کدوم تعرفه رو انتخاب کردی. سه گیگ دانلود خیلی خووبه ...وجدانن سه گیگ دانلود کردی
فرستاده شده از H30-L02ِ من با Tapatalk
Printable View
کدوم تعرفه رو انتخاب کردی. سه گیگ دانلود خیلی خووبه ...وجدانن سه گیگ دانلود کردی
مال من شبی 8.5گیگ دان میکنه با سرویس 2مگ ولی هاردام پرن نمیتونم چیزی دانلود کنمنقل قول:
نمیدونم.من الان دارم از اکانت قبلی استفاده میکنم از اسیاتک 22 روز مونده.بچه ها که تمدید کردن باید بپرسیدنقل قول:
بی زحمت کدشو درمیاری؟نقل قول:
بابا مارو حوسی نکنید ..من تعرفه ده مگ میگرفتم از اسیاتک .شبانه میشد 30/40
من که شب و روز سرعت 500k ثابته بغیر از این 2روزه که دارن کاربرا رو جابه جا میکنن سرعت تک کانکشن ضعیف شده وگرنه در حالت عادی ویدئو از یوتیوب پخش میکنه با سرعت 500k الان هم با دانلود منیجر رو 8کانکشن 500k رو کامل میدهنقل قول:
ببین دان استریمت رو چنده؟چه سرویسی الان از مخابرات برات فعاله؟چه رنج ipهایی برات میاد؟تا بهت بگم
من از مخابرات تمدید نکردم هنوز .چون مدام لینک قطع وصل میشه..واتس اپ داری فرشاد جان
دوستان مثل اینکه توجه نکردید .بنده تمدید نکردم فقط 1 گیگ شارژ کردم.نت بنده اسما 10 مگ هستش.ولی اندازه خطم که 4 مگ هست میشه دانلود کرد.اگر از سافگذر دانلود میکردم بیشتر 3 گیگ میشد شاید 6 یا 7 گیگ میشد.باید ببینیم مخابرات سرعت رو کدوم هاست ها بیشتر هست از اونجا دانلود کنیم.نقل قول:
فرشاد جان .محمد حسین جان. کلا من یک سال نیم هست که ADSL گرفتم تو اش هم از اسیاتک بوده ولی خوب سه گیگ دانلود نکردم شبانه.تو یک شب و..حالا که تغییراتی انجام شده حداقل بتونیم .این کار رو انجام بدیم
نه ندارمنقل قول:
مخابرات رنج ipخیلی مهمه اگه رنج ip های خود مخابرات باشه که با 2.185شروع میشه سرعت با همه لینکای داخلی و خارجی یکیه حتی بدون دانلود منیجر ببین چه رنج ipهایی برات میاد بعد از اون 2.189 و 2.183هم مال مخابراتن خوبننقل قول:
والا بنده اصلا با این ای پی شروع نمیشه .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرشاد سایت ibsng هست رفتم اونجا نامحدود داشت ولی نمی گذاشت تمدید کنم. ..چون تعرفه قبلی اسیاتکم نامحدود بود اینجا هم بود واسم ..ولی تمدید نمی کرد ارور می گرفت
اپی های من اصلا دو رقمی نیستن همه سه رقمی هستننقل قول:
مال کدوم شرکته؟تو اسپید تست اسم شرکتو چی میزنه؟نقل قول:
- - - Updated - - -
نه اونا مال قبلننقل قول:
اوکینقل قول:
بچه ها شماره اکسین رو دارید .اگه دارید بزارید یه زنگ بزنم بهشون ..ترافیک وایمکس داره تمام میشه . برم ببینم شارژ کنم درست میشه .این پرش لینک یا نه
عجب!انگار میخوان ipهای آسیاتک براتون بزارن بخاطر همینم هست که سرعتتون از سایتای داخلی با خارجی فرق داره ولی خب اکانتینگتون شده ibs باز بهترهنقل قول:
شاید به خاطر اینه که هنوز اکانتم رو با مخابرات تمدید نکردم اینجوریه.نقل قول:
خیلی عجیبه این همه ادم اومدن از اسیاتک مخابرات ولی حاضر نشدن یه عکس از قسمت اکانتینگشون بزارن.
محمد اکانتینگ منظورت همون پرتاک هست
شما میتونی وارد سامانه پارتاک بشی؟یوز و پس میزنم میگه اشتباه.هر چی تماس میگیرم ج نمیدن.نقل قول:
بله.چون نوشته 10 مگ محدود قدیمی(اسیاتک)
نمیدونم برا 10مگ ما هم شبانه رو اضاف کردن یا نه چون برا شما khz-10240-withfree زدهشاید برا ما هم withfreeشده باشه کدشو اگه از پارتاک دربیارید خیلی خوب میشه این 10مگ که شما دارید همون 10مگیه که قبلا ما تمدید میکردیم و شبانه داشت
تو پرتاک نداره.فقط 8 مگ داره.نقل قول:
8مگ 4گیگ کدش چنده؟نقل قول:
از کد منظورت چیه؟؟؟نقل قول:
از کجا کد روگیر بیارم؟نقل قول:
برو تو پرتاک ..خوب .ستون سمت راست نوسته پرداخته سریع .بزن روش شماره تلفن جدید رو وارد کن ..خودش هن مثال زده .می تونی بری تو اکانتت .واسه خرید تعرفه ..میگم خط.پرش لینک نداره.ماله من که افتضاح میپرهنقل قول:
منظورم صفحه اصلیه که یوزر و پسورد میخاد!اون پرداخت سریعه.نقل قول:
نقل قول:
من با دانش ارتباطات تماس گرفتم گفتند که میلیونر نماینده ما نیست و فقط یکی از مشتری های ماست. ضمن اینکه این قضیه پوشش محلی خیابون اصلی که فقط با روتر بشه متصل شد را به کل تکذیب کردن!!! جریان چیه؟
اون مه فعلا هیچ .تا اکسین جواب نده کاریش نمیشه کرد.اکسین همچنان. مشغول هستنقل قول:
اگه صفحات قبلو ببینی محمد حسین تونسته وارد اکانت پارتاک بشه.با 2020 تماس بگیر.لعنت به مخابرات.آسیاتک تو پشتیبانی عالی بودنقل قول:
در مرود پرش لینک بهتر تمام سیم کشی داخلی را عوض کنی.با این کار پرش لینکم درست شد
سلام اسیاتک داشتم بعد چند روز قطعی امروز وصل شد هنوز 9 روز از اسیاتک مونده 5 تا 8 رایگان 1مگ
حالا ساعت رایگانش چطوره ؟ عوض نشده؟
ساعات رایگان 1تا 6میشه سرعت هم طبق چیزی که مخابرات تعریف میکنه مثلا 2مگ 500کیلوبایت البته نمیدونم چرا هنوز رو ipهای آسیاتک هستیدنقل قول:
دلیلش به احتمال زیاد برای اینه که هنوز کاربرا سرویسی از مخابرات تمدید نکردند .یکی از کاربرا به نمایندگی مراجعه کرده نمایندگی بهش گفت آی پی همون اسیاتک میمونه.نقل قول:
Ipهای اسیاتک بدیشون اینه که سرعتشون از لینکای خارجی پایینه احتمالا تعداد کاربرا خیلی زیاد بوده بخاطر همین داره از ipهای اسیاتک استفاده میکنه که با مشکل کمبود ipمواجه نشننقل قول:
اقا اینم تعرفه های وایرلس میلیونر مخصوص منطقه گلستان :n40:
نامحدود ژله ای
512 کیلو
سرعت روز 32 کیلو ، سرعت شب 96 کیلو
قیمت: 70000
1.5 مگ
سرعت روز 64 کیلو ، سرعت شب 192 کیلو
قیمت: 200000
3 مگ
سرعت روز 128 کیلو ، سرعت شب 384 کیلو
قیمت: 380000
-----------------------------------------------------------------------------
حجمی ژله ای شبانه
1.5 مگ
2 گیگ: 52000 تومان
سرعت روز 96 کیلو ، سرعت شب تا 192 کیلو
ساعت 23:00 – 7:00
3 مگ
2 گیگ: 72000 تومان
سرعت روز 192 کیلو ، سرعت شب تا 384 کیلو
ساعت 23:00 – 7:00
-----------------------------------------------------------------------------
حجمی
256 کیلو
2 گیگ: 16000
سرعت روز 32 کیلو ، سرعت شب 32 کیلو
512 کیلو
3 گیگ: 22000
سرعت روز 64 کیلو ، سرعت شب 64 کیلو
1.5 مگ
3 گیگ: 35000
سرعت روز 192 کیلو ، سرعت شب 192 کیلو
3 مگ
3 گیگ: 68000
سرعت روز 384 کیلو ، سرعت شب 384 کیلو
قیمتها به تومان میباشد.
نقل قول:
دوست عزیز من صبح با دانش ارتباطات تماس گرفتم. تعرفه هایی که دادن با این که شما گذاشتی متفاوت هست. ضمن اینکه صفحه قبل هم مطلبی گذاشتم که گفتن میلیونر به ما ربطی نداره. میشه بگی جریان چیه؟
با این حساب احتمالش کمه دوباره منقلمون کنن به اسیاتک؟نقل قول:
ینی الان که هنوز روی تعرفه 5 تا 8 اسیاتک هستم باید 1 تا 6 دانلود کنم ؟نقل قول:
ای پی روی اسیاتک