانات (و حتی کمی پایینتر) قیمتش بیشتره
2- یه سر رفتم پایتخت، اونجا توی کاتالوگهای مختلف، یک مدل، ویژگیهای مختلف داشت، مثلا تو کاتالوگ یه مغازه سیپییو دل ووسترو 1510 رو زده بود 2.4 تو یکی دیگه زده بود 2، و یا تو هر کدوم رمها متفاوت بود یا ظرفیت هارد و... . به همین نسبت قیمتها هم متفاوت بود. اگر من همین مارک و همین مدل رو با سقف قیمت یه تومن بخوام، باید قطعاتش چی باشه؟
3- این مدلی که گفتم با گارانتی امرتات یا دلیران، کیف و موس هم داره و باید از فروشنده بخوام یا نه؟
4- موقع خرید جعبه باید پلمپ باشه یا نه؟ یعنی مثلا شرکت گارانتی قبلا باید وازش کرده باشه یا نه؟
5- و اصلا این مدلی که گفتم مورد تایید شما هست؟ (برای کارهای دسکتاپ و خانگی)
ممنون
بر عکس تصور خیلی ها اتفاقا سری Z و SR تفاوت های زیادی دارن که من اینجا برتری های سری Z به SR رو واسط میگم که خیلی ها تو ایران نمی دونن حتی فروشنده ها :نقل قول:
سلام
لطفا اگه ممکنه در مورد لپتاپ های سری z سونی نظرتون رو بفرمایید
در این تاپیک اووردمش اما متاسفانه پاسخی از دوستان ندیدم
رم های استفاده شده در سری DDR 3 , Z هستن اما در SR ها DDR 2 هستن
صفحه نمایش سری BRIGHT , Z بیشتری داره و همچنین LED XBRITE - DuraView هست که کیفیت بسیار بالایی داره
وزن این سری 1.5 کیلو هست اما وزن سری SR حدود 1.9 کیلو هست
صفحه کلید سری Z الومنیومی بوده و بسیار بهتر و مقاوم تر و در عین حال راحت تر هست
'گرافیک اکثر SR ها یا ATI هست ( مدل های معمولی رو به ضعیف ) و یا از گرافیک انبورد اینتل استفاده میکنن ( INTEL X4500 ) , اما سری Z از گرافیک های GEFORCE 9300 استفاده میکنه
موفق .....
نه عزیز درسته و من گفتم فکر کنم .. چون اطلاعات درستی درباره ورژن el این دستگاه نداشتم ... البته شاید بقیه مدلهاش هم داشته باشننقل قول:
البته من که پاییتخت بودم و از فروشنده ها میپرسیدم برخی ورژن های همین مدل ندارن و قیمت هم بالطبع تفاوت میکنه ...
نقل قول:
جناب hessam_sz
اگر بار دیگر لینک قرار دادید یا اخطار می گیرید یا دسترسی تون به بخش قطع میشه ... لطفا قوانین را مطالعه کنید !
:angry: