نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://matma.ir/matma/base/news/131--isp-.html
Printable View
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://matma.ir/matma/base/news/131--isp-.html
آقا کی مسئول این سایته که این طوری پست بچه هارو پاک می کنه؟
بچه ها تو پستاتون الکی هم که شده چند بار بنویسین شاتل که پاک نشید!!!
راستی بعضی شبا این سایت 1 تا 3 اصلا باز نمیشه
گاهی با قیلتر شکن یا ویپی ان باز میشه بعضی شبا هم که به هیچ شکلی باز نمیشه
واسه بقیه هم این مشکل پیش اومده؟
سرویس آرت هم همینه. تا اونجایی که تاپیک رو خوندم حدس میزنم محدودیتش هم بیشتر از اکو باشه .نقل قول:
من با اینکه در کل ماه دانلود زیادی ندارم اما شبها بطور غیر منتظره ای سرعت افت میکنه . دقیقا مثل همه.بخصوص اینکه در روز هم پهنای باند رو باز نگذاشتند و حتما باید با idm رو 8 کانکشن دانلود کنم تا پر بشه . با چیز پی ان هم سرعت وحشتناک افت میکنه .
:13:
متوجه نشدم ، چی شده؟نقل قول:
خب گاهی بحث از شاتل و عملکردش به مخابرات و زیر ساخت و حتی یارانه و ویپی ان و بنزین سرما خوردگی و آمپول کشیده میشه که اگه بست هارو از قبل تر بخونن معلوم میشه که زیاد بی ربط نبوده ؛ اما پاک میشهنقل قول:
یا خبری که از مصاحبه ی مدیر شاتل بوده رو میگن اینجا نزارین
در حالی که خب ما هم نمی تونیم دائم از این تاپیک به اون تاپیک بریم که ببینیم آیا خبری اضافه شده یا نه
تعداد تاپیک ها هم که یکی و دوتا نیست
تأیید می شود از چاله که نباید رفت توی چاه !نقل قول:
اگر بهانه شاتل برای سرعت پایین Eco ها در شبها اشتراکی بودن است برای آرت که کل 24 ساعت می توانند این بهانه را بیاورند.
امروز رفتم سراغ پارس آنلاین و آسیا تک منتظرم ببینم کدامشان روی خط تلفن جدید زودتر رانژه می شود.
من میخواستم برم پارس آنلاین ولی 20 تومن هزینه اولیه داره ( یکم زورم اومد)نقل قول:
فعلا آرت 1 میرم ببینم تا ماه دیگه چی میشه
کدوم نمایندگی تو اهواز این حرف رو زد؟نقل قول:
کارشکنی زیاد میکنند تو خود سایتش نوشته اگر خودتون نصب کنید 5000 تومان فقط بابت رانژه میگیرند:
نقل قول:
چنانچه نمایندگی یا عامل فروش در شهر شما خارج از تعرفه های فوق اقدام به ارائه خدمات نموده است، مراتب را از طریق شماره تلفن 021-82208222 و یا ارسال ایمیل به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اطلاع رسانی و پیگیری فرمایید.
کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl_price_provinces
من که یه مودم پلانت گرفتم بعدشرفتم نمایندگی گفتش امکان داره کانفیگ نشه منم بهش گفتم خر خودتی کانفیگ نمیشه پولو بده میرم از جایی بگیرم که کانفیگ میشه! دهنش سرویس شد فکر کرد ما پپه هستیم سریع تو اینترنت ثبت نام کرد!
راستی من شنبه وصل میشه ترافیکی یا چیزی به خاطر عید بهم تعلق نمی گیره؟
اشتباه شما همین جاست ضریب اشتراک اسماً ده هست گاهی وقتها تا بیست هم می رسهنقل قول:
بعدش هم : همه کاربر ها که در آن واحد از تمام پهنای باندشون استفاده نمی کنند.
این امار تعداد کاربرهای سال 1388 هست:
کلاً 1406427 کاربر adsl داشتیم.کد:http://www.matma.ir/matma/index.php?option=com_content&view=article&id=119
-----------
این امار تعداد پورتهای adsl تا 31 تیرماه 1389
432,002کد:http://www.adsl-pap.com/fa/port/
تعداد کل پورتهای دایری
یعنی پورتهایی که ازش استفاده میشه .
-------------------
در مود پهنای باند کل کشور طبق خبر رسمی سایت سیتنا
خود رییس شرکت زیر ساخت گفته که :کد:http://www.citna.ir/4979.html
پهنای باند کل کشور 45 گیگابیت بر ثانیه هست نه 30 گیگابیت
که میشه حدود307 stm1
پس هیچ توجیهی برای محدودیت 128 کیلوبیتی نیست.
-------------------------------------
در مورد قیمت پهنای باند نمی دونم این 140 درصد چه جوری در اومد بیرون اما این رو می دونم اینقدر سود داره که اگر به ازای بیست درصد تخفیف پهنای باند ده درصد تخفیف بده باز هم سود خواهد کرد.
چون وقتی قیمت پاینن بیاد فروش هم بیشتر میشه ولی الان چون فضا رقابتی نیست هرشرکتی فقط به فکر سود بیشتر هست.
دل خوشی داری هانقل قول:
این یکی رو امرا......نقل قول:
بابا ما بعد از چند وقت یه سرویس گرفتیم اینم شانس ما اینجوری....
حواسم نبود شماره طلایی ببرم 10 تومن رفت تو پاچم
جالبه مثل اینکه اگر 3 گیگ شارژ میکردی 3 گیگ واسه عید رایگان میدادند بعد من زنگ زدم گفتم من یه ماهه 3 گیگ گرفتم بهم تعلق می گیره گفتش نه شما باید یه 3 گیگ دیگه بگیری که بعت تعلق بگیره
خوب چطوری 9 گیگ رو یک ماهه استفاده کنم!!!!!!!!!
اگه 5 تومن باشه که عالیهنقل قول:
ولی من تلفنی با نمایندگی کیانپارس صحبت کردم
ازش نپرسیدم اگه خود نصب کنم چقدره ولی توی سایت پارس آنلاین هم برای نصب توی تهران اینو نوشته و برای هزینه نصب در شهرستان چیزی نگفتن
بنابراین اگه هم 20 تومن بگیرن فکر نمیکنم قانونی چیزی رو نفض کنن
---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------
شما باید بپرسی چه جوری استفاده کنم که 3 گیگ تا آخر ماه دووم بیاره؟:31:نقل قول:
نه گیگ که به هیچ جا نمیرسه چه برسه به سه گیگ
اشتباه شما اینجاست که اصلا متنی که نوشتم رو کامل نخواندینقل قول:
اول اینکه گفتم ضریب اشتراک حداقل 8 نگفتم حداکثر چون ایرانه دیگه یکی دوست داشت تا 50 هم میره بالا .
اون زمان 30 گیگابیت بود ما مثل شما به روز نیستیم . حالا همون 45 گیگابیت .یکبار حساب کنی میبینی با ضریب اشتراک به قول شما 10 به 460800 نفر بیشتر نمی تونند پهنای باند 1 مگ بدهند .حالا دید توجیهش چیه
در مورد اون 140 درصد ضرر هم یکبار دیگه پست من رو مرور کنید متوجه میشید چجوری حساب شده.
دوستان اينترنت همه سرعت شبانش كمه يا فقط ماله من اينطوريه!؟
یه چیزی اونور تر از همه ... :دينقل قول:
دوستان اينترنت همه سرعت شبانش كمه يا فقط ماله من اينطوريه!؟
من که مشکلی ندارم شبا !!!
سرعت دانلود 110KB/s و سرویس 1 مگابیت هم دارم فقط برای رسیدن به این سرعت باید 8 تا دانلود پرسرعت مثل رپیدبازو با هم اجرا کنم.
میخواستم بگم شبا اینترنت شاتل به درد عمه محترم مدیرش میخوره. https قطع. رپیدشر قطع. v.p n هم مث اینکه قطع. سرعت در حد دایال آپ. فک کنم خود عوامل شاتل میشینن فیلم دانلود میکنن. وگرنه من از وقتی یادمه سرعت همیشه شبا افتضاح بوده. الآن که همه چیو قطع کردن هم باز افتضاحه. زحمت اینکه یه توضیح بدن چرا اینجوریه هم نمیدن به خودشون.
ارواح عمه شون آرت رو نامحدود کردن! بعد زیرش یه بار خوشگل گذاشتن که درصد مصرف نشون میده! چی فرض کردید ملتو آخه؟ پینگ هم الآن یه ماهه به فنا رفته. اینترنت گه سرعته به خدا :2:
به نظرم این حساب کتاب ها اشتباهه/ از نظر ریاضی شما درست حیاب می کنینقل قول:
اما الان دارن پهنای باند رو یک پنجم ارزون تر می خرن پس بابد باید باید یک پنجم هم ارزون تر بدن
اینا هزینه ی کارمند و سایر هزینه هارو هم رو ترافیک مایانه ی ما کشیدن دیگه
تازه مگه شاتل کلا چندتا کارمند داره؟ به تعداد مشترکاش یک در هزار هم نیست
بیل هم که نمی زنن؛ یا جواب تلفن میدن یا پشت کامپیوتر کپی پیست می کنن یا چندتا فرم پر می کنن
از طرز جواب دادنشون معلومه که دیپلم هم به زور دارن/ پس حقوق آنچنانی هم نمی گیرن
حدالاقل باید 10 درصد تخفیف به ما می رسید که نرسید
درضمن به ما چه که اینا بیشتر از حد پهنای باندشون مشترک می گیرن که ضررشون 140 درصد بشه؟
مثال همون راننده تاکسیه که 10 نفر سوار کنه بعد بگه با اینکه جاتون کمه و دارین له میشین اما چون لاستیک و کمک فنر ماشینم داره داغون میشه کرایه بیشتر بدین
راننده تاکسی رو خوب اومدینقل قول:
خدایا عجب غلطی کردم از این شاتل خریدم
نقل قول:
فک کنم خود عوامل شاتل میشینن فیلم دانلود میکنن
چرا تو ساعت شبانه که مثلآ ساعت رایگان هست نمیشه هیچی دانلود کرد؟حتی عکس هم به زور لود می کنه؟!من eco256 گرفتم.آقا ما نخوایم تایم شبانه رایگان باشه کیو باید ببینیم؟!مسخره کردن ملتو به خدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گند زدن به اعصاب مصاب ما با این حرکت..یکی نیست بیاد بگه خب مسخره ها شما لازم نکرده سرعت روزانه رو اینقدر ببرین بالا به حساب خودتون بعد از اونور سرعت شبانه رو مثل فرغون بیارین پایین که امثالی مثل بنده که صبح تا شب سر کاریم یک شب هم که می خوایم 4 تا اهنگ دان کنیم سرعت 6و8 بزنه واسه خودش اعصاب مارو بهم بریزه!به خدا همون سرعت معمولی کنن واسه همه تایم ها ما راضیم...تف به ذات پدر پدر پدر سوختشون که اعصاب نمیزارن..اه.ه.ه.ه.
هم اکنون ساعت 6:45 بامداد 5 شنبه 4 آذرماه 1389
تست سرعت سرویس Eco 2048
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افرین به این پشتکارتنقل قول:
من موندم اخه مساحت کره زمین به این بزرگی چرا من باید بیوفتم تو این نقطه ی کثیف؟!
آفرین الان درستش میکنه.نقل قول:
مدیر شاتل گفت 30 درصد از مخارج مربوط به پهنای باند میشه این رو که قبول دارید البته (اگر راست گفته باشه)؟ یعنی که ما 20 درصد به مشتری تخفیف نمیدیم و می تونیم 30 درصد اون 20 درصد رو که مربوط به پهنای باند میشه رو تخفیف میدیم./ پس قرار شد مثلا به گفته خود مدیر شاتل 6 درصد ارزون بشه که نشد حالا می خوام بگم چرا 6 درصد نشد:
1- قیمت هر stm1 بوده 46 میلیون که بعد از اون تخفیف شده 37 میلیون یعنی 9 میلیون تخفیف واسه 155 مگابیت اختصاصی
2- قیمت پهنای باند اشتراکی 2 مگ شاتل 400.000 تومان هست که به گفته مدیرش 30 درصدش مربوط به پهنای بانده که میشه 120.000 تومان برای 2 مگ اشتراکی
3- اگر شاتل با ضریب اشتراک 10 پهنای باندش رو بفروشه یعنی 155 مگابیت اختصاصی رو 1550 مگابیت اشتراکی میفروشه.
4- همونطور که در شماره 2 حساب کردیم 2 مگ اشتراکی 120 هزارتومان پس 1550 مگابیت اشتراکی میشه 93 میلیون تومان
5- از این 93 میلیون تومان اگر 20 درصد به مشتری تخفیف بدن میشه 18.6 میلیون حالا فهمیدید چرا 20 درصد تخفیف نمیدند؟ چون شاتل 9 میلیون تخفیف گرفته ولی باید 18.6 میلیون تخفیف بدند.
الان از لحاظ تئوری و عملی یکیش کردم.نقل قول:
من شبانه الان دو سه هفته است سرعتم به کمتر از 10 رسيده اکو 512 دارم دوستان ديگه هم اين مشکل رو دارند شيراز مخابرات مدرس هستم
به شاتل بارها صحبت کردم نتيجه اي نگرفتم اينطوري باشه تمديد نمي کنم دوستان ديگه هم که مشکل دارند از پنل خودشون پيام بزنند تا رسيدگي کنند
با تشکر
من حدود 2 ماهی هست شاتل دارم . متاسفانه باید بگم وضعیت روزانه هم داره روز به روز بدتر میشه .نقل قول:
سرعت کمتر ! پینگ بیشتر ! DC و Time out تو روز داره مثل پیش شب ها میشه !
به شدت منتظر یه ISP دیگه هستم که منطقه ما رو ساپورت کنه.
دوست عزیز خشوحالم که شما هم هرچند دیر اما به این جمع پیوستید.اینجا خیلی وقته بچه ها دارند پیگیری می کنند و شکایت می کنندنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ که خوب نیست چند روز اصلا زیر 400 نیومده ... اپلودم حالا که نیاز بهش داریم رفت زیر خط فقر ... ECO512
ديشب سرعت خوب بود تا بيدار بودم طرفاي 50 بود
600 مگ دانلود شد بعد از چند شب كه بيشتر از 200 مگ دانلود نميشد
اكو 128 اصفهان
---------- Post added at 10:44 AM ---------- Previous post was at 10:42 AM ----------
آرت را بيخيال بشيد واسه چي پول مي ريزيد تو جيب اينانقل قول:
سلام عید همه مبارک باشه
اقا من دیشب 300مگ دانلود داشتم با 2مگ شاتل واقعا عالیه خدا خیرشون بده با این سرویس های خوبشون
واقعا مردمو شاد میکنن:31:
همینو یه تلفن بزن به پشتیبانی به اونا بگونقل قول:
دوستاني که از شاتل ناراضي هستند از پنل پيام بزنند که در صورت عدم رسيدگي سرويس رو ديگه تمديد نمي کنند خوب مسلماً شاتل يه فکري بايد بکنه وگرنه کاربراش به کمتر از نصف تقليل پيدا مي کنه
پيام فراموش نشه
با تشکر
ای بابا آدم ناامید میشه...
حالا ببینیم واسه ما چطوریه
یه سوال ربطی زیاد به اینجا نداره
نمایندگی فن اوا میگه ما به خونه سرویس 2 مگ با --- رایگان میدیم، چطوریه؟
در ضمن من اگر بخوام سرویس دهنده رو عوض کنم دوباره باید هزینه رانژه رو بدم؟
خوب بايد پيام بزنيد به شاتل مثلا همين هديه سه گيگ شاتل به مناسبت عيد من سريع پيام زدم که لطف کنيد اين هديه رو برداريد که خيلي زشته هم پنل رو ضايع کرده هم کاربران رو شاکي اخه مگه مردم مغز خر خوردند براي ده روز يک دوره بيان 15000 تومن اضاف تر بدهند که شما بياي سه گيگ بهشون بدي
گفتم شما همون يک گيگ رايگان بدهيد بقيه اش پيشکش
دوستان پيام زدن به شاتل درد رو دوا مي کنه اينجا که شاتل نيست اينجا براي دل خودتون يه چيزي تايپ مي کنيد شاتل رو چه به اين انجمن فيل تر شده؟
---------- Post added at 08:01 AM ---------- Previous post was at 07:59 AM ----------
اين هم نسخه آماده شاتل که اخيرا براي دفع شر و بلا براي مشترکين اش مي فرسته:
يکي نيست بهشون بگه بابا خانه از پاي بست ويران است شاتل يه فکر اساسي کنه من سه سال ازش اشتراک دارم يک سال اول خوب بود بعدش به مرور داره خراب تر مي شه
باعرض سلام و احترام
خط شما بررسی شد و در حال حاضر مشکلی در سرویس و ترافیک مرکز مخابراتی شما نمی باشد و سرعت شما متناسب با سرویستان است شما در بهترین حالت میبایست 64 کیلو بایت برثانیه دانلود داشته باشید که با توجه به شیر بودن سرویس ممکن است گاهی افت سرعت هم داشته باشید.
اگر روی سرعت دانلود خود مشکلی دارید سپاسگزار خواهیم بود برای تست دانلود به سایتهای معتبری همچونیاکد:www.microsoft.com
وکد:www.mozilla.com
مراجعه کرده و فایلی را برای دانلود انتخاب نموده و سرعت را بررسی نمائید .کد:www.opera.com
همچنین می توانید از Download Manager هایی مانند IDM و DAP جهت دانلود استفاده کنید.
و اگر در سرعت باز کردن صفحه مشکل دارید به مسیر زیر بروید:
1. Control panelèInternet OptionsèConnectionèLan Setting
در پنجره باز شده هیچ یک از گزینه ها نباید تیک داشته باشند.
2. Control panelèNetwork ConnectionsèLocal area connectionèPropertiesInternet Protocol(TCP/IP)èPropertiesèPreferred DNS Server
در این قسمت عدد زیر را وارد بفرمایید:
85.15.1.10
و سپس مودم خود را یکبار خاموش فرموده و بعد از 30 ثانیه روشن بفرمایید.
3. اگر مشکل شما برطرف نشد به مسیر روبرو بروید: Control panelèInternet Optionsèdelete files ,delete cookies را انجام دهید.
همچنین جهت بررسی کامل تر می توانید به آدرسلینک بررسی و برطرف کردن مشکل افت سرعت مراجعه نمایید و با مطالعه document مربوطه مشکل خود را چک بفرمایید،کد:http://shatel.ir/docs
شما می توانید در صورت وجود مشکل با یکی از 5 روش زیر با ما در ارتباط باشید :
1. در سایت "Shatel.ir" در قسمت "چت آنلاین" با کارشناسان پشتیبانی فنی چت فرموده و سوالات و مشکلات خود را مطرح بفرمایید.
2. در سایت "My.Shatel.ir" بعد از Login کردن در قسمت "گزارش مشکلات" مورد خود را توضیح دهید ، در کوتاه ترین زمان ممکن کارشناسان ما پاسخگوی شما خواهند بود.
3. به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل ارسال کنید (با ذکر مشکل ، مشخصات و شناسه کاربری خود) تا در کمترین زمان ممکن همکاران ما پاسخ گوی شما باشند.
4. با مراجعه به "سایت شاتل" و مطالعه داکیومنت های قرار داده شده در این قسمت مشکلات خود را بدون نیاز به تماس تلفنی حل بفرمایید.
5. با دانلود برنامه "سیستم هوشمند پشتیبانی شاتل " بدون نیاز به تماس تلفنی و در کوتاه ترین زمان ممکن مشکلات سرویس اینترنت خود را برطرف بفرمایید.
باتشکر و احترام
الهام نظری
کارشناس پشتیبانی فنی
شاتل
تلفن: ۲۳۰۸۹
پست الکترونیک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت:کد:www.shatel.ir
دوست عزیز همشهری. شما که جزء اولین کسایی بودی که تو اهواز 2 مگ گرفتی چطوری راضی شدی 28 هزار تومن پول زحمت کشیده رو بابت سرعت 128 بریزی تو حلقوم این حروم خورانقل قول:
والا چند تومن روش میگذاشتی چند روز هم صبر میکردی تا خط راه بیفتی از پارس انلاین 128 میگرفتی سگش شرف داشت به شاتل. بهت قول میدم تو یک ماه بیشتر از 18 گیگ هم دانلود میکردی.
اون قسمت فایده نداره چون خود مدیر عامل دستور این کار رو میده پشتیبانی که سر خود نمیتونه کار کنه از طریق زیر :نقل قول:
و همچنین سایت زیر:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5630367#post5630367
شکایت خود رو به گوش مسئولین برسانید.کد:http://www.cra.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=1c23b39b-60c4-41f5-a8ce-b0cf3835b64d
وای ، آقا شاتل را معرفی کنیم به کتاب گینس در حق این شاتل داره ظلم می شه:4:نقل قول:
بچه ها من شبا با ای دی ام دانلود میزارم صبح که پا میشم بر فرض 20% از اون فیل دانلود شده
دوباره فردا شب که میخوام ادامه ی دانلود رو انجام بدم از دوباره شروع میکنه تمامی فایلها و لینک ها همینجورین از کلی سایت امتحا ن کردم
ای دی ام جدید رو هم دانلود کردم مشکل رفع نشد چی کار کنم؟
حیلی عجیبه. اگه فایلی قابلیت رزیوم داشته باشه نباید اینطوری بشه. شما نسخه های دیگه idm رو امتحان کن ببین چی میشهنقل قول: