سلام دوستان
شاید بارها این سؤال مطرح شده باشه ولی من متأسفانه هر چی سرچ کردم ندیدم
توی ورد 2007 چطوری میشه تنظیمات رو طوری قرار داد که با باز کردن ورد زبان پیش فرض فارسی و از راست شروع به تایپ کرد ؟
با سپاس
Printable View
سلام دوستان
شاید بارها این سؤال مطرح شده باشه ولی من متأسفانه هر چی سرچ کردم ندیدم
توی ورد 2007 چطوری میشه تنظیمات رو طوری قرار داد که با باز کردن ورد زبان پیش فرض فارسی و از راست شروع به تایپ کرد ؟
با سپاس
دوست عزیز سلامنقل قول:
این سئوالو قبلاً جواب دادیم کار سختی نیست فقط کافیه وارد پنجره تنظیمات فونت بشی و تنظیمات خط مورد نظرتو انجام بدی و در پایین پنجره گزینه set default رو بزنی و ok همین منوال برای پنجره تنظیمات پاراگرافم هست
امیدوارم مشکلت حل بشه
سلام دوستان چطوری میشه فاصله ای که بین اعداد و کلمات در ورد ایجاد میشه رو حذف کرد
1- سلام
می خواهم اینجوری بنویسه
1- سلام
دوستان جواب دهید لطفا.
نقل قول:
سلام دوست عزیز
لطفاً از سوال دوستی که جواب براشون می گذارید نقل قول بگیرید تا مشخص باشه پست در جواب کدام مشکل است
مرسی
نقل قول:
سلام دوست عزیز
برای این کار
روی عددتون کلیک کنید
گزینه Adjust list indents کلیک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پنجره ای باز می شود با همین نام در قسمت follow روی مثلث کلیک کنید و گزینه های space یا nothing رو انتخاب بفرمایید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:04 AM ----------
سلام یک فایل ورد دارم که حجمش 400 مگابایت است!!!!!!!!!!!!
پر از عکس است
چطور حجمش رو کم کنم
البته عکس هاش باید همینطور بمونه
از این سایت استفاده کن . کیفیت عکس ممکنه خیلی کم پایین بیاد ولی بشدت حجم عکس را کاهش میدهنقل قول:
راستی فکر می کنم اسم فایل های عکس نباید توش فاصله باشه وگرنه قبول نمی کنهکد:http://www.imageoptimizer.net/Pages/Home.aspx
دوستان سلام مجدد
توی ورد2010 وقتی با هدینگ (سرفصل ها) کار می کنم و آنها را شماره گذاری می کنم:
1- بین اعداد به جای خط نقطه می گذاره یعنی اینطور می نویسه1 1.1 1.1.1 چطوری تنظیمش کنم که به جای نقطه ها خطبگذاره و در ضمن بین عدد و کلمه هم خط بگذاره یعنی بنویسه 1- امتحان 1-1-ثلث اول و....
در فهرست گیری برعکس هستش یعنی اگه نقطه بگذاری بعد از اعداد توی فهرست ابتدای عدد می آرش یعنی این نوشته توی مت رو (1.1.امتحان) رو توی فهرست ایجور میاره(.1.1امتحان)
این دو مشکل رو کسی می تواند جواب دهد؟
با تشکر
دمتون گرم
یا علی
سلام
چطور میتونم يه متن رو داخل یه صفحه A4 به تعداد دلخواه پرینت بگیرم یعنی یه صفحه A4 شامل 2 یا 4 یا بیشتر از همون متن مورد نظر باشه ؟؟؟؟؟
با ورد 2003 راحت این کار انجام میشد اما گزینه 2010رو نمیدونم !!
سلامنقل قول:
دوست عزیز من نمیدونم یا دقیق متوجه منظورتون نشدم و یا اینکه سوال شما خیلی ساده هست
شما متنتون رو کپی کنید و به فاصله های مشخص از هم جدا کنید و پرینت بگیرید دیگه مشکلی نداره
سلامنقل قول:
نه منظورم کپی کردن نیست تو صفحه پرینت پری ویو با ورد 2003 یه گزینه بود که صفحه رو به چند بخش تقسیم میکرد و متن مورد نظر رو تو همه بخشها پرینت میگرفت بدون اینکه تو صفحه ی ورد کپی کنیم
:23: