کارت صدای من که فعلا آنبورده و این K99 هم اصلا راضیم نمیکنه! با این مقدار بودجه (حداکثر 250 تومن) گفتم بهترین چیزی که میتونم بگیرم یه کارت صدای خوبه که هم دوباره کاری نشود و هم آینده بدردم بخوره.نقل قول:
Printable View
کارت صدای من که فعلا آنبورده و این K99 هم اصلا راضیم نمیکنه! با این مقدار بودجه (حداکثر 250 تومن) گفتم بهترین چیزی که میتونم بگیرم یه کارت صدای خوبه که هم دوباره کاری نشود و هم آینده بدردم بخوره.نقل قول:
هدفونهاي عجيبي هستن با مشخصات عجيبنقل قول:
هدفون اول با بيس قوي از پايونيير اونم با اين قيمت بنظر مناسب مياد البته چون صرفا براي موسيقي نميخواين.چون مشخصاتي كه براي اين هدفون داده غير منطقي هست.
هدفون دوم هم صرفا براي گيم هست و بيشتر با كارت صوتي خود creative fatality مچ هست.
در كل اگه pioneer اصل باشه با توجه به تجربه اي كه از صداي اين هدفون دارم و اينكه بيس قوي و پانچي داره ميتونه انتخاب خوبي تو اين رنج قيمت باشه.براي من هم علامت سوال شد كه اين هدفون رو حتما تست كنم.اگه زودتر تهيه كردين لطف كنين و يه رويو ازش برامون بزاريد.
من این مشخصات رو برای Maya44 پیدا کردم. اگه لطف کنید مطالعه کنید ممنون میشم:-
خوب با توجه به مشخصات فوق از امپدانس ٣٢ اهم (كه امپدانس k99 هم هست)تا ٣٠٠ اهم رو درايو ميكنه.يعني تقريبا مثل titanium hd ولي توان خروجي كه با mw ميلي وات مشخص ميشه براي titanium hd رو خاطرم نيست .البته titanium hd رو خود كارتش امپ مخصوص هدفون داره كه بايد برسي بشه كه maya44 هم اينطور هست يا نه.نقل قول:
لطفا مشخصات كارت صوتي رو كه زحمت كشيدين برامون فرستادين رو از طريق گزينه edit كامل پاك كنين تا پست از حالت اسپم خارج بشه
منتظر بررسی نهایی شما هستم که این کارت بدردبخور هست یا نه. یازم ممنون از جوابتون.نقل قول:
با سلامنقل قول:
راستش خیلی برسی کردم و مقایسه هایی هم که شده بود رو خوندم البته مایا رو با titanium مقایسه کردن نه titanium hd .تا جایی که فهمیدم مایا44 کارت صوتی در نقش یه مینی کارت میکس که بیشتر کاربردش برای دی جی ها عنوان شده .تعریفهایی ازش شده ولی از معایبش delay عنوان شده بود .متاسفانه چون خیلی تخصصی هست و من اطلاعات کافی در این زمینه ندارم نمیشه دقیق مقایسه رو از مشخصات عنوان شده انجام داد چون مثل هدفونها تو این کارتها هم مشخصات عنوان شده دلیل بر کیفیت کارت نیست.شما اگه ممکنه یه سوالی از فروشنده بکنین و نظرش رو در باره creative x-fi titanium و مقایسه اون با maya44 بکنین.چون بنظر من creative بیشتر با کاربرد شما هم خونی داره.
ولی در کل پیشنهاد من به شما اینه که فعلا یه کارت صوتی معمولی و ارزونقیمت فقط برای درایو این هدفونتون تهیه کنین تا بعد ها اگه هدفون حرفه ای تر تهیه کردین که نیاز به توان زیاد باشه یه امپ مناسب یا یه کارت صوتی مناسب هدفونتون تهیه کنین.چون هر چقدر هم کارت صوتیتون قوی باشه در هر صورت قدرتش بی استفاده هست فعلا و فقط هزینه اضافی هست که شما پرداخت میکنین.
نیجه کلی اینکه اگه بخواین الان کارت تهیه کنین با توجه به مقایسه و قیمتها بهتر titanium رو انتخاب کنین که فکر کنم هم قیمت maya44 باشه و اینکه نزدیک تر هست به titanium hd و کاربرد تخصصی شما.
موفق باشین
با سلام خدمت دوستان عزیز:10:
بچه ها من امروز علاءالدین هدفون beats قیمت کردم یه مدلی رو گفت 45 و 85 فک کنم 45 مدل tour بود من خیلی شک کردم اینا تقلبیه؟ اگه آره چجوری باید فهمید؟
اگر دوستان یه جایی رو میشناسن که تو کار فروش هدفون تخصصیه و همه چی داره اگه ممکنه معرفی کنن (البته میدونم زحمت میشه ولی لطف میکنین پخ کنین)
ممنون:11:
بله صد در صد تقلبي هستن .اصل اين هدفونها از ٣٠٠ هزارتومان شروع ميشه و براي تشخيص اصل و بدل تو google عبارت (هدفون مورد نظر + real vs fake) رو تايپ كنين و از مقايسه فيلمها و عكسها ميتونين تشخيص بدين.و جايي يا نمايندگي براي كدوم مارك هدفون رو مي خواين؟نقل قول:
ممنون از بررسی که کردین و وقتی که گذاشتین.:20:نقل قول:
خب حالا تکلیفم معلومه که چیکار کنم. اگه اطلاعات دیگه ای از maya44 گیر آوردم براتون می ذارم.
چطور میشه مطمئن شد که earphoneهای سنهایزر fake نیستن؟نقل قول:
تو فرومای خارجی خیلی حرف از مدلای تقلبی بود اما هیچ راهی نگفته بودن واسه تشخیصش.
دوستان تا 80 تومن هدفونی که کنترلر صدا داشته باشه مدلی سراغ دارید؟؟