به نظر من چون سري آخر پلاسماي پانا هست خريدش ريسكه. هم از نظر كيفيت محصول وهم از نظر خدمات قطعات.
Printable View
به نظر من چون سري آخر پلاسماي پانا هست خريدش ريسكه. هم از نظر كيفيت محصول وهم از نظر خدمات قطعات.
چون بحث خرابی تلویزیون توی تاپیک خیلی داغه و یک سری از دوستان دچار سردرگمی شدن باید عرض کنم احتمال مشکل خرابی برد تو تی وی های پلاسما پاناسونیک بسیار زیاده ولی این مشکل برای هرکسی هم که اتفاق افتاده فقط یکبار بوده و ظاهرا با تعویض برد دیگه همچین مشکلی پیش نیومده.
والا چی بگم. هر دم از این باغ بری میرسد.نقل قول:
سوختن تی وی که همه تی وی های دنیا میسوزن و خرابی دارن سونی چند وقت پیش 1.6 میلیون تی ویشو به خاطر خرابی و آتیش سوزی خود به خود فراخوان داد.اینطور که من تحقیق کردم سری 50 آمار خرابیش در حد نرماله و failur rate طبیعی داره مثل همه محصولات الکتریکی دنیا ولی سری 30 آمار خرابیش بالاتر از حد استاندارد بوده.
تولید سری 60 متوقف شده و تو آمریکا دیگه گیر نمیاد همشونم sold out شدن یعنی تا دونه آخرو ملت خریدن تنها پلاسمایی که تو آمریکا هنوز موجوده f8500 سامسونگه.
8600 که خیلی ها از اون تعریف می کنن. شما بابت چی از اون ناراضی هستین؟نقل قول:
دوستان چند سوال داشتم ممنون می شم پاسخ بدید:
1) برخی نوشتند که مشکلات پلاسما های پاناسونیک فقط در سری 2011 هست.اینجا منظور سال معرفی هست یا سال ساخت؟
2) چون برای من vt30 هست و 42 اینچ اما تولید march 2012 هست؛ باید الآن منتظر سوختن اون باشم یا خیر؟ :n02:
3) این سوختن و خرابی فقط شامل بورد هست و آیا بعد تعویض مشکل حل می شه به طور تقریبا دائم؟
4) هزینه بورد و تعمیرات معمولا چقدر هست؟
در مورد سوختن مدلهای قدیمی باید بگویم که ما یک 50v10 و یک 42v20 داریم که هر کدام نزدیک 100000 ساعت کار کردند و واقعا عالی و بی نظیر هستند و اشکال برد مدلها ظاهرا برای مدلهای قبل از 2011 نمیباشند.
سلام دوستان
من یرای شمال کشور که رطوبت بالایی داره میخوام ی تی وی بخرم بهم پلاسما پیشنهاد کردن بخاطر شیشه ای بودن صفحش
حالا موندم چی بگیرم که هم باکیفیت باشه و زود خراب نشه توی اون محیط هم گرون نباشه.ترجیحا زیر 40 اینچ میخوام چون طولش میخوام زیر 100 سانت باشه
بودجه هم حدود 1تومن
چی پیشنهاد میکنید
ممنون
نگرد که نیست.بودجت خیلی کمه.نقل قول: