الان دو هفتس منطقه 5 تو خونه 3g وصل نمیشه در صورتی که قبل 2 هفته با 3 انتن میگرفتمش :n13:
Printable View
الان دو هفتس منطقه 5 تو خونه 3g وصل نمیشه در صورتی که قبل 2 هفته با 3 انتن میگرفتمش :n13:
سلام خدمت دوستان من با نرم افزار LTEWatchH فرکانس مودم E3372 را تغییر دادم یک گزینه داشت در عکس هست در قسمت باند میخواستم ببینم همون 4G+ یا نه میشه عزیزان بیشتر توضیح بدهند ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
باز ایرانسل زنگ زدن طرف میخواد بزور بیاد خونه که بگن یه کاری کردن! چون شکایت کرده بودم ۱۹۵ ، میگم نمیخوام قبلا اومدین بدتر شد ، هنوز نیومده سرعت شدیدا کاهش پیدا کرده وای به حال اینکه بخواد بیاد، دو ساعت تو خونه با مرکز حرف میزنه اخرشم بهتر که نمیشه هیچ بدترم میشه و میره بدون اینکه بپرسه بهتر شده یا نه! اینطور که معلومه و دوستان گفتن سرعت اومده پایین واسه بعضی ها برای منم هر روز داره میاد پایینتر ، چون اگر بخاطر کاربر زیاد بود دو سه روزه نمیومد ۲۰ مگابیت پایینتر! رشد کاربر و کمبود پهنای باند هر دو موثره به نظرم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام.
دوستان مودم TP-Link M7350 دارم میخواستم بدونم چطوری باید LTE-A روی این مودم فعال کنم؟
چند هفته ست روی حالت 4G سرعتش افتضاح شده، در حد 2-3 کیلوبایت سرعت دانلود دارم
ظاهرا این فرکانس ها رو پشتیبانی میکنه:4G: FDD-LTE B1/B3/B7/B8/B20 (2100/1800/2600/900/800MHz
سلامنقل قول:
بله گزینه پلاس هستش اما چون مودم شما پشتیبانی نمیکنه از پلاس فرقی نداره رو این گزینه بزارید.
سلام پشتيباني نميكنهنقل قول:
دوستان گوشی تو رنجه 1200 هست که LTA-A باشه ؟
من امروز از ساعت 4:50 تا 7:50 تونستم 26 گیگ دانلود کنم ولی از ساعت 7:30 به بعد با سرعتای بالای 100 مگ روبرو شدم :n04:
حتی روی 120 مگ هم رفت. عکسا الان آ/لود نمیشه بعدا قرار میدم.
برنامه lte watch را دانلود کردم وقتی اجرا میکنم خطای no conection میده برنامه ۴ ثانیه بعد بسته و مجدد باز میشه و همژن مراحل همش تکرار میشه کسی مشکل کجاس؟؟؟
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
دوستان من مودمم 3372 هست که به یه روتر 3220 تی پی لینک وصلش کردم.رو گوشیم(نوت5) با اینترنت ایرانسل سرعتم 28 مگ هست ولی وقتی به وای فای به مودم وصل میشم با همون سیمکارت سرعتم نصف میشه.به نظرتون مشکل از کجاست؟سیم همونه آیا مشکل از روتر هست؟
باسلام خدمت دوستان
لطفا توجه کنید که فقط cat6بودن گوشی یا مودم دلیل بر 4 جی پلاس شدن در شبکه موبایل ایران نیست زیرا تجمیع فرکانس در باندهای مختلف در اپراتورهای کشورها می تونه متفاوت باشه و متاسفانه این اطلاعات ریز را در سایتها و حتی سایت سازنده هم نمی شود یافت و فقط براساس تجربه دیگران از گوشی مورد نظر در شبکه خاص باید فعلا استفاده کرد، تا اونجایی که من تجربه کردم باید بگم که گوشی های هواوی دوسیم از پلاس ایرانسل و هر اوپراتوری که از تجمیع باند 3 و 7 استفاده می کنه پشتیبانی نمی کنه اما همان گوشی تک سیمکارتش جواب می ده. پس اگه تونستیت مطمئن بشید که کوشی یا مودم مورد نظرتان می تواند باند 3 و 7 را باهم تجمیع کند آن را خریداری کنید در غیر اینصورت مثل من حالتون گرفته می شه. ندادن چنین اطلاعاتی توسط سازنده می تونه به ضرر خریدار و به نفع شرکت سازنده باشه و یک نوع حقه است.
خوب شما مدلهایی که تست کردید بگید تا دیگران هم در جریان باشن؟ توی تک سیم از کجا فهمیدید پلاس فعال شده؟نقل قول:
احتمال زیاد به ارتباط وای فای با روتر برمی گرده با کابل لن تست کنید. به علاوه احتمالا گوشیتون پلاس هست اما 3372 پلاس نیستنقل قول:
توی سوالتون اطلاعات بیشتری بدید تا بهتر بشه کمک کرد الان می خواهید به چه مودمی وصل بشید؟نقل قول:
اگر با مودم 3372 وصل شدید باید فرم ویر عوض بشه
این مطلب رو بخونید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم که:
دوسیمکارتهای هواوی 4 جی پلاس باند 3 و 7 را تجمیع نمی کنند. اگه دوستان راجع به برندهای دیگه تجربه ای دارن بگن.
خوب عزیز شما از کجا فهمیدی ؟ مثلا توی پلاس چه علامتی میاد که شما می فهمی پلاس شده؟ از سرعت تشخیص دادی؟
بله درسته روگوشی4g+مینویسه.کدوم مدل مودم های ایرانسل 4g پلاس هست؟و یا احیانا مودم های دیگر موجود در بازار؟نقل قول:
تو انجمن های اندروید ی سرچ بزن شاید بتونی رام های طرفای اسیا نسخه تک سیم رو روش فلش بکنی ی سری از گوشیا رو من رام تک سیم ریختمنقل قول:
یبار تست کن البته از اساتید بپرس مشکلی به وجود نیاره گوشیت ب فنا بره اینا ی سری پروفایل های تجمیع CA_3A_7A رو ندارن که تجمیع فعال شه
مدل e5786 توی راستین بازار پلاس هست اونطوری که گفتننقل قول:
افت سرعت واي فاي ٣٢٢٠ و ٣٠٢٠ روي ٣٣٧٢ خيلي شايع هستنقل قول:
دوستان ديگر هم اشاره كردن
در صورتي كه با كابل اصلا افت سرعتي نداره
دلیل اصلی افت ایشون به خاطر پلاس بودن موبایل و پلاس نبودن 3372 هستنقل قول:
ولی فکر کنم مشکل از پلاس نبودن مودم ۳۳۷۲هست.نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
ولی فکر کنم مشکل از پلاس نبودن مودم ۳۳۷۲هست.نقل قول:
مثلا در گوشی میت هشت یا پی ناین یا میت هفت،هر سه تک سیم علامت پلاس نشان داده می شه ولی دو سیم نه،اگه لطف کنید شما بگید از کجا دیگه می شه فهمید ممنون می شم.نقل قول:
خوب من دنبال همین بودم. اگر لطف کنید یدونه اسکرین شات هم از هواوی که روش پلاس فعاله بزارید ممنون میشه/
می خواستم بدونم اساسا روی هواوی هم علامت + میاد یا نه
البته توی یک سری گوشی ها از طریق کدهای مخفی هم میشه فهمید من روی سامسونگ و اچ تی سی دیدم
دوستان کسانی که mr200دارن راضی هستن نمیدونم چرا مال من که واسه مغازه گرفتم اینقدر اذیت میکنه میخواستم بدونم دیگران به مشکل نخوردن
سرعت 120 مگی که ساعت 7:30 دقیقه به دست اومده.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
چقدر اپلودا کمه این چه معنایی میتونه داشته باشهنقل قول:
مطمئنم سرعتی که این برنامه نشون میده غلطه/ شما با کابل لن وصل کردید یا خود یو اس بی؟نقل قول:
مطمئن ترین گزینه مقدار استفاده ای هست که لحظه ای در تاسک منیجر در قسمت نت ورک نشون میده.
نمونه نمایش غلط توی تست های من
خدمت شما:نقل قول:
Mate 7 تک سیم یکی از دوستان
من با استفاده از usb وصل کردم و مدلش هم e3372 هستش. قسمت task manager اون نمودارو عرض می فرمایید؟ ولی تقریبا درست بود چون دوتا دانلود با سرعت 6.5 مگابایت داشت دانلود می کرد. البته شما درست می فرمایی بعضی وقتا درست نشون نمیده.نقل قول:
چون من داشتم دانلود می کردم به خاطر همین چنان آپلودی انجام نمیشد.نقل قول:
چون من داشتم دانلود می کردم به خاطر همین چنان آپلودی انجام نمیشد. به نظرم باید از اون باشهنقل قول:
سلام دوستان،یه سوالی داشتم
نسل بعد نت ایرانسل حالا فور جی پلاس یا ۵جی بنظرتون کی مثل ۴g ساپورت کامل ایران میشه ؟یعنی کل شهرای مرکزی رو پوشش بده؟دو سال دیگه یا بیشتر؟چون من قراره برم سربازی گفتم دوسال دیگه نشه مثل وایمکس مودمش دستمون بمونه،همین الان که رونق داره بفروشمش؟تو خونه فقط خودم استفاده میکنم
به لینک اسپید و درصد نگاه کنید مثلا در لینک اول که لن 100 مگ هست 0.8 ( 80 درصد ) یعنی 80 مگ سرعت ارتباط هست احتمالا توی لینک یو اس بی شما باید 150 مگ باشه چون اساسا 3372 بیشتر از 150 مگ در تئوری هم نمی کشهنقل قول:
البته برای ویندوز هشت به این صورته. ولی در کل من از ویجت network meter استفاده می کنم که خیلی درست تر نشون میده ولی برای هشت که ویجت غیرفعاله برنامه خوبی برای نشان دادن پهنای باند لحظه ای خوب پیدا نکردم.نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[/IMG]
برای لحظه ای این دقیقه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی بالاتر از سون توی compatibilty تغییرات لازم رو بدبد تا نصب بشه
yon.ir/eME7
سافت 98 رو خورد. از لینک بالا استفاده کن
بله روی هشت هم جواب داد برنامه خوبی هست ولی ای کاش قابلیت اتوماتیک تشخیص اینترنت رو داشت که خودش کانکشنو تشخیص می داد ولی برنامه خوبی هست در کلنقل قول:
وضعیت اینترنت ۳ سرویس مختلف ایرانسل در حال حاضر
تست با سرور خارجی
وایمکس (۲ مگابیت)
۴جی
TD-LTE
تست با سرورهای داخل ایران
وایمکس (۲ مگابیت)
۴جی