سلام
من سیمز 3 رو با تمام expantion pack هاش نصب کردم ولی بعد از چند دقیقه ارور The sims3 has stopped working میده
خواهشا کمکم کنید
Printable View
سلام
من سیمز 3 رو با تمام expantion pack هاش نصب کردم ولی بعد از چند دقیقه ارور The sims3 has stopped working میده
خواهشا کمکم کنید
چرا شما می تونی با رمز familyfunds esme khanevade meghdar poole moredenazar هر چه قدر که می خوای پول بگیری( فقط اسپیس هاش یادت نره)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
وقتی بازی سیمز 3 رو نصب میکنم و داخل صفحه ی بازی میشم این پیام ظاهر میشه و بعد از زدن تنها گزینه موجو که عکس یه تیکه از صفحه بازی خارج میشه :
Disc Authorization failure
we are unable to verify that your disc is a valid copy of the sims3
please contact customer service
. لطفا راهنمایی بفرمایید که چکار باید بکنم
دوست عزیز این سوال N بار پاسخ داده شده لطفا جستجو کنین . حتی تو چند صفحه قبل هم دوستان بارها پرسیدن .نقل قول:
شما یا کرک رو درست نصب نکردین یا اصلا نصب نکردین .
بسته به ورژنتون کرک مناسب رو نصب کنین .
کرک رو هم از سایت Gamecopyworld بگیرین یا تو همین تاپیک سرچ کنین
بسیار بسیار منونم که وقت گداشتید و راهنمایی کردید!واقعا نمیدونستم که از توی این n صفحه جواب و سوال چجوری جواب خودمو پیدا می کردم :n16:
من تقریبا 50 بار سرچ کردم و هیچی هم از اون سایتی که معرفی کردین نفهمیدم/چندین صفحه ی این تاپیکم خوندم ولی پیدا نکردم!یعنی تنها چیزی که بود برای ارتقا به ورژن الان من بود/ورژن سیمز3 من : 1.0.631.00002 هست!ایا ممکنه بیشتر کمک کنین؟نقل قول:
اگر علاقه ای به آپدیت ندارین ، توی همون DVD یه پوشه کرک هست . اونو در محل نصب در پوشه Bin کپی کنین .نقل قول:
اگر هم می خواین آپدیت کنین اول این فایل رو بگیرین و نصب کنین ( حجم 1.3 گیگ )
تا شما دانلود کنین من کرک رو آپلود می کنم همین پست رو آپدیت می کنمکد:http://akamai.cdn.ea.com/eadownloads/u/f/sims/sims3/patches/TS3_1.57.62.0230xx_update.exe
البته ویندوز من 8 هستش!نمیدونم نشدنش به خاطر اونه یا نه! یعنی کرک تو سی دی رو هم کپی پیست میکنم جواب نمیده
سلام دوستان
ببخشید مشکل تکراری ای رو عنوان میکنم
ورژن بازی من 1.0.615.00107 هست و بعد از این که بازی رو کمی پیش میبرم و به یه جاهایی میرسم بازی خراب میشه، یعنی موقع اجرا و لود شدن از بازی خارج میشه
فکر کنم ار کرکش باشه
میشه راهنمایی کنید؟ با تشکر
دوست عزیز این فایل رو دانلود کنین .نقل قول:
از حالت فشرده خارج سپس اجرا کنین ببینید چی میگهکد:http://www.rodfile.com/iobm2of35182
اررورش رو بگین راه نمایی کنم