دوستان من از خرداد تا الان ( تا آخر شهریور تمدید کردم) سرویس 256 نامحدود دارم . اگه بخوام به 512 نامحدود مهاجرت کنم باید باز مدارک بفرستم؟
Printable View
دوستان من از خرداد تا الان ( تا آخر شهریور تمدید کردم) سرویس 256 نامحدود دارم . اگه بخوام به 512 نامحدود مهاجرت کنم باید باز مدارک بفرستم؟
گفتم يا نگفتم؟!نقل قول:
گفتم يا گفتم؟!
:n01:
گفتم تنها كاري كه مي تونن بكنن اينه كه دان استريم رو كم كنن. حالا به قول دوستمون 1021 براي 512 نامحدودي كه شما داري خوبه و مشكلي نداره. ولي در مورد آپ استريم به نظرم خيلي كمش كردن حدود 512 خوبه ولي خب وقتي خط نمي كشه چيكارش ميشه كرد.
صميمانه برات آرزو دارم كه مشكل لينكت حل بشه منم زنگ بزنم درستش كنن.
ولي اگه بتونن آپ استريم من رو بذارن روي 512 و دان استريم روي 2 مگ بمونه خيلي خوب ميشه.
اينم وضعيت الان من(نكته! : آخرش نتونستم تصميم بگيرم چيكار كنم! شايد هنوز پارس آنلاين تو ذهمنه كه فوري زنگ مي زدن ميگفتن تمديد ميكنه يا جمعش كنيم:n02:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممد این عکس از کجا اومده ؟ رفتی تو سرور مخابرات ؟ با این میشه خطمو تغییر بدهم ؟
شاید حرفت درست باشه ولی ماناماد به سیترا دسترسی نداره و اون روز هم که پیش ضحی کیش بودم گفت ibs دست ما نیست که توش تغییری بدیم .الانم من از سیترا مسدود شدم فقط از ibs میتونم وارد شم .معلوم نیست شه ژوریه.نقل قول:
راستی اونایی که الان از ماناماد و اکسین هستن و انقضای سرویسشون تموم شده هنوز با زدن هر سایتی همون سامانه سیترا باز میشه براتون یا چیز جدیدی میاد ؟
نه بابا همينمون مونده كه به جرم نفوذ به سرور مخابرات آب خنك بخوريم:n02:نقل قول:
اين يه نرم افزاره
هيچي باز نميشه . هر سايتي رو باز كني همينطور مي مونه و خبري نميشه!نقل قول:
اقا امروز چه خبره ؟! هم سرعت دانلود هم پینگ افتضاح !! با اینکه گیت وی تک رقمی و مسیر ترکیه هست !! یعنی صفحه به زور باز میکنه !!! :n15:
دقیقا منم ترکیه هستم داغونه بقیه مسیرا که اصلا پیج باز نمیکنهنقل قول:
ممد با این نرم افزار نمیشه خطم رو تغییر بدم ؟ کاربردی داره عایا ؟
اقا من ویندوز هشت نصب کردم ، سرعتم از سرورا خارجی شده یک دو کیلوبایت
حالا نمیدونم از ویندوز یا واس همه اینجوری
از سرور داخلی ۶٠-٨٠
یکی یه امار بده بیزحمت
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2