[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و ديگر هيچ!!!!!!!!!!
Printable View
یه شرح وضعی بدم خدمت دوستان
26ام آذر مدارک رو ارسال کردم . 29ام آذر درخواست تعجیل دادم . 6دی رفتم جواب درخواست تعجیل مثبت اومد از برج 2 سال بعد به برج 12 همین امسال افتادم
خدا رو شکر
مبارکه !! (چی گفتم ؟! سربازی هم مبارک میشه؟ :n02: ) البته سال بعد هم میرفتی همون 21 ماه حساب میشدنقل قول:
دوستان عزیز
من دوره کد خوردم تاریخ معرفی رو زده روز دهم . ولی ساعت نزده . مهمه که چه ساعتی اونجا باشم ؟ احتمالا ساعتای 2یا 3 بعد از ظهر برسم .
مشکلی داره ؟
سلام
دوستان خواهر زاده ی من اموزشیش رو افتاده پادگان نیرو هوایی فرودگاه مهر اباد.توی ادرسش هم زده خیابان ازادی
تک پسر هست
معاف از رزم هم شده
میخواستم لطف کنید و بگید انجا چجور جاییه؟ممکنه چه کاری بهش بدن؟
من دقیقا نمیدونم چه سوالی باید بپرسم .لطف کنید هر اطلاعاتی که در مورد این پادگان دارید رو به من بگید
راستش امکان داره بعد از اموزشی بفرستنش شهرستان یا نه؟
ممنون:n40:
دوستان این درخواست تعجیل که توی جایی که میفتی تاثیر نداره؟
مثلا درخواست تعجیل کنی بندازنت یه جای بد که نیرو کمه
سلام
خواشها جواب بدید . من با لیسانس میرم خدمت که انقدر لیسانس زیاد شده که فکر کنم فرقی به حالمون بکنه :n31:
1. دوستان یک سوال موها باید تا پایان خدمت همیشه تراشیده باشد ؟
2. بعد چقدر پول همراهمان باشد در دوران آموزشیو در دوران خدمت ؟
3. مقدار مرخصی چقدر هست در طول کل خدمت ؟
4. وقتی که آدرس پادگان و آدرس دیگری را بماه گفته اند باید مستقیما برویم پادگان یا برویم ادرس تعیین شده خودشون میبرن ما رو ؟
5- در دوران اموزشی و در یگان چند بار شما میرفتید در هفته حموم ؟؟؟؟؟ انصافا راستش رو بگید در دوران آموزشی چند بار رفتید . چند بار اجازه هست که بری ؟ شد 2 تا سوال هر دو رو جواب بدین:n02:
6- یکی میشه برنامه دقیق هر روز رو از صبح خروس خون تا اخر شب بگه ؟ هم در آموزشی و سوال بعدی هم در یگان و بعد از تقسیم . پس اینم شد 2 تا سوال برنامه دقیق در آموزشی و برنامه دقیق در یگان خدمتی بعد از تقسیمات .
7- آیا ذخیره مرخصی و استفاده یکباره خوبه یا نه ؟
8- درسته که میگن انقدر رژه میبرن تا جرررر بخوریم ؟:n02:
9- من وقتی میدوم کیسه سفرام و رفلاکس شدید میگیرم و گلاب به روتون استفرا.... . من وضعیتم در اونجا چطوری میشه ؟
10- موقع کنکور میزارن بری کنکور بدی ؟
11- لب مرز برابر با کشته شدنه ؟
12- لب مرز چقدر از خدمت کم میشه ؟
ممنون اگر پاسخ بدین . خیلی هم زیاد شد شرمنننننننده :n30:
چون تک پسر هست استان خودش خدمت میکنه، احتمال داره شهر خود هم باشه ولی 100% نیست، ملاک استان هست.نقل قول:
در آموزش هم آموزش و پست دادن هست.
اونی که شما میگین تاثیر نداره ولی در تقسیم که بر اساس شانس هست و هیچ کسی خبر نداره تاثیر داره، مثلا شاید فردی که اردیبهشت اعزام میشده از شانس ارتش اعزام میشد ولی در اسفند میره ناجا.نقل قول:
از آنجایی که نمیشه فهمید پس جایی برای فکر کردن نداره.
1- خیر فقط در آموزش کچل میکنید، برای بعدش هم حد و حدودی داره.نقل قول:
2- بستگی به زمان و مکان و فرد داره، اکثرا عابر بانک موجود هست تو پادگان.
3- قانونا ماهی 1 روز، برای مناطق دورتر تو راهی هم داده میشه، مناطق مرزی معمولا 45 روز - 15 روز هست.
4- در برگه مینویسه
5- شما بقیه را ول کن، مثلا من آموزش آخر هفته خونه بودم، در نتیجه حموم نرفتم، کلا تو کل خدمت 2 یا 3 بار حموم رفتم. قبل از اذان صبح یکساعت می تونید برید (که باید از صبحانه و نماز زد) و بعد اون هم زمان بندی داره هر گروهان
6- دوستان نوشتن صفحه قبل، در حالی که اصلا نیازی هم نیست.
7- خیر
8- معمولا بله
9- ما دکتر نیستیم.
10- چند ساعت مرخصی داده میشه برای امتحان، باید کارت امتحانی داشت.
11- خیر
12- کل خدمت اگه مرزی باشه 3 ماه، اگه کمتر باشه ضریب میخوره.
سلام دوستان یه سوال داشتم
من بابام 20 ماه جبهه رفته ولی برای کارت و این جور چیزا اقدام نکرده
من میتونم کسری خدمت بگیرم؟
یا تا زمان من این قانونم بر می دارن؟
(متولد 79 هستم:n02:)
خیر شما معاف نمی شید و هیچ کسری هم تعلق نمیگیره به شما و افتخار 24 ماه خدمت به کشور خود را خواهید داشت:n05:نقل قول:
چه سعادتی بالاتر از این:n12:
نقل قول:نقل قول:
فکر کنم زمان شما خدمت بشه 24 سال!
قدر خودتون رو بدونید، هر کسی لیاقت چنین افتخاری رو نداره. این سعادت نصیب هر کسی نمیشه.
به شما غبطه میخورم :n19:
جدای از شوخی، واقعاً کسری هم ندارن ایشون؟! چرا آخه؟
ســــــــــــــــــــــــ ـــــــلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم اطلاعاتی در مورد تیپ 223 تکاور پرندک بهم بدید،
چجور جاییه و نگهبانی ها و مرخصی هاش چطوره و هر چیز بدرد بخور
تشکر از شما
مقصودم مسخره کردن نیست ها سوء تفاهم نشه سوالن دیگه مثلاً سوال 1 آموزنده بود خیلی من نمیدونستمنقل قول:
ولی سوال 8 و 11 خیلی با حال بود :n31:
از العان بهش فکر نکن پیر میشی:n02:نقل قول:
از دوستان کسی اطلاع داره این خبر چقدر صحت داره که خدمت در استان آذربایجان غربی 18 ماهه؟
خبر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسر ایثارگری فقط برای متولدین 72 و ماقبل هست.نقل قول:
بله از آنجایی که کل استان آ. غربی منطقه درگیر محسوب میشه خدمت در زمان 21 ماه، 18 ماه هست، احتمالا هم در 24 ماه 21 ماه بشه.نقل قول:
به طور کلی تکاور جز جاهای سخت برای خدمته:n25:نقل قول:
ولی اگه بتونید خودتون رو در جاهای مثل بازرسی ،گروهان قرارگاه،خدمات،حفا،عقیدتی، بوفه،حتی دژبانی یا پاسداری بندازید واقعا به نفع شما خواهد بود:n31:
36 تا اقامت داشتم قانونیش باید 7 روز میومدم ولی قرارشد یه مایع دستشویی ببرم واس پاسگاه بجاش برام 12تا مرخصی رد کرد خداییش حال داد بهمون :n02:تازه اون روزی هم که اومدم به حساب نمیاد ازفرداش مرخصی حساب میشه یعنی درکل 13 روز میشه مرخصیم:n02:نقل قول:
کلن ناجا همینطوریه اگه مرخصیاشو حساب کنی 7و8 ماهشو تو مرخصی هستی تو کل خدمتت:n02:
به طور کلی چجوری میشه پادگانت رو عوض کنی،
راه هاش چیاس؟
چه کارایی باید انجام داد؟
این جوابارو بسته به نیروی انتظامی رسته ناجامرزبانی گفتم که درحال خدمتم توش بازم میگم سپاهو ارتشو نمی دونم از چه قرار وضعیتنقل قول:
اقا خیلی لطف کردی دمت گرم ...:n16:
انشالله باقی خدمتتو به راحتی بگذرونی و تو زندگیت موفق باشی.:n12::n12:
دوستان من قبل از ورود به دانشگاه دفترچه پر کردم و فرستادم میخوام ببینم بعد از اینکه درسم تموم شد چطور باید پیگیری کنم. دوباره باید دفترچه بفرستم؟
نقل قول:
شما باید اول از صدور معافیت تحصیلیـتون مطمئن بشید و وضعیت رو به نظام وظیفه اعلام کنید.
