شاتلی هستی یا شوخی کردی؟نقل قول:
در هر صورت با بریدج ، ممکنه بعضی از مشکلات حل بشه:13:
یه سر به تایپیک شاتل بزنید ، شاید سوالتون پاسخ داده بشه
Printable View
شاتلی هستی یا شوخی کردی؟نقل قول:
در هر صورت با بریدج ، ممکنه بعضی از مشکلات حل بشه:13:
یه سر به تایپیک شاتل بزنید ، شاید سوالتون پاسخ داده بشه
در شهر کورها ، یک چشمی پادشاست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
متاسفاته تو مرکز مخابرات ما (شهید کلانتری) شاتل یه چشم معرکه ست!
کِی حق انتخاب داشتیم که این دومیش باشه برادر. . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشکرم از شما . راستش هم میخواستم یاد بگیرم هم گفتم شاید تاثیری در سرعت نسبت به PPPoE داشته باشه که دیدم نه ، فرقی نمیکنه . کلا هم آب از سر من گذشته ! بگذریم؛نقل قول:
فقط یک سوال دیگه . اگه بخوام وایرلس رو اکتیو کنم و با لپ تاپ هم وصل بشم، در لپ تاپ
هم باید کانکشن بسازم و یوزر و پسورد بدم ؟ قبلش که رو PPPoE بود فقط لازم بود که username و password که خودم روی مودم تنظیم کرده بودم را وارد کنم.
با تشکر .
سلام......مودم من tp-link مدل td-w8920g هست........
میخواستم بدونم که چطوری میتونم wireless رو فعال کنم ؟
روی بریج نمیشه از وایرلس استفاده کرد. باید روی PPPOE تنظیم کنید.نقل قول:
سلام
دوستان یه سوال داشتم
الان از شاتل بهم زنگ زدن یه زنه گفت مودم شما رو که مونیتور کردم مودم قطعی داره و از این حرفا
گفتم چی کار کنم.....بهم گفت مودمت تحت ساپورت شرکت نیست...به سایت مودمت برو و آپگریت کن
میشه راهنماییم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مودم:TP-LINK TD-8817
سایت tp-link هم باز نمیشه
ممنونم میشم یکی بگه چی کار کنم
سلامنقل قول:
1- بپا مدیران واسه طرح کردن همزمان یه سوال تو دو تاپیک بهت چیزی نگن !!!
2- احسان جان لینک رو واستون تو تاپیک شاتل فرستادن.
نمیدونم چرا جدیدا سایت tp-link بطور عادی بالا نمی آد و باید با ...شکن باز کنیمش!!
تو سایتش 3 درایور برای 3 ورژن مختلف مودم داده. ورژن مودمتون چیه؟ (V3 یا v4 یا v5 )؟؟ خیلی دقت کنید . چون اشتباه بگین به مشکل بر میخورید.
روش 1:
توی 192.168.1.1 برید به Device Info->Summary. و طبق عکس زیر ورژن رو بخونین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش دوم:
برچسب پشت مودم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آقا مرسی بابت راهنماییت
اما ورژن پشت مودم برام زده ver:1.1
اما سایت نداره
این هم عکس تنظیمات مودم ببین میتونی چیزی ازش متوجه بشی کمکم کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما از شاتل سرویس میگیرید؟ کدوم سرویس رو گرفتید؟نقل قول:
اکو 512 اما به این نگاه نکننقل قول:
3 ماهه دارم ازشون سرویس میگیرم از روز اول پدر در اوردن ازم
توی روز هم افت سرعت ناجور داشتم و پشتیبانی هم همش می گفت ترافیک بالاست و مشکل از سمت ما هست و این حرفا...چند روزه دیگه فقط باهاشون تند حرف میزنم و بدو بیراه می گم حتی یه نامه زدم و هرچی از دهنم در اومد بهشون گفتم.........احتمالا این که اونا بهم زنگ زدن برا همین نامه و تند حرف زدن هستش
حالا نگفتی چی کارش کنم