دوستان قیمت VT60 50 اینچ با گارانتی چنده؟
Printable View
دوستان قیمت VT60 50 اینچ با گارانتی چنده؟
سلام
دوستان بسیار عزیز یه خواهش داشتم میشه صفحه دانلود فریمور تلوزیون پلاسما پاناسونیک TH-P42ST30 رو واسم بزارید هر چی گشتم پیدا نکردم
بخدا خسته شدم از بس گشتم:n01:
قبل از دانلود 2تا چیز رو باید کنترل کنینقل قول:
1- ورژن نرم افزار (توی لینک 2.22 هستش) 2- پسوند تلویزیونت اگه R هستش هیچگونه ابدیتی نداره پس بیخودی خودت رو سرکار نزار
اگه دوتا شرط بالا رو داری توی لینک زیر روی یه لینک ابی رنگ که داده و نوشته دانلود کلیک کن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز . جالبه ورژن خود تلویزیون 3.20 هست . چرا داخل سایت اینقدر قدیمیه:n13:نقل قول:
سلام دوستان کسی میتونه کمکم بکنه ببینه مشکل از کجاست همون طوری داشتیم نگاه میکیردیم که یهو یه خط عمودی نازک وسط ال سی دی( ال ای دی) ظاهر شد اول فکرکردم از ما +ه+وا+ره هست ولی بعد که به قسمت تلوزیون هم رفتم باز همون شکل بود دوستان کسی میدونه مشکل از کجاست، مونده گاره یا اینکه دوباره میره چون ما قبلا یه دوربین هم داشتیم که یه مدت یه خط عمودی وسط ای سی دیش ظاهر شده بود و بعد از یه مدتی رفت. دوستان کمک کنید و بگید مشکل از کجاست آیا قابل تعمیره یا به فنا رفته. مدل ال سی دی هم TH-L42ESR VIERAپاناسونیک هستش یه عکس ازش میزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل شدیدی نیست ولی باید ببریش تعمیر بشه ...
احتمال زیاد ضربه خورده
فکر نکنم ضربه باشه چون اصلا کسی بهش دست نزده ، به هر حال ممنون . هزینه اش زیاد میشه یا اینکه بصورت جزئی قابل حله میترسم ببرم ابروشو درست کنم آخر سر چشمشو کور بکنن!نقل قول:
اگر آسیب به پنل وارد شده باشه هزینه تعمیر بسیار زیادی داره.نقل قول:
ممنون حالا بمونه برا عید ببینیم چی میشه ببریم گارانتی البته فکر کنم تموم شده وقتش . باز ممنون بابت جواب موفق باشیننقل قول:
من یه بار مانیت.رم اینجوری شد . هزینهی تعمیرش زیاد نشد. طرف می گفت مشکلش توی ماتریس صفحه بوده ...