مطمئنی این سرعت لحظه ای نبوده یا به خاطر کش idm ؟ چون 870 مگ باقی مونده رو زده 2 دقیقه طول میکشه که میانگین سرعتش میشه حدود 7 مگابایتنقل قول:
Printable View
مطمئنی این سرعت لحظه ای نبوده یا به خاطر کش idm ؟ چون 870 مگ باقی مونده رو زده 2 دقیقه طول میکشه که میانگین سرعتش میشه حدود 7 مگابایتنقل قول:
باید تو اون تاپیک بپرسی ..نقل قول:
فعلا پوشش ایرانسل قوی تر هست تقریبا من خیلی جاها ک رفتم فورجی داشته
ولی همراه اینطوری نیست و کیفیت جالبی هم نداره
اره. پستمو ویرایش کرده بودم.. ولی نقل کردی تابلو شد.. خخخخ ایرانسل برای من کلن خوب بوده ولی جدیدن پوشش کم شده منظقه ما.. :n37:نقل قول:
اقا جان عزیزم همراه اول چی داره؟ چه چیز کاربر پسند داره؟؟؟؟ بسته های گرون انتن دهی مزخرف کیفیت پایین شبکه دانش فنی سطح خیلی پایین اپراتور پیگری نکردن قطعو وصلی مکرر
ایرانسل هزار درجه از همه سرویس دهنده ها بهتره ایرانسل از وقتی فورجی رو فعال کرد دیگه شبکه اش رو تقویت کرده بعضی جاها نت ایرانسل جالب نیست چون هنوز شبکه تکمیل نیست الان ۶۰ درصد تکمیل شده که اکثر شهر ها فورجی پلاس دارن
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
من با 3g ببسیارضیف هستم همه نقاط مین وضعیته پینگ که روی 700 به باللا هست همش هم تایم اوت میده با مودم همراهم تست کردم همین بساطه بسته 5 گیگ ماهیانم دارن
احساس میکنم سیم کارتمو یکی محدود کرده روی 54 kb
کسی نظری نداره؟ایا تا دوسال دیگه مودم های 4gپلاس مثل همین e3372توبازار ارزون میشه یا نه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
دکل دست کاری شده،یا داره میشه،یا دارن td lte میزنن یا 4g ،خودم تجربه کردم یکی دو ماه پیش،نگران نباش فقط زنگ بزن ایرانسل بگو سریع کارشونو انجام بدن
نه اکثر جاها همینجوری هست مثلا طرف بغل دست من نتش خوبه مال من ریدهنقل قول:
خوب پس دیگه باید حتما زنگ بزنین ایرانسلنقل قول:
این مودم 3372 فورجی پلاس نیست تا دوسال دیگه هم مودم بهتر هم فراونی بیشتری از مودم های cat6 هستنقل قول:
ممکنه با فراگيرشدن پلاس مودمى مث3372هم بياد؟نقل قول:
من در منطقه میرداماد - میدان مینا - هرچی زور میزنم سرعت 4جی -3جی -2 جی ....کلا بالاتر از 3مگابیت نمیرود یعنی افتضاح
100بار هم به ایرانسل زنگ زدم میگن اونجا پوشش نداریم
جالبه مرکز مرکز شهر یک منطقه اداری تجاری
پوشش نداره بعد میان تلویزیون میگن 1000تاشهر پوشش 4G پلاس 10.000 شهر 3G و ...
خداوکیلی ما باید چیکار کنیم ؟
بسته 100 گیگ گرفتیم با این سرعت شبانه روزی هم روشن باشه دانلود نمیکنه
تازه اکثرا 2جی میشه خودکار ...
بارها زنگ زدم اعتراض کردم میگن یک دکل توی شاه نظری داریم یکی اواسط ظفر.... شما به یکی اونها وصل میشی که اونها هم قدرت ندارند
همراه اول هم توی این منظقه 8-9 مگ بیشتر نمیدهد
متاسفم واقعا مرکز شهر و ... اینقدر مذخرف
چندوقت پیش شهرستان نزدیک تهران با سرعت 56مگابیت (حدود7.5 مگابایت) دانلود میکردم روی همون حساب 100 گیگ بسته خریدم ولی نمیدونستم میرداماد تهران اینقد افتضاح هست (اطراف مجیدیه - جمهوری - سعادت اباد تست کرده بودم)
کاش ایرانسل کمی پاسخگو بود کاش دروغ گو نبود
گاش پیگیر بود
هربار زنگ زدم گفتند پروند تشکیل شده و پیامکش امد و 2 روز بعد خودجوش پیامک میاد مشکل شما حل شده:)
گوشی هم S7
=========
یک تصویر سرعت در شهرستان را ضمیمه میکنم کمترین سرعت بود...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا مودم خودش تاپیک جدا داره اونجا چینین بحث هایی باشه بهترهنقل قول:
بنظرم کسی ک میخواد تا 500 خرج کنه مودم بگیره کاملا در اشتباه هست این مودم هایی ک هواوی داره میده واقعا 1 ریال هم ارزش نداره
اونی ک داره 500 هزینه میکنه باید ی گوشی خوبی داشته باشه بهتره بذاره رو گوشیش ی گوشی خوب بگیره دیگه نیازی به مودم نداشته باشه حتی جلو تر از مودم هم باشه همینطور هرجا خواست راحت استفاده کنه
البته اینا ی شرط داره ک اونم پوشش خوب هست ... بنده خب جایی ام ک با دکل 100 متر همینطور طبقه سوم هستم تو خونه پوشش خوبی دارم همینطور ک منطقمون پلاس هست نیازی ب مودم نمیبینم راحت 12 تا 13 مگابایت میتونم دان کنم ... مودم 4gبیشتر بدرد ادمای محروم میخوره کسایی ک واقعا دسترسی ندارن
سلام دوستان من از حساب کاربریم خروج زدم در ایرانسل من اما الان هزچی شماره تلفن میزنم میگه اشتباه است شماره مشکل چیه هم بدون 0 و هم 98 زدم نشد
ظهر امتحان کن . الان فک نکنم بتونی جواب بگیری سیستماشون از 2 ب بعد مشکل دار میشن شمارتم معمولی 09360000000 بزننقل قول:
گوشی nova plus از 4g پلاس ایرانسل پشتیبانی می کنه!؟
آره پشتیبانی میکنه cat7 هست این گوشینقل قول:
تست سرعت 4gایرانسل همین الان با sxtlte باند۷از حدود۱۱کیلومتری
سلام، من خروج نزدم اما خودش انداخته بیرون وارد هم نمیشه فکر کنم مشکل از طرف خودشونهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
ویرایش:
پیدا کردم اینجا لیست گوشیهای 4G+ یا همون LTE Advanced هست:
البته بعضی گوشیهایی که دوستان میگن 4G+ هست من اینجا ندیدم، مثلا Nova Plus
شاید لیست قدیمی هست
بعضی ها 3CA هستن بعضی ها 2CA فکر میکنم یعنی همزمان از ۳ باند دریافت دارن؟ تو ایران فکر میکنم فرقی نداره؟
ویرایش ۲:
اینطور که جستجو کردم و متوجه شدم، ۴جی پلاس ایرانسل از ۲ باند ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ استفاده میکنه
بنابراین 3CA در ایران به درد نمیخوره، فقط باید یک گوشی 2CA که دو باند ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ (باند ۳ و باند ۷) رو پشتیبانی میکنه تهیه کرد
دوستان برنامه ای که بشه باند 3یا7 رو دستی تغییر داد نمیشناسید
50مگابیت بیشتره
cat 3 تک باند هست تک کریر تا 100 مگ میکشهنقل قول:
cat 4 دو تا باند با پهنای 10 مگاهرتز رو تجمیع میکنه 150 تا میده
cat 6 دو باند رو تا 40 مگاهرتز رو تجمیع میکنه 300 تا میده
cat 9 سه تا باند رو تجمیع میکنه تا 60 مگاهرتز پهنای باند جمع میکنه 450 مگابیت میرسه
CA مخفف کریر اگریگیشن Carrier aggregation هست که باند های فرکانسی موجود رو تجمیع میکنه وقتی نوشته 3CA یعنی 3 تاباند مثلا 1800 2600 2100
فعلا 3CA هیچ اپراتوری تو ایران ارایه نمیده اپراتورای قطر دارن این CAT9 رو ارایه میدن ما فعلا تو همین CAT 6 هم موندیم
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیزنقل قول:
فقط یک سوال آخر، گوشی LG V20 که 2CA هست
نوشته CAT 12
چون CAT9 که میگید 3CA هست ولی این 2CA
تو ایران هم تاثیری داره این؟ یا فرقی با بقیه گوشیهای 4G+ نمیکنه سرعتش تو ایران؟
LG V20 Cat.12: 600 Mbit/s (2CA)
از چه اکسس پوینتی استفاده می کنی برای sxt?نقل قول:
ببنید چنین پرچمدارایی ک پشتیبانی میکنن ولی بستر براشون نیست ارایه بشه ... ولی در اینده کارایی خودشونو دارند ...نقل قول:
فعلا همین cat 6 ایرانسل با تمام کمال بتونه پهنای باند بخره و ارایه بده شاهکار میکنه ... شاید این قابلیت ها چن ساله دیگه بهره برداری شه بطور کامل سراسری ولی فعلا ارایه نمیدن
cat 12 سه کریر هست 3CA شما کجا خوندید 2CA هست CAT 12 ?