برید قسمت نظام وظیفه دانشگاه ببینید برای شما معافیت تحصیلی صادر شده یا نه.
الان فکر نکنم اینطوری باشه ولی من 87 دانشگاه قبول شدم، بعد از چند ترم فهمیدم معافیت تحصیلی ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی دانشگاه به خودش زحمت نداده بود کار رو انجام بده؛ البته تا وقتی دانشجو باشید مشکلی پیش نمیاد؛ بعد اینکه درستون تموم شد یه نامه میزنن برای نظام وظیفه که معافیت شما رو باطل کنن.
توضیحات دقیق رو دوستان ارائه میدن
خوب منم امروز فرستادم
به تظرتون که تاریخ اعزامم میخوره؟
من انصراف دادم و با دیپلم میرم
تک پسرم هستم چند درصد احتمال داره بیفتم شهر خودم؟
سلام دوستان منم میخوام این ماه دفترچه بفرستم چه تاریخی می افته اعزام؟ لیسانس هستم
میخوام تو سپاه بیفتم دوره تکمیلی رو هم رفتم
ایا میشه برای پذیرش سپاه چند جا مدارک برد اگه یکیش نشد اونیکی قبول کنن؟
سلام دوستان عزیز
میخواستم بدونم شرایط و راه های عوض کردن پادگان چه چیزایی هست،
اگه امکانش باشه یه توضیحی بدید ممنون میشم
سوال دوستمون رو اینجوری بپرسیم ، چطور میشه انتقالی گرفت ؟
روالش چی هست ؟
به کجاها باید مراجعه کرد؟
از کی باید اقدام کرد ؟
آیا بعد از انتقال ، همه ی امور به پادگان مقصد مربوط میشه ؟ یا با پادگان مبدا هنوز کار داریم ....؟
ممنون
عوض کردنش که بدون پارتی غیر ممکنه@نقل قول:
ولی اگر شرایطی مانند تک پسری یا پدر نظامی ،متاهلی،سرپرست خانوار ،بهزیستی یا خدای نکرده فوت پدر در حین خدمت داشته باشید میتونید به پادگانی در استان خودتان انتقالی بگیرید که البته حدود 3 ماه هم طول میکشه:n30:
البته در مورد فوت پدر من دیدم که خیلی سریع تر اقدام می کنن و زیر یک ماه انتقالی نفر رو فراهم می کنن:n14::n14:
مشروط به این که در آموزشی از شرایط خودتون استفاده نکرده باشید@
وقتی شما به پادگانی منتقل می شید کلا از آمار پادگان قبلی کسر می گردید و با یه سرباز ترخیصی برای اونا فرقی نخواهید داشت و البته باید تسویه حساب کامل انجام بدید@
شرایط پدر فوتی دارم
الان افتادم 223 تکاور پرندک
میخوام بیفتم خوده تهران
خرجی خونه رو هم میدم
شرایط پدر فوتی رو دادم هم تو آموزشی هم دوره کد
اگه خوده تهرانم نشد همون اونجا پادگانای دیگه
اطلاعات در مورد پادگان
مرکز آموزش بهداشت و درمان
سرلشکر دکتر شهید احمد هجرتی
خیابان فاطمی
پیشاپیش سپاس از پاسخگویی:-)
برو ستادنیروی ارتش که فکرکنم مینی سیتی باشه اونجا درخواست بده . مدارک هم با خودت ببر.نقل قول:
احتمالا اردیبهشت 94نقل قول:
خواستن را خیلی ها میخوان، ولی در عمل لیسانس و فوق خیلی کم میگیره سپاه، پارتی خوب می خواد در حال حاضر
اولا بعضی حاها هستن که یه جا میرن، مثلا شما ببری ناحیه بسیج بدی و سپاه استانتون، ناحیه کاره ای نیست اون هم لیست را می فرسته سپاه استان، ولی بعضی جاها هستن (مثل توپخانه) مستقل هستن، که اگه هر دو جواب مثبت باشه برگشت میخوره.
در نتیجه بهترین راه اینه که مدار را جایی بدین که مطمئن تر هستین.
شما مطمئن هستید که بدون پارتی غیر ممکنه ؟؟... گفته میشه خیلی ها انتقالی میگیرن ولی بعد از گذروندن چند ماه در یگان ....نقل قول:
در ضمن یکی که تا حالا انتقالی گرفته پاسخ این سوال منو بده ممنون میشم :
میخوام بدونم در آینده که راه دور افتادم اطلاع داشته باشم هاج و واج نمونم !!نقل قول:
یه مبحثی هست، البته من ناجا را ی دونم، بقیه را مطمئن نیستم که هست یا نه، به نام آمایش که قبلا 6 ماه بود و الان 9 ماه شده، ظاهرا به شرطی که سرباز استان هجوار نباشه بعد مدت 9 ماه درخواست میده و منتقل میشه استان خودش.
(همونطور که گفتم برای ناجا مطمئن هستم و در ناجا بحث پادگانی نداریم، میاد استان، بعد تقسیم میشه شهرستان و بعد هم تقسیم میشه)
ما رو تقسیم کردن لشکر عملیاتی 7 ولیعصر خوزستان............
سلام دوستان
یه سوال داشتم
من لیسانسم بعد اموزش تو 01 افتادم تیپ 328 مریوان استان کردستان نیروی زمینی ارتش اگه کسی اطلاعاتی درباره این تیپ داره ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنه (مرخصی/کسری/...)
ٔدر نزاجا که بدون شرایطی که عرض کردم فقط با داشتن پارتی ممکن بود!نقل قول:
شما مطمئن هستید که بدون پارتی غیر ممکنه ؟؟... گفته میشه خیلی ها انتقالی میگیرن ولی بعد از گذروندن چند ماه در یگان ....
در ضمن یکی که تا حالا انتقالی گرفته پاسخ این سوال منو بده ممنون میشم :
در شرایط فوق هم فقط فوت پدر در حین خدمت بود که زیر یه ماه طول می کشید و گرنه بین ۳ تا ۴ ماه زمان می برد انتقال!:n10:
البته مورد داشتیم طرف با پارتی ظرف ۳ روز منتقل شد:n24:
دوستان عزیز یک چیز بهتون توصیه میکنم برای اعزامی های برج 10 و 12 و 2 سال اینده
شما ها بهترین ماه ها هستید برای خدمت مخصوصا برج 12 که تقسیمات بسیار عالی داره به علت فراوانی سرباز
برج 10 یک خوبی داره که اگر 21 ماه باشه خدمتتون درست اول مهر ترخیص میشید و میتونید برید دانشگاه از مهر
برج 12 هم که دوره طلایی هستش
برج 2 هم که کلا 1 زمستون بیشتر نمیبینبد و میتونید برای ترم دوم بهمن برید دانشگاه
از لحاظ تقسیمات برج 10 بدترین تقسیمات رو داره به علت کمبود سرباز
برج 2 تقسیمات نه خوبی داره نه بد
برج 4 هم تقسیم های خوبی نداره
ولی برج 12 تقسیماش حرف نداره
بعد برج 6 هم تقسیماش خوب هستش بعد از 12
به هر حال سعی کنید خدمت رو برای خودتون سخت نکنید
خدمت همینه باید یک کار کنید روز ها و ساعت هارو بگذرونید
تو مخی درست نکنید برای خودتون
یک دوره ای هستش میگذره
موفق باشید خودتون
اگر کاری تو پادگان 01 داشتید بگید شاید بتون براتون انجام بدم
تو مرا تکاور پرندک شبان هم اگر کاری داشتید پیام خصوصی بدید راهنماییتون میکنم
پیرشی جوون.خوشالمون کردی.:n19:نقل قول:
از طرف اعزامی12/1:n02:
البته میدونممن زیاد خوش شانس نیستم اما حداقل این 2ماه رو شادم:n20:
آقا ما هم برج 12هیم ...
ما هم یه زمستون بیشتر نمیبینیم ..مگر اینکه شهرهای سردسیر بیفتی ..
تو ان دو ماه باقی مونده سرما میاد و میره ... برج 8 و 10 خیلی اذیت میشن که کلا تو سرما هستن ..برج 12 دیگه میشه اخرای سرما .. تازه عید هم تو راهه
از چه نظر از لحاظ تقسیمات بهتره ؟؟؟ الان جوری هستش که تقسیمبندی کردن بتونن از سربازا بیشتر استفاده کنن
از اول آذر هر کی دفترچه فرستاده افتاده برج 2 سال بعد ... منم خدا بهم رحم کردن با اینکه 26 ام آذر دفترچه فرستاده بودم تعجیل زدم جواب مثبت اومد ...
حالا این خوبی برج 12 برای کسی که میخواد از سپاه پذیرش بگیره و دوره کفایتی رو هم رفته خوبه ؟؟
سپاه استان ما تو برج 8 تقریبا 56 سرباز گرفته که نصفشون رو فرستاده تیپ چابهار و نصف دیگه هم تو استان تقسیم شدن
برج 10 هم چون نیرو به شدت کم داشتن خبر دارم که 90 تا افسر گرفتن و سرباز بماند ...و تقسیمات هم بالا گفتم
خدا به داد من برج 12هی برسه