سلام یه هارد وسترن 500 گیگ دارم از دیروز به هر کامپیوتری وصل میکنم دیگه eject نمیشه و مینویسه ویندوز نمیتونه eject کنه حالا باید چیکار کنم؟
Printable View
سلام یه هارد وسترن 500 گیگ دارم از دیروز به هر کامپیوتری وصل میکنم دیگه eject نمیشه و مینویسه ویندوز نمیتونه eject کنه حالا باید چیکار کنم؟
یه هارد اکسترنال wd دارم که توش یه سری فایل و فولدر بود یه فولدر رو توی هارد از pc کپی کردم و زدم به یه لب تاب ولی توی لب تاب فقط فایل هارو نشون میداد و فولدر ها رو که توش فایل هست نشون نمیداد بعد هارد رو زدم به pc همونطوری بود فولدر ها رو نشون نمیداد ولی وقتی که دوباره خواستم همون فایلی رو که قبلا روی هارد کپی کرده بودم کپی کنم رو هارد پیغام زیر رو میده که میگه این فایل توی هارد هست!!!! ....... مشکل از چیه چه طوری می تونم اون فولدر هایی رو که نشون نمیده برگردونم؟؟
مرسی.........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا از ویروس است یا یک نرم افزار از هارد باز استنقل قول:
یک دور با زدن تسک منیجر و end process کردن explorer و مجددا تایپ کردن explorer در file در new task تست کنید اگه بازم نشد در حالت که اجکت نمیشه log off کنید درست نشد یک پروسس است که مانع از اجکت میشود یا ویروس یا از ویندوز با نرم افزار safley remover میتونید اجکت کنید
اون فولدرها احتمالا هیدن و مخفی شده اند که علت اصلی این مشکل ویروس است با فعال کردن هیدن فایل ها ببینید میتونید فولدر هیدن شده رو ببینید یا نه اگه چیزی دیده نمیشد اون پارتیشن رو ریکاوری کنید تا فولدر برگردهنقل قول:
یکی به این پستم جواب بده این ارور حاده هست خیلی؟ هارد 2 روزه انداختم رو سیستم خرابه؟ گارانتی میکنن یا حل میشه ارور؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه هارد رو با آنتی ویروس اسکن کنم فایل های پاک میشه؟؟؟نقل قول:
مرسی.....
شما با فعال کردن هیدن میتونید فولدر های هیدن شده رو از run ببینید ؟نقل قول:
سلام دوستان تورو خدا به من کمک کنید
سیستم من دونا هارد داره یه وسترن یه مکستور 160
متاسفانه جند روز پیش که سیستمو رو شن کردم دیدم یه صدای نویز یا سوت کشیدن از سیستم میاد در کیسو وا کردم دیدم از هارد مکستوره:n03:
حالا بین بیست راهی گیر کردم
میخوام یه هارد نو بگیرم اطلاعاتشو هارد به هارد کنم میترسم انقد باهام را نیادو بسوزه:n28:
نمیونمم کجا تعمیر میکنن با اصلا قابل تعمیر هست؟
یه جا خوندم از کپسول هارده ! کپسول کجاشه؟قابل تعمیره؟اطلاعاتم از بین نمیرن؟ تعمیرش چقدر طول میکشه؟
توروخدا کمکم کنید:n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n 03::n03::n03::n03::n03::n14::n14::n14:
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune از اون هارد بزاریننقل قول:
????????????????????????????????????????!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????? ???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?!?!?!?!?!? !?!?!?!??!!?!?!?!?!?!
راستش شرمنده متوجه نشدم چی میگین یخورده بیشتر توضیح میدین؟
خیلی ممنون