خوب مثل اینکه قرار نیست امروزم کسی ازم سوال کنه
من فردا بعد از ساعت 9 شب که از کلاس اومدم دوباره اینجا سر میزنم
فعلا بای
Printable View
خوب مثل اینکه قرار نیست امروزم کسی ازم سوال کنه
من فردا بعد از ساعت 9 شب که از کلاس اومدم دوباره اینجا سر میزنم
فعلا بای
عزيز كلاس چي ميري؟از صبح تا شب ميري؟؟!!!نقل قول:
امتحان رياضي توپ دادم...اگر خدا بخواد فكر ميكنم 20 شم...
1-صندلي تو به نظر خودت داغ بود؟؟
2-بهترين دوران زندگيت؟؟
3-سخت ترين دوره تحصيلي؟چندم؟
4-كدوم گزارشگر فوتبال دوست داري؟
5-پفك يا چيپس؟!!
سلام
به نظرت اینده چه رنگیه ؟
سلام آقا مهدی جان
وقتی کسلی چه کار می کنی ؟
یک بعد الظهر شرجی و تابستانی خلوت در غرب تهران ؟
میانه ات با جنوب شهر چطوره ؟
خجالت داره آدمی به سن من تو خیابون بستنی قیفی بخوره ؟!
سلام آقاي مهدي واحدي نيكبخت :31:
فقط محض اطلاع رساني :
ناباكف و بولگاكف و تولستوي هر سه نويسنده هستند. ولي راسكلنيكف شخصيت اصلي رمان "جنايت و مكافات" اثر داستايوفسكي است.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : كدوم يك با بقيه فرق داره؟ و چرا ؟(فقط مثل رويا خانم پاسخ نده كه قاط ميزنم. بلد نيستي بگو نميدونم. سوال جديه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ناباكف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بولگاكف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : راسكلنيكف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : تولستوي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : فکر کنم تولستوی باشه !!! از لحاظ ملیت!!! اون قبلیا روسی هستن فکر کنم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : روزي چند صفحه شعر ميخوني ؟ :21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چرا ميگن "ماهي تابه" و نميگن "توهي تابه" ؟ :21:
------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : روزي چند صفحه رمان ميخوني؟ :21:
-----------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چند تا فيلم در هفته ميبيني ؟ :21:
-----------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : الان خوشگلترم يا تو قبلي خوشگلتر بودم؟
----------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چرا اين آواتار رو انتخاب كردي؟ عوضش ميكني؟ :21:
----------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بازم سوال بپرسم يا نه؟
----------------
:11:
سلام
الان شناختمت
مهدی واعظی ؟
سوسیالیسم یعنی چی ؟
ایده الیسم یعنی چی ؟
نائورلیسم یعنی چی ؟
رئالیسم یعنی چی ؟
پوزیتیویسم یعنی چی ؟
اکسپرسیونیسم یعنی چی ؟
نئو کلاسیسم یعنی چی ؟
فوویسم یعنی چی ؟
راجع به مطالب زیر چی میدونی ؟
بازیهای تکاملی کوانتومی ...
ژئو پلو ابر فیزیک ...
اقتصاد تکامل یابنده خود بازگشتی ...
کلمات زیر و تو یه جمله معنی کن
خطا :
انحراف :
تقصیر :
شکست :
تا بعد ...:27:
عزيز كلاس چي ميري؟از صبح تا شب ميري؟؟!!!
عزیز دلم من همونطور که گفتم دانشجو هستم!! محل زندگیم تهرانه ولی محل تحصیلم کرج!! خوب فقط فاصله تهران تا خود دانشگاه 1.5-2 ساعت میشه (تازه بعدازظهرها از دانشگاه ماشین به سمت مترو خیلی کم پیدا میشه و اگه بدونی چه جمعیتی تو صف میایستن؟؟) من کلاسام ساعت 8 صبح شروع میشه!! آخرین کلاسم (البته فقط روزای چهارشنبه) تا نزدیک ساعت 7 طول میکشه!! تا برسم خونه و نمازم را بخونم و یه چیزی بخورم حدود 2 ساعت طول میکشه! الان هم که در خدمتتون هستم:5:
امتحان رياضي توپ دادم...اگر خدا بخواد فكر ميكنم 20 شم...
جدی؟؟ دیدی من برات دعا کردم ها....موفق باشی عزیز:40:
1-صندلي تو به نظر خودت داغ بود؟؟
نه...آخه زیاد ازم سوال نمیشه....فقط 4-5 نفر هستن که میان سوال میکنن ازم
2-بهترين دوران زندگيت؟؟
الان که فکرشو میکنم همین دوران دانشجویی بهترین دوران زندگی منه!:5:
3-سخت ترين دوره تحصيلي؟چندم؟
سال سوم دبیرستان برام خیلی سخت بود.... (یه معلمایی داشتیم که بیا وببین!!) البته اینو بعدا فهمیدیم که چه ضربهای از این مدرسه و مدیراش و معلماش به ما وارد شده (برای مطالعه کنکور)
4-كدوم گزارشگر فوتبال دوست داري؟
قبلا جواد خیابانی را خیلی دوست داشتم (به خاطر گزارش ایران -- استرالیا) ولی الان فکر کنم که عادل فردوسی پور بهترین گزارشگره هم از لحاظ صدا، هم از لحاظ میزان اطلاعات-- و هم از نظر زیبایی گزارش!!!
5-پفك يا چيپس؟!!
من خودم چیپسو خیلی دوست دارم (البته با طعم فلفل!!!!:27: )
سلام
علیک سلام!
به نظرت اینده چه رنگیه ؟
متاسفانه یکی از بدترین خصوصیات اخلاقی من همین بدبین بودنه!! واسه همینم معمولا آینده خوبی برای خودم نمی بینم شاید بشه گفت رنگش خاکستریه.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقا مهدی جان
سلام پیر مرد جان
وقتی کسلی چه کار می کنی ؟
وقتی کسل باشم معمولا دوست ندارم کسی با من صحبتی کنه.. بیشتر دوست دارم تو فکر و حال خودم باشم..معمولا هم میرم روی تخت دراز میکشم و میرم توفکر!:13:
یک بعد الظهر شرجی و تابستانی خلوت در غرب تهران ؟
زیاد جالب نیست!!! آدم احساس کسالت میکنه تو این شرایط:41:
میانه ات با جنوب شهر چطوره ؟
قبلا خونه مادربزرگم اون ورا بود(خدا رفتهگان شما را بیامرزه:41: ) واسه همینم زیاد میمومدیم اون ورا ولی الان دیگه نه... خیلی نمیام!!(خیلی هم دوست ندارم اونجارا)
خجالت داره آدمی به سن من تو خیابون بستنی قیفی بخوره ؟!
اولا که نه.. مگه چه اشکالی داره؟؟
ثانیا مگه شما چندسالته؟؟(فکر میکنم سن شما کاملا بر خلاف نام کاربریتان باشه)
سلام آقاي مهدي واحدي نيكبخت :31:
گیر دادی ها.....:31:
فقط محض اطلاع رساني :
ناباكف و بولگاكف و تولستوي هر سه نويسنده هستند. ولي راسكلنيكف شخصيت اصلي رمان "جنايت و مكافات" اثر داستايوفسكي است.
خوبه که من گفتم اصلا اهل مطالعه نیستم ..بازم رفتی سوالات در مورد نویسندهها و شخصیتهای کتابها برام اوردی؟؟:31:
حالا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : روزي چند صفحه شعر ميخوني ؟ :21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :هیچی:31:
------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چرا ميگن "ماهي تابه" و نميگن "توهي تابه" ؟ :21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : این نام از قدیم گذاشته شده!! حالا چه ارتباطی بین ماهی و توهی هست من نمیدونم:41:
------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : روزي چند صفحه رمان ميخوني؟ :21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : برای بار 10000000000000000 من اهل مطالعه کتاب نیستم (یعنی یه مسائلی برام قدیما پیش اومد که از خوندن هرچی کتابه!! بیزار شدم:41: )
-----------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چند تا فيلم در هفته ميبيني ؟ :21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ای خدای من!!! توروخدا یه نگاهی به صفحات قبلی بنداز بعد این سوالا را بکن!!! من فیلم نمیبینم
-----------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : الان خوشگلترم يا تو قبلي خوشگلتر بودم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : فکر کنم زیاد فرقی نکرد ولی یه خورده الانت بهتر شده!! (جای پیشرفت داری:31: )
----------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چرا اين آواتار رو انتخاب كردي؟ عوضش ميكني؟ :21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : قبلا گفتم----------بله به زودی عوضش خواهم کرد (فکر کنم زمانی که شما پاسخ این سوالات را ببینی دیگه از این آواتارم خبری نیست:31: )
----------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بازم سوال بپرسم يا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بفرما من منتظرم
----------------