مگه الانم میشه حذف کرد؟؟؟نقل قول:
Printable View
مگه الانم میشه حذف کرد؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
بگرد توي نت چند تا جزوه دانلود كن بخون يا اگر دوستي داري كه قبلا اين درس رو داشته و پاس كرده ازش جزوه ش رو بگير....كتاب رو بخوني گيج ميشي.
خودم يه جزوه خوب از معادلات دارم ولي حيف كه اسكنر ندارم وگرنه برات ميزاشتم..خودم فقط همين جزوه استادمون رو خوندم:n01:
به اين ادرس ها برو دانلودشون كن ببين به دردت مي خورن:
دمت گرم لطف كردي:n16:
بدبختي اينه من با استاد برداشته بودم و رو اشتباه برنامه ريزي بعد تفكيك كلاسامون اسم چند تا پسر تو گروه دخترا موند كه من اين وسط بدون نيم ترم موندم كه سر همين يه دعواي اساسي با معاون دانشگاه كردم ، كه البته اندازه گاو شعور ندارن :n21:
از فردا ميرم تو كار ديف تا خدا چي بخواد :n30:
منظورم اينه نرم امتحان بدم :دينقل قول:
مگه الانم میشه حذف کرد؟؟؟
سلام دوستان
من شنبه امتحان دارم میخوام کارتمو بگیرم ولی خطای کد 18 میاد و میگه شما اجازه دسترسی به اینجارو ندارید
باید چیکار کنم؟
شهریه هم یک ماه و ده روز پیش واریز کردم و بدهی ندارم
یه 970ت اضافه شد برای من و دوستانم بابت بیمه که اونم دوباره رفتیم پرداخت کردیم.شما فیش فاریزیت رو تو سایت گلستان نگاه کن ببین بدهی 0 زده.گزارش 428 رو باید بگیری.اگه راه گرفتنش رو تا سایت درست میری و بدهی نداری شاید سایت قاطی کرده.بذار یه چند ساعت دیگه باز امتحان کننقل قول:
سلام خدمت شما . طبق گفته ی دوست خوبم محمد رضا ، برای بعضی از دوستان دوباره مبلغی بدهی بابت بیمه اضافه شده . به احتمال زیاد شما بدهی دارید . البته مشکلی نیست : شما میتونید با پرداخت این بدهی و در دست داشتن فیش پرداخت ( بدون گرفتن کارت ورود به جلسه ) وارد جلسه امتحانات بشین .نقل قول:
ممنون دوستان
اون 970 تومنو هم حدود ده روز پیش رفتم واریز کردم ولی تا الان هرچی میرم میزنه شما اجازه دسترسی به این قسمتو ندارید.قسمت شهریه هم بدهی ندارم زده بدهی صفر ریال.
فیش بانکیو با خودم ببرم میذارن امتحان بدم?گیر نمیدن?
کمتر از دو روز مونده به شروع امتحان نمیدونم استرس خود امتحانو داشته باشم یا استرس کارتشو....داستانی داریم با این گلستان
سلام ،نقل قول:
نه عزیزم معمولن گیر نمیدن ، همون فیش رو ببر تمومه. من بارها اینطوری رفتم. مشکلات سایت بخودشون مربوط میشه
من گاهی با هیچی هم رفتم :n02:
در تکمیل صحبت های امین عزیز بگم که خیالت راحت . فیش واریزی رو دستت داشته باش مشکلی پیش نمیاد . من خودم نصف دوستام با همین شیوه اجازه ورود رو پیدا میکنن :n02:. خیالت تخت :n06:نقل قول:
من بدون فیش واریزی و کارت دانشجویی و کارت ورود به جلسه هم امتحانم رو دادم :n09: راه در رو زیاده :n02:
آره برادر خیالت جمع.با فیش برو و راحت امتحانت رو بده.میبینی چجوری دانشجوهارو آزار میدن.آدم تو این وضعیت نمیدونه استرس کارت رو داشته باشه یا امتحان رونقل قول:
پ.ن:من با فیش بی فیش با کارت بی کارت شنبه امتحان مبانی رو قبول نمیشم:n02: