1.من یک H.A.W.X گرفتم وقتی اجرا میشه فقط یک صفحه ی سفید میاد که توش چند خط نوشته به چند زبانه{همون صفحه ای که میزاری تو کامپیوتر نشون میده} مشکل چیه؟
2.اگه با بازی جدید داشبورد اپدیت میشه پس چرا بازی WHEELMAN آپ نمیکنه داشبوردمو؟
1.من یک H.A.W.X گرفتم وقتی اجرا میشه فقط یک صفحه ی سفید میاد که توش چند خط نوشته به چند زبانه{همون صفحه ای که میزاری تو کامپیوتر نشون میده} مشکل چیه؟
2.اگه با بازی جدید داشبورد اپدیت میشه پس چرا بازی WHEELMAN آپ نمیکنه داشبوردمو؟
شما باید Ixtreme 1.51 یا 1.6 ر. ر.ی کنسول نصب کنید ! هم میتونید خودتون نصب کنید اگر بلد هستین چون باید کنسول باز بشه هم میتونید ببرید بیرون براتون ردیفش کنن !نقل قول:
چطور ميشه فهميد چه ورژني از Ixtreme نصب شده؟نقل قول:
راستي اين x360 كه چين مي زنه كيفيتش خوبه؟(چيزايه چيني كيفيتش پايينه!!! :31:)
من میخوام elite jasper بخرم همین قرمزا که جدیدترین چیز هستن ولی میگن خوب نیستش پریمیوم بهتره درست میگن؟
مگه ايلت قرمز هم داره؟؟ از نظر قيمت ، پريميو بيشتر مي صرفه ، ولي اگر كار به گروني نداشته باشيم ،معلومه اليت بهتره ! هر چي بيشتر پول ، چيز بهتر مي گيري!نقل قول:
چيني ها هر چي چيز گيرون بدن عاليه!علت ارزونيش هم اينه كه تو چين كارگر خيلي ارزونتر از جاهاي ديگست.نقل قول:
مگه XboX 360 غير چيني هم تو ايران پيدا ميشه؟؟
لطفا یه نفر که وارد هستش من رو راهنمایی کنه
بهترین انتخاب برای شما Permium هستش ! هارد 60 گیگ کافیه و 120 گیگ دیگه خیلی زیاده !نقل قول:
اون کنسول قرمز هم فکر میکنم مخصوص بازیه RE5 بود ! ولی بازم تصمیم با خودتونه ! کابل HDMI هم با 15 تومن میتونین بگیرین !
ولی Permium قدیمی شده الان جاسپر جدیدترین برده
نه اشتباه نکن ! Jasper برد کنسول هستش ! سخت افزار داخل کنسول ! مثل لانچ که از همه قدیمی تره و فالکون که بعد ازون اومد !نقل قول:
permium نام مدل کنسول هست ! یعنی Arcade , Permium و Elite فقط توی لوازم جانبی با هم فرق دارن !
مثلا Arcade هارد نداره و یه مموری 256 مگ داره ! permium هم 60 گیگ هارد داره ! elite هم کابل HDMI رو داره هم اینکه 120 گیگ هارد داره !
البته شما پست اول همین تاپیکو میخوندی همه چی رو متوجه میشدی !
در ضمن پول اصلا برام مهم نیست فقط یه چیز میخوام که زود سه چراغه نشه.
وقتی بازی hawx میزارم تو کنسول این عکس میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معنیش اینه که فریم ور قدیمیه؟یا چیز دیگه؟
اینم عکس داشبوردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون از راهنماییتون. پس الان شما کدوم یکی رو پیشنهاد میکنی واسه کارایی بیشتر بازم میگم پولش اصلا مهم نیست.نقل قول: