اخه بحث اینه اینا ابرویی هر چی فورجیه بردن...خب همین سرعتو رو تری جی میشد داد دیگه...فقط تبلیغاتی کار میکنن که مثلا ما هم فور جی داریمنقل قول:
فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk
Printable View
اخه بحث اینه اینا ابرویی هر چی فورجیه بردن...خب همین سرعتو رو تری جی میشد داد دیگه...فقط تبلیغاتی کار میکنن که مثلا ما هم فور جی داریمنقل قول:
فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk
با تشکر تونستم وصل بشم به 4g همراه آخر..
ولی کاش وصل نمیشدم:n21:
این سرویس VoLTE کی راه میافته؟
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
نقل قول:
کلا همراه اول اسم اینترنت 4g هستش و اصلا تفاوت خاصی با 3g نداره نمیدونم این همراه اول چه مرگشه که اینطوری توهین میکنه به کاربران. وقتی شرکتی کامل دولتی هست از این بهتر هم نمیشه ( باید همه اعتراض کنیم و شکایت ثبت کنیم در سایت 195)
تا بخواد همراه اول کامل راه اندازی کنه با این سرعت کند و مدیریت ضعیف فکر کنم حداقل 1 سال دیگه:n02:نقل قول:
مباركنقل قول:
لذت ببرين از سرعت بدون مرز
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
3G ، بسته نامحدود 2 تا 7 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
نمیدونم قضیه اش چیه ، وقتی دستم رو میچسبونم به گوشی ، سرعت دانلود تو IDM به 1 مگابایت و حتی 1.5 هم می رسه !
اما وقتی دستم رو بر می دارم ، سرعت بین 250 تا 500 متغیره !!! بدنم مثه آنتن عمل میکنه انگاری :n02:
البته این مسئله قبلا فکر کنم مطرح شده بود.
به نظرتون خرید مودم این مشکل رو حل میکنه ؟
.
.
پ.ن : چه با دست و چه بی دست ، آنتنم پره !
نقل قول:دقیقا برنامه همراه اول همینه و با این کار حق مشترک از نظر پهنای باند از بین نمیره و رعایت میشه فقط ای کاش میومد به جای اون 8 تا 10 مگابیت از سرعت بیشتری برای حداقل استفاده میکرد .نقل قول:
نه نمیشه گفت با مودم ۱۰۰ درصد حل میشه، درسته بدنتون مثل یک آنتن عمل میکنه.نقل قول:
اگر بخواین بیشترین سرعت رو داشته باشین باید یک مودم با یک انتن خارجی خریداری کنید. اون موثره، بدون انتن ممکنه هیچ فرقی با گوشی نکنه، اونم رو نسل ۳، که من توصیه میکنم به دست و گوشی اکتفا کنید.[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
همراه اول ارزش این همه خرج رو نداره!:n02:نقل قول:
به قول شما باید به همون دست و گوشی اکتفا کرد :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امروز یکم پینگش بد شده ولی در کل از تریجیش راضیم