احتمالا مشکل از سایته! بعید میدونم آپلود باز، با ایران مشکلی داشته باشه...نقل قول:
راستی سرعت شبانه یک مگ شما 250 ه؟ هفته پیش خود کرانی تو دفتر میگفت شبانه ما همون سرویسیه که خریدین! میخواستم سرعت دو مگ محدود رو تو شب بپرسم
Printable View
احتمالا مشکل از سایته! بعید میدونم آپلود باز، با ایران مشکلی داشته باشه...نقل قول:
راستی سرعت شبانه یک مگ شما 250 ه؟ هفته پیش خود کرانی تو دفتر میگفت شبانه ما همون سرویسیه که خریدین! میخواستم سرعت دو مگ محدود رو تو شب بپرسم
محدود دارم!!!نقل قول:
با اینکه به شما هیچ ربطی نداره که من از چه شرکتی نت میگیرم امانقل قول:
تو که این همه زحمت کشیدی صفحه خوندی، یکم با دقت میخوندی، یک خط صبانت هم دارم....
همین الان هم دارم میگم! من از این وضع که با 3-4 دانلود همزمان به ماکس سرعت برسی ناراضیم! کارای مربوط به پینگم رو صبانت راه میندازه
این سرعت واسه 1 مگ که خیلی پایینه!!!نقل قول:
داداش نمیدونی سرعت دانلود 2مگ مخابرات چنده در حالت ماکس(شبها و روزا)؟
کی حسابگر داره اینجا؟
ساعت 10 تا 12 شب دچار مشکل نمیشه خط؟:n23:
امروز که چند ساعتی مشکل داشت ولی همیشه بین 250 تا 270 ثابته.عکس پایین رو ببین.همه چی رو نشون میده.توی سه ساعت و 25 دقیقه 3گیگ و 170 مگ گرفته :n11:نقل قول:
با سرویس 1مگ من شبا سرعت دانلود کمتر از 260 نداشتم تا حالا، بعضی شبا با 450 هم دانلود داشتم.نقل قول:
ولی الان 2شبه که با هیپ فایل و اپلودباز مشکل دارم فکر میکنم مشکل از خوده سابتها یا اکانت باشه.
من که مشکلی نداشتم توی این ساعتها هم سرعت عادیه.نقل قول:
همین حالا هم یه لحظه تست کردم تک فایل 250دانلود کرد با دانلود منیجر هم 450 بود.
نقل قول:
یه دوره دو مگ بگیر! با این وضع احتمالا رنج 350 باشه!!!!
پ.ن: فکر نمیکردم کرانی اینقدر پیره!!!!! در راه تامین اینترنت پیر شده :دی یادش بخیر یه زمانی کارت حسابگر بهترین کارت کرمانشاه بود
اره دوره بعد 2مگ میگریمنقل قول:
کلا 2مگ حتی سرعتش بیشتر هم نباشه بصرفه تره، چون 2مگ با 5گیگ حجم میشه 29تومن ولی 1مگ با 2گیگ حجم میشه 19تومن.....همینجوریش سرعتش هم بیشتر نباشه 3تومن به نفعه حالا سرعتش بیشتر باشه که بهتر.
اره خداییش اون کارتای 20ساعته 3روزه خیلی حال میداد.