بابا برید خدا رو شکر کنید که حداقل اینترنتون وصل بوده دیشب که اصفهان از ساعت 1 به کل قطع بود اینترنت
هرچی هم به گداگستر زنگ میزدم جواب نمیداد
Printable View
بابا برید خدا رو شکر کنید که حداقل اینترنتون وصل بوده دیشب که اصفهان از ساعت 1 به کل قطع بود اینترنت
هرچی هم به گداگستر زنگ میزدم جواب نمیداد
زحمت کشیدن دیشب اصفهان بعد از ساعت 1 دیگه کانکت نمیشد !!!
سلام، کسی از سرعت های قزوین خبر داره؟
آخه من میخوام یه خط بگیرم، اگه مال قزوین هم داغونه همون مخابرات رو بگیرم.
دوستان جاتون خالی دیشب تا خود 6 نزدیک 3.7 گیگ زدم ...
با سرویس 512 ...
صبا واقعا خیلی خوبه نه این که خودم سرعتم خوبه میگم نه واقعا تو بین تمام isp ها که دیدم عالی بوده ...
راستی دیروز زنگ زده بودم صبا واسه یه مشکلی به ساپورترش آدرس تاپیک رو دادم گفتم برو ببین چقدر ناراضی ان گفت میرم می بینم گزارش میدم ...
بعد گفت که جلسه داشتن و قرار هست سرعت ها رو به زودی درست کنن ...
فقط گفت قراره هر کس هر سرویسی داره متناسب با همون بتونه دان کنه ...
یعنی یه حالتی شبیه به جدا کردن پهنای باند برای سرویس های مختلف ...
ولی بازم قطعی نمی دونم ..
من که قردا میرم قراردادو فسخ می کنم.بزار سرعت دانلود و پهنای باندو بدن عمشون فیلم **** دانلود کنه برا خودش .دزدا
سرعت شبانه اومده رو 5 کیلو یعنی یک سوم سرعت 128 . این یعنی کم فروشی .متاسفانه هیچ اطلاع رسانی هم توسط شرکت صورت نمی گیرد .
دیشب اصلا کانکت نشد تا ساعت 1:40 هم بیدار بودم
اصفهان
برای من یکم شک برانگیز شده، که شما و ساپورت جدید صبانت هردو July 2012 اینجا عضو شدید و تقریباً صحبتاتون هم شبیه همدیگست ... ساپورت صبانت هم تشکر میکنه =)نقل قول:
به هرحال صبانت درست بشه همه خوشحال میشن ... هرچقدر هم دانلود کردید نوشه جانتون =)
من یه سوال دارم.
کار به این چند روز ندارم ولی در کل کسانی که سرعت دانلودشون به 220 میرسه ، چند تومن میدن سه ماهه رو؟ توی سندشون 256 خورده؟