تقریبا 3-4 ایستگاه اتوبوسه! فکر کنم در حدود 1000 یا 1500 متر! دقیقش رو باید برم توی گوگل مپ ببینم :دینقل قول:
ادیت: اوکی دقیقا بین 1500 تا 1600 متره (مستقیم هم نیومدم که کم شه! دقیقا از توی خیابون ها اومدم :دی )
Printable View
تقریبا 3-4 ایستگاه اتوبوسه! فکر کنم در حدود 1000 یا 1500 متر! دقیقش رو باید برم توی گوگل مپ ببینم :دینقل قول:
ادیت: اوکی دقیقا بین 1500 تا 1600 متره (مستقیم هم نیومدم که کم شه! دقیقا از توی خیابون ها اومدم :دی )
با این فاصله که اصلاً نباید مشکل نویز داشته باشی. یه پیشنهاد: نمیتونی یه خط تلفن دیگه بگیری. شاید رو یه خط دیگه این مشکلات رو نداشته باشی.نقل قول:
با یه مودم دیگه هم تست کن.برو مخابرات بگو نویز گیر خط من که تو سالن دستگاه نصب کردین رو یه بار تعویض کنین ببین درست میشه یا نه.بگو از داخل سالن دستگاه با کامپیوتر نویزخطت رو چک کنن اگه تفره رفتن بدون که احتمالش هست مشکل از مرکز مخابراتی باشه؟؟اگه نشد یعنی ماله تو هم مثل خودم مشکل 100% از پارس هست.ضمنا از شرکتهای دیگه اشتراک داشتی؟اون موقع هم مشکل نویز داشتی یا نه؟نقل قول:
چرا تونستن که میتونم قبلا هم میخواستم برم بگیرم ولی پیش خودم گفتم کابل که تا دم خونه با خط جدید مشترکه و از توی یه دسته کابل اومده فقط این جدیدی که بگیرم زوجش فرق میکنه واسه همین گفتم شاید تاثیری نداشته باشهنقل قول:
اخ راستی یادم رفت! الان این مودمی که دارم سومین مودمیه که خریدم! به جز خود اونی که از پارس گرفتم و خراب شد بعدش 3 تا مودم هم خریدم! گفتم شاید از مودم باشه! ولی الان اون دو تا رو هم دادم دست دوست و فامیل و خیلی هم راضین و دارن دعام میکنن :)) (البته ایشاله که دعا میکنن :دی )نقل قول:
من یکی دو سال پیش رفتم مخابرات یه ادم ناجوری اونجا بود که هم خیلی بی ادب بود هم خیلی بد اخلاق! حتی سرش رو هم بالا نمیورد! میگفت خطت بوق داره به ما ربطی نداره! انقدر ناراحت و عصبانی شدم که دیگه نرفتم مخابرات! یه بار یه اپراتور پارس بهم گفت ما به مخابرات اعلام میکنیم ولی عصری از شانس بدم وقتی رفتم سر خط درست شده بود (البته روی یه مگ دیگه! کلا وقتی مودم رو خاموش روشن کنم اون اولش یه مقدار اوضاع خوبه! بعد یهو خراب میشه! اپارتمان هم هست نمیتونم 4 ساعت بشینم توی راهرو بالای سر مودم :دی یه بار این کار رو کردم و زنگ زدم به پارس که اونم گفت باشه حالا که اینجوری بیا پروفایلت رو عوض میکنم خوب میشه! والله کلا خسته شدم از این کارها! از مودم خریدن از سیم کشی خونه رو عوض کردن از رفتن نشستن توی راهرو از ورق المومینیوم پیچیدن دور کابل تلفن ساختمون و...! اما دیگه امروز خدایی خیلی لجم گرفت وقتی این ایمیلشون رو دیدم! واسه همین همه ی این کارهایی که کردم و اذیتی که شدم یهو یادم افتاد دوباره :دی
نه از شرکتهای دیگه اشتراک نداشتم تا حالا متاسفانه! یکی از دلایلی که جرات نمیکنم از پارس برم همینه! میگم ممکنه بقیه بدتر باشن!
از همسایه ها کسی اشتراک از شرکتهای به غیر پارس ندارن؟؟؟ساکن کدوم شهری؟نقل قول:
راستی اگه کسی تو مرکز مخابراتی بی احترامی کرد مستقیم برو پیش رئیس مرکز و مشکلت رو باهاش درمیون بذار ببین جیک ثانیه مشکلت رو پیگیری میکنه یا نه(البته اگه آدم منطقی وسالمی بود).اگه نکرد بگو شماره حراست شهرتون رو واست درمیارم تاتماس بگیری که از این اشتباهات نکنن.
نقل قول:ببینید دوستان! پارس آنلاین یه شرکت تجاریه! این شرکت قاعدتاً دنبال سوده. پس دلیلی نداره بخواد الکی کسی رو اذیت کنه. اگه مشکل عمومی داشته باشه، یعنی برای همه یا یه گروهی قابل توجهی از کاربراش یه مشکل مشترک پیش بیاد، خوب ضعف از عملکرد پارسآنلاینه و میشه گفت که شرکت مشکلداری هست. مثل آسیاتک که قبلاً من ازش سرویس داشتم. اوائل سرویس رایگانش 1 تا 9 صبح بود و سرعت شبانه رایگانش همون سرعت اسمی بود. بعد از یه مدتی سرویسهاشون رو مثلاً ارتقا دادن و تا 2 -3 هفته خوب بود. اما بعدش هم ساعت شبانه رو کم کردن و هم سرعت شبانه رایگانش شد نصف سرعت اسمی (؟) یعنی عملاً از همون سرعت اسمی هم نمیشد استفاده کرد. خوب این یه مشکل عمومی بود.نقل قول:
اما بعضی وقتها هم مشکل فقط برای تعداد محدودی از کاربرا پیش میآد. مثل همین مورد شماها. خوب پشتیبانی اگه دلسوز نباشن و طرف مقابل هم ساده باشه، میپیچوننش و از این بهانهها که مشکل از سیمکشی خونهاست یا مشکل مخابراته یا موارد مشابه. البته اینها هم میتونه عامل مشکل باشه ولی اغلب ایراد کار یا از مخابراته یا از خود ISP. من چند سال پیش از شهراد سرویس داشتم. سرویسم هر از چند ساعتی یه بار خود به خود قطع میشد. خلاصه کلی اذیت میکرد. البته وقتی وصل بود سرعتش خوب بود. بعد از یه سالی سر و کله زدن و پیگیری از پشتیبانی و اینا درست نشد. بعدش رفتم سراغ آسیاتک. بلافاصله هم سرویسشون وصل شد. حتی لازم نشد که من از شهراد بخوام سرویسم رو جمع کنه. بعداً هم فهمیدم که شهراد نماینده منطقهای (منطقه غرب) آسیاتک بوده. اما بعد از این جابجایی (که فکر کنم باعث تغییر پورت من تو مرکز مخابرات شده بود) این مشکل قطعی گاه و بیگاه اینترنتم حل شد.
حالا تو مورد شما هم همین طوریه. شاید با تعویض پورت تو مرکز مخابراتی مشکلتون حل شه. به نظرم یه فشاری بیارین که پورتتون رو عوض کنن. اگه عوض نکردن اون وقت یا باید رو یه خط دیگه سرویس بگیرین یا برین سراغ یه شرکت دیگه.
امیدوارم که مشکل شما هم حل بشه.
دوستان یه سوال داشتم
من سرویس 512 ده گیگ ماهیانه دارم دانلود شبانه من به صورت رایگان هست؟
در کل چه سرویس هایی از دانلود شبانه به صورت رایگان بهره میبرن؟
با تشکر
بله دوست عزیز همه سرویس های محدود از ۲-۷ رایگانِ(البته اگر تو ساعتش اشتباه نکنم)نقل قول:
سلام
دوستان خط من روی 9 مگ بسته شده حداکثر سرعت به 1.030 MB/S میرسه میخواستم بدونم برای شما حداکثرش تا چند میرسه؟ با تشکر
چیزفایر به شدت کندش کرده پارس آنلاین ! در صورتی من یه شرکت دیگه رو خبر دارم سرعت مناسبه ... کلا دشمن اینجور جیزاست این پارس آنلاین
یعنی سرویس های نا محدود شبانه رایگان نیست؟نقل قول:
اخه نامحدود هم محدود هستن) جایزه منصفانه) فقط تفاوتش اینه یعد از تموم شدن حجم بازم اینترنت داری
یه سوال دیگه اینکه ایا با گرفتن سرویس پر سرعت تر مثلا یک مگ سرعت دانلود شبانه هم بالا میره؟
نخیر همون شرایطی که میدونید رو دارننقل قول:
در مورد سرعت شبانه بله ۱-۲ مگ شبانهاش بهتر هست نسبت به ۲۵۶ اما روزانه این طور که دوستان میگن همه سرعت ها یکسان هستش.
