نقل قول:
دوست گلم بنده رودسر هستم استان گیلان ما جمعه بازار نداریم....
نقل قول:
دوست گلم بنده رودسر هستم استان گیلان ما جمعه بازار نداریم....
نقل قول:
نمیدونم دیگه با این شرایط فکر نکنم جایی پیدا کنی
مگر اینکه تو نمایشگاه ها شانسی پیدا کنی
با اين وضعيت اگه بخواي ماشين بخري بايد از بخر بفروش ماشين بگيري و اونا هم مطمئن باش ماشين 4تومني رو 6 تومن ميدن .وگرنه مصرف كننده كه ماشينش تميز باشه فقط نقد معامله ميكنه (مخصوصاًدر اين رنج قيمتا )
سلام دوستان.
یه سمند lx نقره ای مدل 84 با کارکرد 220000 تا و البته بدنه یه کم کار داره آخه چند جایی خیلی کم تو رفتگی داره.
ولی تمیزه چند می ارزه؟؟
از اون نوع ماشینهایی هست که فقط دست یه نفر بوده.
نقل قول:
سمند LX مدل 84 قیمت 9500000 تومان
سلام بر دوستان و اساتید عزیز
میخواستم بدونم بهترین ماشین زیر 20 میلیون چی هستش؟؟
نقل قول:
سلام.
دوست گرامی من بدون در نظر گرفتن ملاک های شما برای خرید خودرو چندتا پیشنهاد میدم:
پژو 206 SD V9
پژو 206 SD V8
پژو پارس LX با موتور TU5
سمند LX EF7 بنزینی و پایه گاز سوز
سلام
من يه ماشيني مي خوام كه قيمت در حدود 9الي 10 ميليون كه خرج كمي داشته باشه(غير از پرايد) و جا دار باشه مدل برام مهم نيست
آيا ماشين مدل زير85 بخرم بهتر است يا رواي سال مدل 90
با سلام
دوستان من سانتافه 2009 2700cc داشتم یه 6 ماهی بعد یه سالی سورنتو 2008 3300CC داشتم سانتافه خشک با شتاب کم و سورنتو خیلی نرم تر با شتابی خیلی بهتر.ولی جفتشون خرجای مسخره میاوردن البته تو ماشینای کره ای ظاهرا عادیه!حالا دنباله یه ماشین ژاپنیم میخواستم بپرسم قیمت پرادو 2007 GX رو کسی داره؟به نظر شما پرادو بهتره یا پاجرو؟نیسان قشقایی با موتور 2000 تا حالا کسی تست کرده؟موتورش خیلی ضعیفه مثل سوزوکی؟
ماشین جادار تو این رنجنقل قول:
سلام
من يه ماشيني مي خوام كه قيمت در حدود 9الي 10 ميليون كه خرج كمي داشته باشه(غير از پرايد) و جا دار باشه مدل برام مهم نيست
آيا ماشين مدل زير85 بخرم بهتر است يا رواي سال مدل 90
405
سمند
تندر 90
روا سال فکر کنم تولیدش متوقف شده خریدش اصلا توصیه نمیشه
405 و سمند تقریبا یکی هستن موتورشون یکی هست فقط قیافشون فرق می کنه
تند 90 هم جادار هست کم مصرف هم هست اما دقیق نمیدونم کدوم مدلش رو میشه خرید