سلام
من دفترچمو ارسال کردم و حالا میخوام بدونم برای گرفتن کسری جبهه چیکار کنم و کجا برم؟؟
Printable View
سلام
من دفترچمو ارسال کردم و حالا میخوام بدونم برای گرفتن کسری جبهه چیکار کنم و کجا برم؟؟
خبررسی طرح خرید سربازی غایبین خدمت وظیفه در برنامه مناظره شبکه یک همین الان
سوال پیامکی برنامه:
در صورت موافق طرح هستید عدد 1 و در صورتی که مخالف طرح هستید عددد 2 را به شماره 300001 ارسال نمایید
خيلي خيلي ممنون بابت توضيحات جامع و كاملي كه دادين و وقت گذاشتين واسه اين كارنقل قول:
از بابت آموزش مجدد مشكلي ندارم، گرچه سختي هايي داره اما جنبه مثبتش اينه كه چون سربازاي ناجا تو آموزشي مسئوليتي ندارن راحت ترن.
اميدوارم بقيه خدمت تون رو تو يه جاي خوب بگذرونيد، گرچه تو ناجا جاي خوب، بسيار بسيار نادره اما انشاا... كه به خوبي و خوشي اين دوران رو تموم كنيد
موفق باشيد
ظاهراً ماشین رو نمیتونی ببری؛ تیغ هم که نمیزنینقل قول:
من میخوام یه قیچی کوچیک با خودم ببرم که فقط اضافات ریش مبارکم رو بزنم. زیر حلق رو هم با تیغ میزنم!
قیچی کوچیک هم نمیشه برد؟ نگید که این رو هم میگیرن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ممنونم. بالاخره باید این دوران بگذره. یه جمله معروفی هست که اگه تو خونه خودتم خدمت کنی بازم سربازی!
شما اعزامی اراک هستید دیگه؟
در مورد تیغ و ژیلت و ماشین ریش تراش قانون پادگان ها تقریبا سلیقه ای هست. من خودم یک بار که آموزشی ولیعصر رفته بودم دم در همه چی حتی ماشین ریش تراش رو هم گرفتن ولی دژبانی خود مالک اشتر اراک می گفت که تیغ نه ولی ژیلت میتونید بیارید.
قبلا عرض كردم 1 اسفند اعزام ميشم، قبلا هم آموزشي رو تو پادگان وليعصر تبريز گذروندم و كلا سه و نيم ماه خدمت كردم، بعد آموزشي هم تهران بودم و خودم هم تبريز هستم (فكر كنم همشهري باشيم)نقل قول:
به به چه حسن تصادفی. اصلا خاطرم نبود. یاشا همشهری. بزرگترین بعد قوطی کبریت ولیعصر تقریبا برابر یکی از خیابون های مالک اشتره!نقل قول:
من آذربایجان غربی بودم بازم که همونجا افتادم.
مستثنیاتی چیزی دارید؟
خير مستثنيات ندارم، مهم اين بود كه ناجا نيافتيم اما حالا كه افتاديم بايد خودمون رو براي مواجهه با هر مشكلي آماده كنيم، كاري به جز توكل بر خدا نميتونيم بكنيم. انشاا... بتونيم با سلامتي كامل (از لحاظ فيزيكي و مخصوصا سلامتي رواني) اين دوره رو بگذرونيمنقل قول:
راستي يه سوال ديگه درجه شما چي شد؟ ستوان دومي؟ ميدونم تو ناجا خيلي مهم نيست اما خب ...
اگه تا 22 بهمن ارسال کنید 21 ماه خدمت میکنید + اضافه های شما پاک میشه.نقل قول:
اگه تا 29 اسفند اقدام کنید 21 ماه خدمت میکنید + اضافه هایی که خواهید داشت.
دوستان من این ترم ، ترم اخرمه
احتمالا مدرک دانشگاه رو تا بیان بدن میشه بهمن ماه
من میتونم دفترچه رو بگیرم و کاراش رو انجام بدم مثل واکسن و.... و فقط منتظر معرفی نامه دانشگاه بمونم که تا دادن اقدام کنم برا ارسال؟
این اول کار که میخوام دفترچه رو بگیرم که چیزی نمیخوان؟
بر خلاف مراحل مسخره دوران آموزشی قبلی که میگفتن برای درجه تاثیر داره. این بار همون افسری که حکم تقسیمات رو میخوند اول حرفاش گفت: فوق دیپلم ها گروهبان، لیسانس ها ستوان 3، فوق لیسانس ها ستوان 2، دکتری هم ستوان 1. به همین سادگی و به همین خوشمزگی . درسته که درجه تو ناجا اهمیت نداره ولی بالاخره بهتر از هیچیه!نقل قول:
بلهنقل قول:
من یک چیز فهمیدم توی این 7 ماه خدمتی که کردم
اسم خدمت روش هستش وظیفه
به قول همه دوستان ما خدمت اگر نهبانی از جاکفشی خونتون هم باشه اسمش خدمت هستش..............
تا جایی که میشه مراحل رو انجام بدید؛نقل قول:
عکس 3×4 رنگی زمینه سفید (طبق معمول با رعایت شئونات اسلامی)
حساب بانک سپه اگه ندارید، باز کنید و به مسئول باجه بگید رسید شماره حساب رو برای سربازی میخوام.
دفترچه بگیرید.
در مورد واکسن دفترچه رو باید ببری جایی که پلیس +10 معرفی میکنه. (معرفی نامه نمیخواد! فقط آدرس رو بهت میگه)
دفترچه + مدرک شناسایی (کارت ملی و...) رو با خودت ببر.
در مورد معاینه بدون نامه نظام وظیفه دانشگاه فکر نکنم انجام بدن. یعنی +10 اول برگه رو میبینه و بعد معرفیت میکنه به پزشک. (این رو بپرس)
برای معاینه هم +10 به من یه برگه داد که پزشک رو معرفی کرده بود؛ منم رفتم همونجا انجام دادم.
گروه خون رو باید بدونی. من آزمایش خون ندادم، فقط گواهینامه رانندگی رو نشون دادم که پشتش نوشته بود. (برای گواهینامه هم آزمایش ندادم، از قبل گروه خونم رو میدونستم)
سلام
ازدوستان عزیز دوره8/01 کسی توی نهاجا نبوده؟؟یا دوره های قبلش؟؟
سلام
ازدوستان عزیز دوره8/01 کسی توی نهاجا نبوده؟؟یا دوره های قبلش؟؟
به هر حال خدمت وظیفه هر چه قدر هم راحت باشه بازم حس خوبی به آدم نمیده،یه حقیقتی است اونم اینه که دیواری کوتاه تر از دیوار سرباز وجود نداره:n30:
سعی کنید به هیچ وجه در طول خدمت با هیچ کس فرقی نداره کادر یا وظیفه به هیچ وجه درگیر نشید و حتی اگه کسی هم حرفی به شما زد به روی خودتون نیارید و نشنیده بگیرید چون واقعا یه دعوای ساده تو خدمت خیلی گرون تموم میشه برای هر دو طرف!تو آموزشی که منجر به تجدید دوره و در یگان هم به اضافه خدمت های سنگین و بازداشتگاه ختم میشه و بدتر از همه اینه که از چشم فرمانده میوفتید که ممکنه تا آخر خدمت تاثیرش رو بذاره:n27:
کلا شما به می تونید حساب باز کنید و گروه خونی که نیازی نیست، کلا همه اینها یک روز وقت میگیره.نقل قول:
اولا به شما مدرک نمیدن، مدرک می مونه برای بعد خدمت، فقط برگه ای میدن که معافیت تحصیلی را باطل میکنه، اون را باید بدین پلیس +10 و بعد باقی کارها.
فراخوان پیامکی گردانهای احتیاطنقل قول:
در دومین روز رزمایش بزرگ «محمد رسولالله»، نیروی زمینی از انواع سامانهها و ادوات خود در جهت نمایش قدرت نیروهای مسلح بهره برد که برخی از آنها برای اولین بار در صحنه عملیاتی به نمایش درآمده بود.
یکی دیگر از نکات مهمی که امروز در رزمایش صورت گرفت، شرکت گردانهای احتیاط در رزمایش بود.
با فراخوانی که امروز به صورت پیامکی صورت گرفت، سربازانی که 4 ماه از پایان خدمت آنها گذشته بود در قالب دو گردان در منطقه عمومی رزمایش حاضر و به اجرای ماموریت پرداختند.
- See more at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز رفتم مدارکم رو تحویل دادم؛ تاریخ اعزام شد: 2 اردیبهشت 94
فردا هم میرم درخواست تعجیل پر میکنم.
الان سؤالم اینه که اصل مدارک رو باید چکار کنیم؟ وقتی اعزام شدیم، در محل اعزام از ما میگیرن؟
اینکه بعضی ها میگن دفترچه پست میکنیم یعنی چی؟ مگه چیزی باید پست کنیم؟
کد سخا رو در سامانه نظام وظیفه وارد میکنم، سایتش باز نمیشه! همیشه اینطوریه یا فقط برای من اینطوری شد؟
نخير دوست عزيز لازم نيست چيزي رو پست بكنيد، قديما اين مدارك رو داخل پاكت هاي مخصوص نظام وظيفه ميذاشتن و پست ميكردن و نظام وظيفه بعد چند هفته برگ سبز رو براي شما پست ميكرد و شما بعد از 7-8 ماه به خدمت اعزام ميشديد (چون سرباز زياد بود)، اما الان علم پيشرفت كرده و مدارك رو تحويل پليس + 10 ميدي و اونا كارها رو انجام ميدن و در عرض چند دقيقه برگ سبز رو تحويل ميدن. اين اصطلاح پست كردن هم از اون قديما باقي مونده و الان شما كارهايي رو كه لازم بود رو انجام داديننقل قول:
موفق باشيد
برگه سبز همون برگه ای هست که تاریخ اعزام روش نوشته شده؟ برگه سفید چیه؟
کد سخا رو در سامانه نظام وظیفه وارد میکنم، سایتش باز نمیشه! همیشه اینطوریه یا فقط برای من اینطوری شد؟
برگ سبز هموني كه تاريخ اعزام روش نوشته شده و برگ سفيد تقريبا ده روز يا يه هفته مونده به تاريخ اعزام مياد كه تو اون محل پادگان آموزشي مشخص شدهنقل قول:
سايت هم تا دو سه هفته پيش باز ميشد ولي آخرين به روز رسانيش 1393/8/22 بود الانم كه كلا ريخته به هم و ...
من خیلی وقته دفترچه فرستادم ولی برگ سبز نیومده برام ، کار خاصی باید انجام بدم ؟ کپیشو گرفتم از +10 ، روش مهر زد ... همون کافیه ؟
اگه داخل نامه محل آموزشی نوشته باشن کافیه !نقل قول:
دوستان سلام بعد دو ماه اموزشی پدافند سمنان. دوره کد خوردیم تهرانسر....کسی میدونه قراره چطور بشه..بعد ظهر ولمون میکنن؟ موهامونو بزنیم بریم فردا؟نقل قول:
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
سلام دوستان
من قبلا 3 ماه نيرو انتظامي خدمت كردم بعد رفتم فوق ليسانس و الان كه درسم تموم شده ميتونم از دانشگاه شهيد ستاري براي تدريس پذيرش بگيرم. اينم بگم كه شهيد ستاري مربوط به ارتش هست.خود مسئولين دانشگاه گفتن كه مداركت رو بيار و درخواست بده. حالا سوالم از دوستان اين هست كه ايا با توجه به اينكه قبلا نيرو انتظاني بودم امكان انتقال وجود داره؟
خیر فکر نکنم، شما در همان بنیه ناجا خدمت خواهید کرد.نقل قول:
تشکرنقل قول:
یعنی هیچ چیزی نباید پست کنم و همه چیز در همون پلیس +10 انجام میشه؟
جریان این فرمه که میگن رشته و مدرکت چی بوده و چه مهارتهایی داره و دوست داری ارتش باشی یا ..... چیه؟
نقل قول:
دوره کدت چیه دوست عزیز؟
نوشته دوره کد عملیات فقطنقل قول:
نقل قول:
خب اینطور که معلومه هنوز خودتو به یگان معرفی نکردی.....
به احتمال 90 درصد دوره کدت تهرانسر نیست یعنی باید یه یه ماهی بری یه شهر دیگه دوره کد و دوباره برگردی همون تهرانسر......
اگه بهت دوره دیدبانی یا توپخانه بدن خود تهرانسر نیستی و هر دو ماه یه جا باید خدمت کنی تلبته تو حوضه استحفاظی همین تهرانسر که من نمدنم دقیقا شامل چه شهر ها و استان هایی میشه...
اگرم لیسانس برق داشتی و کد خوردی دورت یا بابلسر یا اصفهان که بعد از اون میری تو مناطق حساس تو قسمت عملیات خدمت میکنی.....
در هر صورت اینو بدون که سرباز های عملیاتی به ازای هر ماه 3 روز کسر خدمت عملیات داره....
دوست عزیز شرایط شما تقریبا مشابه شرایط من و یک سری از دیگر دوستان هست . من هم مثل شما میخواستم بعد از فوق لیسانس امریه بگیرم از سپاه ولی چون قبلا ناجا بودم اصلا و ابدا امکان پذیر نشد. مگر اینکه بند پ فوق العاده قوی داشته باشید. البته اینو هم بگم که اگر بر فرض شما بتونید این کار رو هم انجام بدید احتمال صفر شدن سابقه شما هم وجود داره. خلاصه بدون تحقیق پیش نریدنقل قول:
ولي من كسي رو ميشناسم كه نيرو انتظامي بوده و الان امريه خاتم رو گرفته بدون بند پ.نقل قول:
سلام.
دوستان من تا قبل 22 بهمن اگر خودمو معرفی کنم تاریخ اعزامم حدودآ کی میشه؟اینور سال یا اونور؟
متولد 68 مدرک دیپلم غیبت هم دارم
بله گفتم که نشد نداره. شما کسی رو میشناسین من خودم کسانی رو میشناسم!نقل قول:
حتی خود اون افراد هنوز مطمئن نیستن که این کارشون ریسکش چقدره. چون آخر سر که کارت پایان خدمت باید بگیرن یا باید ترخیص بشن به نامه اعمالشون رسیدگی میشه.
بنده شخص خودم طبق تحقیق و جستجو امریه خاتم رو ثبت نام کردم و مرحله اول هم پذیرفته شدم و پروزه هم تعییین شده بود برام ولی اون موقع که به همه پیامک قبولی اومده بود و برای من نیومده بود تماس گرفتم و فرمودن که آقای عزیز شما سایقه خدمت دارید و نمیشه.
الان دیگه همه چی تو سیستم موجوده، فلفور متوجه میشن.
با این حال پیشنهاد من به شما اینه که این راه رو امتحان کنید.( روال عادی) اگه قبول نکنن که چیزی از دست ندادید
سلام میشه از اون دوماهت یکم برامون توضیح بدی:n01: من شنیدم اب اشامیدنیش افتضاحه.درسته؟یا نه.نقل قول:
در یک کلام افتضاح..اب نخورید..روزی ۶ ساعت خواب..هوا داغون و سرد..بدون مرخصی یه کله ۵۰ روز نگهمون داشتن..قرص ببرید ک مثل من ریه تون از سرفه زیاد عفونت نکنه..الانم معلوم نیس کجا میخام تقسیم بشم..! ):نقل قول:
12 روز مرخصی اومدم:n02: خداییش ناجا همینش خوبه مرخصیاش خیلی عالیهنقل قول:
دادا بهتره الان اقدام کنی ک به اون ورسال نخوری 24 بشی..22 بهمن پستی کنی 50 پنجاه هست ...الان پست کن
داداش چقدر مدت داشتی 12 تا مرخصی اومدی؟نقل قول:
Sent from my GLX G3