Dns پارس آنلاین یکی هست : 91.99.99.99 و دومی : 213.217.60.172
ولی نمی شه ping کرد تا متوجه شد پینگش چه مقدار هست. دوستانی کسی اطلاع داره دلیلش چی هست.
به شدت تاییدنقل قول:
الا چند روزه ک ر ی و داغونه سرعتش !
1 ساعت قطع بود دوستان مشهدی مال شما هم قطع بود؟
اینجا اصفهان
افت سرعت تأیید میشه.
p30world به سختی باز شد. . . . :n28:
دلیلش رو نمیدونم. احتمالاً برای بالا بردن امنیته. اما کلاً به نظر میآد پارسآنلاین پینگ رو تمام آیپیهاش رو بسته.نقل قول:
واسه باز کردن سایت پی سی ورلد مشکلی ندارم ....شما بی زحمت از داخل مودم dns هات رو بذار رو گوگل:نقل قول:
8.8.8.8
8.8.4.4
نقل قول:از امروز س ا ی ف و ن هم از کار افتاده. وصل میشه بلافاصله قطع میشه. فکر یه جایی دیدم مدیرعامل پارسآنلاین گفته بود که این شرکت قویترین سیستم ف ی ل ت ر ی ن گ رو داره.نقل قول:
من با ک ر یو مشکلی ندارم !نقل قول:
تست با ک ر ی و :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا 4روزه سرعت تک کانکشن و فیل شکن به خصوص https داغونه داغون ! عجیبه برام کسی اعتراضی نداره ! این مشکلم الان فقط پارس آنلاین داره ...
البته اعتراض نداشتن بیشتر به خاطر اینه سرعت دانلود فقط ملاک خیلی از دوستانه !!!
برادر این مشکل سراسری نیست ! همه ی دوستان این مشکلی رو که میگید ندارن ! من به راحتی جیمیل رو در کسری از ثانیه باز میکنم ! با پرا ک سی هم مشکلی ندارم ! ویدئوهای یوتوب رو خیلی سریعتر از یک ماه پیش باز میکنه !اگه مدت طولانی باشه که از ای دی اس ال استفاده میکنید باید عادت کرده باشید که چیزی به نام ثبات در این سرویس در ایران وجود نداره ! حالا هر شرکتی که باشه ! من الان مشکلی ندارم ولی اخرای تابستان از نیم ساعت خطم قطع میشد ! الان یه سری از دوستان همون مشکل من رو دارن ! یعنی مشکل ای دی اس ال نه از بین میرود نه بوجود می اید ! فقط از فردی به فرد دیگر منتقل میشود !!!:n02:نقل قول:
دوستانی که سرویس 1 مگ دارن سرعتشون در روز و در شب (ساعات رایگان) چقدره؟
اون مسخره بازیهای شاتل مثل محدودیت و ... رو که نداره؟
عجب .. باور کن الان سرعت استریم ویدیو برای من شده حدود 20 ! بعد با 500 400دانلود میکنم ! جریان چیه ؟!نقل قول:
دوستان 256 سرعت دانلود شبانشون چطوره ؟ روی چقدر محدود شده ؟
اینجا کرج اینترنت من از ساعت 5 صب قطع تا حالا زنگم می زنی میگه وصل میشه وصل میشه خدا نگه داره نت گوشیو
دوستان انگار مشکل سراسری برای تهران و کرج هست درسته چون مخابرات هم یکی داره که الان مشکل داره و دیشب
کلا 2 ساعتی قطع بوده
خدا کنه بعد این قطعیا سرعتا بهتر شه حداقل
SNR margin Upstream : 20 db Line Attenuation Upstream : 29 db این مشخصات مودم منه، اینترنت هم روی 4 مگ هست،ولی پارسآناین میگه خطتون روی 9 مگ جواب نمیده،میه برید از سر خط امتحان کنید ،از اونجا هم امتحان کردم ولی همین بود ،برام تیکت مخابرات هم ثبت شد ولی بعد از پیگیری بازم درست نشد،به پارس آنلاین زنگ زدم میگه دوباره برو سر خط ،ولی بازم همین بود،دیگه نمی دونم چی کارکنم،لطفا یکی رهنماییم بکنه،
SNR margin Downstream : 7 db Line Attenuation Downstream : 51 db
ضمنا می تونه مشکل از مودم باشه؟!
دوست عزیز. در صورتی که مودم مشکلی نداشته باشه و اطلاعاتش قابل اعتماد باشه، با توجه به این که میرایی (Attenuation) داوناستریم شما 51db اه، یعنی فاصله کابلکشی شما تا مرکز مخابراتی بیشتر از 3.5 کیلومتره. با وجود این که نویز خطتون کمه، ولی شما با ADSL2+ حداکثر بتونین 4.5 تا 5 مگابیت در ثانیه نرخ داوناستریم داشته باشید. اگر هم سرویستون رو بالا ببرن، بیشتر از این نمیتونین پهنای باند واقعی داشته باشین.نقل قول:
یعنی هیچ کاریش نمیشه کرد ؟
سلام دوستان عزیز!
یه سوال دارم :
میخام مخابرات رو تحریم کنم!
فقط دانلود شبانه واسم مهمه!
فقط تو کار فیلم و سریالم اونم معمولا از سرورای خارجی!
نمیخام شبی کمتر از 3-4 گیگ دانلود داشته باشم!
کدوم شرکت بهتره؟
آسیاتک؟ شاتل؟ پارس آنلاین؟ صبا نت؟
خونمون مرکز فرشچی ، مشهد!
نه. تو فناوری ADSL هر چه فاصلهاتون از مرکز مخابراتی زیادتر بشه، حداکثر نرخ داوناستریمی که میتونین بگیرین کمتر میشه و در این مورد شما نمیتونین کاری بکنین.نقل قول:
آسیاتک رو چون تا 1 ماه پیش خودم داشتم به درد نمیخوره. من سرویس 2مگ محدود داشتم. روزانه تا 5.5 مگ سرعتش بود اما شبانه رایگانش میشد 1مگ (یعنی نصف سرعت اسمیم) که در بهترین حالت تو 7 ساعت رایگانش 3 گیگ میشد دانلود کرد. البته هر از چند گاهی هم یه شب حال میداد سرویس رایگانش مثل روزانهاش باقی میموند که میشد تا حتی 12 گیگ هم دانلود کرد؛ اما این تصادفی بود و ممکن بود تو هفته فقط یه شب این جوری باشه.نقل قول:
شاتل و صبانت رو خبر ندارم. اما شنیدم که شاتل محدودیت زیاد میگذاره برای کسایی که دانلود زیاد میکنن.
الآن سه هفتهای هست که پارسآنلاین دارم. فعلاً ازش راضیم. با سرویس 2مگ محدود، شبانه رایگان، متوسط 8 گیگ در هر شب میتونم دانلود کنم. بعضی شبا یه کم کمتره، بعضی شبا بیشتر! سرعت دانلود شبانه رایگانش فرقی با روزانهاش نداره، اما به خاطر شلوغ بودن مرکز مخابراتی معمولاً بین ساعتهای 2 تا 4 صبح کمه. اما از 4 تا 7 خیلی خوب میشه.
در ضمن من تهران هستم. از وضعیت پارسآنلاین مشهد خبری ندارم.
پ.ن: الآن سایت شاتل رو چک کردم گفته که شبانه رایگان سرویس ECO 8192 که در واقع سرویس 8 مگابیتشه، بین 1مگابیت تا 3مگابیت متغیره. یعنی اینم مثل آسیاتک شبانه رایگانش رو نصف میکنه.
مشکل سراسریه عزیزم!!!!
مشهدم قطعه بود دیشب
دستت درد نکنه دوست عزیز!نقل قول:
ولی خب شما ازونجایی ک تو تهرانی ، یکم حالی ک بت میدن بیشتره!
تا الان همین پارس آنلاین و صبانت رو دوستان اکثرا گفتن خوبه!
من انتظارم بالا نیس! شبی 3-4 گیگ بشه دان کرد کافیه!
دوستان سرعت استریم شما از یوتیوب چنده الان ؟ دانلود نه ها ! استریم !
میگم اگر دانلود شبانه زیاد شه محدود می کنن؟
در پارس آنلاین سرعت دانلود از سرورهای ایرانی مثل میهن دانلود و سافت گذر چند؟
سوال جواب مطلقی نداره و به چند عامل بستگی داره.نقل قول:
1-مرکز مخابراتیتون که شلوغ باشه یا خلوت
2-اینکه سرویس شما را روی 4 مگ بسته باشن یا 9 مگ
اما اگه منظورتون اینِ که با سرورهای خارج فرقی داره یا نه؟
باید بگم نه
من خودم 128 دارم(اصفهان، که روی 9 مگ هست) روزا حدود 1 مگ تا 500 کیلو در ثانیه