توباید داخل فولدر cleo بریزی تا بازیت نیاد بیرون
توباید داخل فولدر cleo بریزی تا بازیت نیاد بیرون
کسی نبود فایل handling.cfg رو بذاره خیلی احتیاج دارم
آیا میشه ماه رو تو Gta5 عوض کرد هرچی تو تاپیک سرچ می کنم نیست
راستی من خیلی وقته دنباله پیکان برای Gta هستم ولی هرچی پیدا میکنم لینکش خرابه این هم دارید بزارید
باز هم یه چیزه دیگه من تو به عکس دیدم که جادش باحال تر شده اگه این امکان وجود داره لینک دانلودشم بدین و بگین باهاش چیکار کنم
و باز امکان داره نقشه ای که سمته چپ پایین هست مثله عکس زیر کنم؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و آخرین چیز
من یه پژو 405 یا پرشیا حالا هرچی هست رو می خوام اینم اگه لینکشو دارین بدین ممنون
عوض کردن ماشینو بلدم ولی عوض کردن عکس نقشه و ماه با جاده رو اگه زحمتی نیست بگین بازم ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا اینجا همه چیزایی که می خوای هستنقل قول:
کد:http://gta-gamers.7forum.net/forum.htm
نقل قول:
نمیخواد کسی بده خودم ور رفتم درستش کردم
پرادو کسی نداره؟ مد جدید چی؟
سلام.
یه پراید هاچبک بود خیلی قشنگ بود.فکر کنم کار آقا حامد بود.کسی اونو داره برای ما بذاره؟
راستی به من هم سر بزنید:من از مدیر معذرت میخواهم که سایتمو اینجا معرفی کردم.دیگر تکرار نمیشود.کد:www.pcgame.-------
نقل قول:
چجوری کار میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی تو ابن آدرس جواب ما رو نمیدهنقل قول:
حالا اگه میشه یکی به این جواب بده
آیا میشه ماه رو تو Gta5 عوض کرد هرچی تو تاپیک سرچ می کنم نیست
راستی من خیلی وقته دنباله پیکان برای Gta هستم ولی هرچی پیدا میکنم لینکش خرابه این هم دارید بزارید
باز هم یه چیزه دیگه من تو به عکس دیدم که جادش باحال تر شده اگه این امکان وجود داره لینک دانلودشم بدین و بگین باهاش چیکار کنم
و باز امکان داره نقشه ای که سمته چپ پایین هست مثله عکس زیر کنم؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و آخرین چیز
من یه پژو 405 یا پرشیا حالا هرچی هست رو می خوام اینم اگه لینکشو دارین بدین ممنون
عوض کردن ماشینو بلدم ولی عوض کردن عکس نقشه و ماه با جاده رو اگه زحمتی نیست بگین بازم ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]