آقا یه چیزه دیگه من امروز صبح که چک کردم ساعت مبین نت 1:40 دقیقه جلو رفت از ساعت رسمی
بهر حال قبل از دانلود شبانه چک کنید تا یک دفعه 2 تا 3 گیگ نپره سر ماه
Printable View
آقا یه چیزه دیگه من امروز صبح که چک کردم ساعت مبین نت 1:40 دقیقه جلو رفت از ساعت رسمی
بهر حال قبل از دانلود شبانه چک کنید تا یک دفعه 2 تا 3 گیگ نپره سر ماه
سلام
کسی مودم جیبی داره ؟
کیفیت گیرندگیش خوبه؟
دوستان عزیز میشه یه مقداری در مورد این سرویس برام توضیح بدید!
سرعتش خوبه؟
توی ساعات مختلف شبانه روز تفاوتی داره یا نه؟
من الان از ADSL استفاده میکنم
روزا سرعت خوبه ولی شبا سرعت فاجعه میشه!
قیمتش چجوریاس؟ منظورم اینه که قیمتش خوبه نسبت به DSL یا نه؟
من دقیقا آشنایی ندارم با وایمکس! این مودمی که بهم میدن خودش وای فای هم داره که با دستگاه های دیگه بهش وصل شم یا نه فقط کابل داره؟
مودم جیبی رو الان دیدم قیمتش انگاری بالاست!
به نظرتون ارزش داره؟
سلام بچه ها
میگما سرعت دانلود وایمکس 128 با idm چنده؟؟
سرعت 128 تقسیم شده به 4 هست که میشود 32 ولی سرعت واقعی از 25 تا نهایت 35 هست.
نه عزیز! سرعت به کیلوبیت هست که باید به کیلوبایت تبدیل بشه؛ تقسیم بر8= 16نقل قول:
یعنی سرعت داده شده دانلود توسط سرویس دهنده باید حدود 16 کیلوبایت باشه که گاهی میتونه بالاتر هم بره.
ولی از آنجا که اشتراک یک به چهار داره، این 16 کیلوبایت به نسبت فایل و سایتی که چهار نفر دارند میبینند یا دانلود میکنند تقسیم میشه. حالا ممکنه در یک ساعتی فقط شما درحال استفاده باشید که همه پهنای 128 مال شماست.
این مبین نت نه سایتش یک هفته بالا میاد نه میشه فهمید ساعت دقیقش چند شده فکنم یک خواب دیده برا ملت و کلی از حجم ها بپره :2:
من حدود 1 ماه هست از 3 چراغ وایمکس یکیش روشن میشه زنگ زدم گفتن حتما آنتن بد میده مودم من کله قندیه میشه تقویتش کرد یا نه ؟ یا باید مودم را عوض کنم از این 110 هزار تومانیا بخرم نمیشه مودم را بدم جاش مابه التفاوت را بدم
اگر تهران هستی مودمت رو ببر داتک واست رایگان تنظیم میکنن رو شبکه خودشون و کیفیتشون و آنتن دهیشون بهتره و ساعات رایگانشم افت سرعت نداره. قیمتشم 5 تومن اختلاف داره.نقل قول:
دوستان این ساعت مبین نت رو کجا چک میکنید؟