باز بي جواب موندنقل قول:
Printable View
باز بي جواب موندنقل قول:
واقعا لذت بردم از تي وي درجه يك VT30 اگر اشتباه نكنم تا پكيج SIB فوكال و آمپ دنون همگي انتخاب يك حرفه اي ميتونه باشه:46:نقل قول:
فضاي منزل هم مثل ما شرايط خودشو داره و نميشه براي اكوستيك كاري كرد.
خيلي عالي بود:12:
اقای رایان قصد جسارت ندارم ولی میخواب بدونم به خاطر شرایت خونه سوراند هارو این جوری زدی یا استانداردش این مدلیه ؟نقل قول:
خواهش می کنم.با توجه به شرایط خونه.اگر دقت کنی می بینی که پشت سالن آشپزخونست.منم دیگه سوراندهارو تو آشپزخونه که نمی تونستم بزنم:13:نقل قول:
اگر سوراندها کمی در پشت و در زاویه 45 درجه قرار بگیره مطمئنا میدان صدا بهتر میشه ولی خوشبختانه آمپلی فایر برای این مدل چینش هم تنظیمات خاص خودش رو داره و تا حدودی جلوی از بین رفتن میدان صدا رو می گیره.
خدمت دوستم رایان عرض کنم که من آمپ 606 اونکیو داشتم و الان 921 دارم و همون طور که فرمودی الان راضی ترمنقل قول:
راستی با دیدن سیستمت خیلی حال کردم صدای بلندگوی فوکال سیب رو شنیدم خیلی عالیه بهت تبریک میگم راستی آمپت چه مدلیه؟ در مورد نحوه قرار گیریش به نظرم خوبه ولی چند تا نکته به ذهنم رسید گفتم مطرح کنم یکی اینکه اسپیکرهای FL و FR فاصله کمی با هم دارن دوم دقیقاً نفهمیدم ولی به نظر می رسه اسپیکرهای Rear با هم زاویه 90 درجه دارن که بهتره در یه جهت باشن و از اون بهتر اینه که به سمت محل قرار گیری خودت باشن.
در مورد ساب هم به نظرم سمت چپ تلویزیون بذاری بهتره چون گوشه دیوار طنین ایجاد می شه که می تونه زیاد جالب نباشه.
البته همه این هایی که جسارت کردم و گفتم نظر شخصیمه و مسلماً خودت استاد تری و با سعی و خطا می تونی بهترین حالت رو پیدا کنی.
راستی اون چیه سمت چپ توی میز تلویزیون احتمالاً HTPC باید باشه؟
دوست عزیز آخه کسی نیست که صدای هم مدل هایی که نام بردی شنیده باشه.نقل قول:
جامو رو من شنیدم تو قیمت خودش عالی
یاماها 115 نه دیدم و نه شنیدم.مدل 215 یاماها شنیدم عالی بود و البته مدل 315 که قیمت بالاتری داره ولی مثل هیولا بودش.
مدل chorus 700 فوکال رو شنیدم.صداش خوب بود ولی با توجه به قیمت بسیار بالاش به من لذت نداد.کلا ساب فوکال با بلندگوی فوکال خوبه و بدون کل مجموعه انتخاب های بهتری هم هست.
مرسی . به نظر شما باند های جلو هم باید توی زاویه باشه و مرکز همه ی بهند ها جایی که میشینیم باشه . پرسیدم که کاملا خیالم راحت بشه .نقل قول:
رایان یه سوال دیگه هم داشتم
به نظر می رسه ر سیور Iclass داری می خواستم بدونم تو هم مشکل من رو داری
به نظرم این ----- توی نمایش رنگ مشکی مشکل داره و اصلاً نمی تونه رنگ مشکی رو نشون بده و یه جورایی مشکی هاش خاکستریه البته می دونم نباید زیاد انتظار داشته باشم ولی جداً خیلی افتضاحه
سلام پژمان جان.خیلی حلال زاده ای.ممنون از لطفت.نقل قول:
آمپم مدل 1912 دنون.
بلندگوهای rear دقیقا مقابل هم هستند و من هم میشینم وسطشون.
ساب هم شاید باورت نشه ولی یه هفته این ساب ووفر زیر بقل من بود و از اینور به اونور از اونور به اینور دیگه آخرش با توجه به غرغر های بسیار زیاد عیال بعد از یه هفته به این نتیجه رسیدم که اون سمت صدای بهتری می گیرم.
در مورد بلندگوهای front منم نظرم اینه که باید فاصله بیشتر باشه.اینکار رو کردم ولی با توجه به محل قرار گیری بلندگوهای rear و آکوستیک بد منزل احساس می کردم میدان صدا از بین می رفت.خیلی با تنظیمات آمپ ور رفتم ولی نشد که نشد.احساس می کردم صدا از جلو به عقب کشدار میاد.اینجوری احساس می کنم صدا نزدیک تر بهم حرکت می کنه.الان فاصلشون 160 سانت هست.
اونم آره HTPC هست:46:
ممنون از نظراتت.
نه من مشکلی ندارم با رنگ مشکی فقط خیلی تصویر پر از نویزی داره که فکر کنم همه رسیورها اینجوری باشن.خیلی بی کیفیت ساخته میشن.نقل قول: