8 % مالیات و عوارض داره.نقل قول:
آبونمان هم احتمالا رو قبض بیاد براش.
Printable View
8 % مالیات و عوارض داره.نقل قول:
آبونمان هم احتمالا رو قبض بیاد براش.
دوستان این امنیت سیستم مخابرات واقعا نابودکنندس!!! همین چند دقیقه پیش دیدم اصلا سند و ریسیو ندارم . مودمو ریست سخت افزاری کردم . بعدش رفتم کانفیگش کنم دیدم اطلاعات یه خط دیگه توی مودمم جایگزین شده!!! از ssid مودم طرف بگیر تا شماره تلفن و پسورد چهار رقمی سرویسش !!!!!! خدا لعنتشون کنه . این دیگه چه سیستمیه ؟!! :eek::mad::mad::mad:
سایت مزخرفشونم که باز نمیشه :mad:
تو شب محدود میکنه؟نقل قول:
من خودم چند سالی از سرویس وایمکس ایرانسل استفاده کردم سرویسم 2 مگ بود و شبانه های رایگان با سرعت 240 ثابت دانلود می کردم هیچ محدودیتی نداشت فقط چند ماهی میشه در منظقه ما پهنای باند کم شده ولی در جاهایی که پهنای باند مناسبی داره گزینه خوبی می تونه باشه ...نقل قول:
دوستان مخابرات جدیدا مودم وایرلس رایگان با ماشین لیفان تبلیغ می کنه ، کاری به ایناش ندارم ، طرح جدید گذاشته؟
دوست عزیز شما کدوم محله هستی که پهنای باند کمه؟نقل قول:
دوستان مخابرات طرح گذاشته برای مشترکین با مودم رایگان بدون شبانه و مزایای تعرفه های 8 گیگ به بالا شرکت در قرعه کشی خودرو هست... طرحی دیگر هم با سرعت های بالاتر مخصوص شرکت ها وجود دارد که جالبی نکات این طرح باز بودن پورت 10مگ برای خطوط DLC هست و نکته دوم با یک نامه شرکتی معتبر میتوان این سرویس را دریافت کرد ...
دوست عزیز در خیابان های وحید-رودکی-باغ دریاچه و محتشم کاشانی(دقیقی)پهنای باند بسیار پایین است...نقل قول:
بچه ها من امروز رفتم مخابرات ولیعصر. گیر دادم حسابی به رییس و روساشون برای شبانه رایگان! آخر سر طرف زنگ زد به نمیدونم کجا و پرسید تکلیف این شبانه رایگان معلوم شد یا نه؟ و بعد به من گفت هنوز معلوم نیست!
حالا این یعنی که در دست بررسیه و برای بار هزارم میگم بیاین ده بیست نفر بشیم یک نامه اداری بصورت درخواست بنویسیم امضا کنیم تسلیم مدیر مخابرات کنیم. به خدا تاثیر داره. اینا ایمیل و اینا حالیشون نیست. باید روش سنتی کار کرد.
نظری ندارید؟