سلام
دوستان من به یه مشکل عجیب برخورم اونم اینه که تو یه نوشته ی 270 صفحه ای که دارم ویرایش می کنم تو صفحه 67 که می خوام یه کلمه رو ویرایش کنم Word هنگ مینکنه apphangb1 ، آفیس 2007 و ویندوز 7 دارم :41:
اگه کسی راه حلی به ذهنش میرسه بگه لطفاً
Printable View
سلام
دوستان من به یه مشکل عجیب برخورم اونم اینه که تو یه نوشته ی 270 صفحه ای که دارم ویرایش می کنم تو صفحه 67 که می خوام یه کلمه رو ویرایش کنم Word هنگ مینکنه apphangb1 ، آفیس 2007 و ویندوز 7 دارم :41:
اگه کسی راه حلی به ذهنش میرسه بگه لطفاً
من این چیزی را که شما می خواهید را تو نرم افزار های دیگه دیدم ولی تو ورد نه .نقل قول:
البته شما می توانید به سادگی کل صفحه را جدول بندی کنید و متن را تو همه خانه های جدول کپی کنید.
ممنون دوستاننقل قول:
سعی میکنم گزینه مورد نظر رو پیدا کنم و بگم
سلام دوست عزیز امیدوارم درست متوجه شده باشمنقل قول:
توی منوی فایل یا دکمه آفیس روی گزینه پرینت کلیک کنید و بعد گزینه آخر (1page per sheet) را بزنید و بعد بنا به نیازتون یک گزینه را انتخاب کنید.
امیدوارم درست متوجه شده باشم.
یا علی:11::11:
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
دوستان سلامنقل قول:
کسی نبود جواب من رو بده؟
شما از کدام دستور ورد برای ساخت سرفصل استفاده می کنید ؟ اسم انگلیسیش را بگیدنقل قول:
دوستان سلام
کسی نبود جواب من رو بده؟
سلامنقل قول:
ازمسیر زیر (ورد2010)
refrence----table of contact-----aouto table 1
قبل از اون هم از هدینگ(heading) استفاده می کنم یعنی سرفصل هام رو هدینگ می کنم.:11::11::11:
دوستان
ميشه آخرين نسخه ي WORD رو دانلود كرد؟؟؟منظورم اينه كه فقط WORD رو دانلود كنم!!نه Office رو كامل و بعد Custom نصب كنم ورد رو...
ميشه؟؟
نسخه های پرتابل شاید موجود باشه اما نسخه های exe قابل نصب بصورت پکیج بیرون داده میشه و مجزا نیست ، مگر اینکه شرکت ها خودشون دستکاری کرده باشند و نرم افزارها رو تک تک از پکیج استخراج کرده باشند که من ندیدمنقل قول:
دوستان
آفیس نسخه ی 64 بیتی جداگانه داره یا نه؟؟
نقل قول:
نوشته شده توسط فردان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روي كامپيوتر من در ورد 2003 اگر يك پاراگراف در يك صفحه جا نگيرد و قسمتي از آن به صفحه بعد برود، در ابتداي صفحه بعد، فقط هم سطر اول تورفتگي ايجاد مي شود. چرا اين طور مي شود و كجا را بايد تنظيم نمود كه اين خاصيت برداشته شود.
کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=853217&postcount=162
مقصود من اين نيست كه در اول پاراگراف تورفتگي باشد يا نباشد. بلكه در اول صفحه بعد اگر هم وسط پاراگراف باشيم باز هم تورفتگي ايجاد مي شود!!!!!!!!!!!!!