CAT 12 از همون فناوری CAT 9 یعنی تجمیع سه تا باند 20 مگاهرتزی سرجمع 60 مگاهرتزی استفاده میکنه ولی با این تفاوت از MIMO 4*4 و 256QAM هم بهش اضافه کردن به CAT 12 تونستن 600 مگابیت ازش بکشن بیرون
تو ایران در حال حاظر تاثیری نداره ولی در اینده ک استارت بخوره این فناوری بدرد بخور هست سرعت هم بستگی به محل و انتن دهی و همینطور پاور دکلتون داره البته کیفیت مودمی ک دستگاتون هم داره مهمه که این گوشی وی 20 بهترین مودم در حال حاظر رو یعنی کوالکام 820 داره
به مودم روتر ایسوس وصلشکردمبه نظر من خوب جواب میده بخصوص اپلودش که توتستهای دوستان حتی با دانلودهای خیلی بالا چنین اپلودی کم دیده میشه البته تو این تصویر تا ۳۰بیشتر نرفت ولی گاهی تا ۳۸هم میرهنقل قول:
اینجا نوشتهنقل قول:
شاید اشتباه تایپی هست
ممنون از راهنمایی تون :n16:
باند 3
باند 7
اینم شاهکار ایرانسل پلاس که از باند 7 تک هم کمتره
بشدت کمبود پهنا اورده چن هفته ای هست وضعیت من هم خراب شده بعضی وقتا همون سرعت قدیم رو میده بعضی وقتام ک نصفشونقل قول:
snr پلاس خیلی بازی میکنه از -15 میچرخه تا 18
سلام
یه سوال از دوستان داشتم
اگه من سیمکارت ایرانسل رو به همراه اول ترابرد کنم - می تونم از اینترنت ایرانسل استفاده کنم
سلامنقل قول:
خیر ترابرد کنی شمارت همون میمونه ولی کن سیمکارت و اپراتورت عوض میشه
سلامنقل قول:
نه دوست عزیز بعد از ترابرد شما فقط شماره ات حفظ میشه والا دیگه به هیچ وجه نمیتونی رو شبکه ایرانسل ریجستر بشی
دوستان یک سوال در مورد این سایت
الان جلوی p9+ اینا رو نوشته یعنی 4G+ ساپورت میکنه
4G FDD-LTE: Band1/2/3/4/5/6/7/8/12/17/18/19/20/26/28
4G TDD-LTE: Band38/39/40/41 (100 MHz)
ولی جلوی P9 اینا ننوشته یعنی ساپورت نمیکنه ؟؟؟
نقل قول:
میشه بپرسم شما چطوری دستی باند انتخاب میکنید؟
من مودم D-Link دارم، هرجا گشتم نبود این تنظیم، ولی هر دوباند ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ پشتیبانی میکنه
روی مودمهای هواوی با نرم افزار میشهنقل قول:
برای دی لینک و تی پی لینک فعلا چیزی سراغ نیست
با چه نرم افزاری این کار میکنیدنقل قول:
دوستان ویکیپدیا منبع خوب ودرستی نیست همیشه و روش حساب نکنین ، بهترین کار اینه که از خود شرکت سازنده از طریق ایمیل یا تلفن سوال کنید.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
نرم افزار Ltewatchنقل قول:
پشتیبانی میکنهنقل قول:
ویکی پدیا منبع دقیقی نیست هرچی اطلاعات منو شما جمع اوری میکنیم اونجا جمع میشه
الان گوشی من از فورجی پلاس پشتی بانی میکنه فقط کت ۶ نیست با نرم افزار تست کردم نشون داد ایا میشه به نرم افزار اعتماد کرد؟؟؟
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk