نقل قول:خب منم از ریست منظورم همین بود دیگه!:31:نقل قول:
خوب شد گفتی فک کنم امروز یه 10 دقیقه اضافه تر دانلود کردم!
Printable View
نقل قول:خب منم از ریست منظورم همین بود دیگه!:31:نقل قول:
خوب شد گفتی فک کنم امروز یه 10 دقیقه اضافه تر دانلود کردم!
سلام
من وایرلس دارم راضی نیستم
چون باد که بیاد آنتن تکون میخوره قطع میشه. آنتن رو پشت بام هست. توی وایرلس دید مهم هست. باد آنتن را میچرخونه هی باید برم آنتن را بچرخونیم
مشکل دیگه هم قیمت هست که زیاد شده. یک مگ با 5 گیگ ترافیک را 38 تومن میدهد
برای همین خواستم وایمکس بگیرم. توی نقشه در منطقه خارجی هستم. یعنی خط مرز از ساختمون بقلی رد شده ما افتادیم توی منطقه خارجی
حالا به نظر شما وایمکس بگیرم یا نه
قیمت مبین نت خوب هست؟
یک مگ هشت گیگ را توی سایتش زده 40 تومان. درسته؟
بعد اگر آنتن را باد تکون بده قطع میشه مثل وایرلس؟
دوست من شما به نقشه پوشش توجه نکن چون بستگی داره محلی که هستین با دکل فرستنده چقدر فاصله داره و مانع زیادی نباشه اینجا تو منطقه ما دوست من آپارتمانشون 1 کیلومتر خارج منطقه پوشش بود ولی چون طبقه سوم بود سیگنال خوبی گرفت! پس اول تست کن از یکی از دوستان یا آشناها بگیر یا عامل وایمکس تو منطقتون بیاد منزل شما تست کنه که جواب میده یا نه
برای سرعت 500 به بالا باید نامه داشته باشی
این یه خورده غیر طبیعی هست
خود ایرانسل سرعت یه مگ میده به همه
یه بار دیگه جمله خودت رو بخون :18:نقل قول:
برای سرعت 128 به بالا نامه میخواد
بعدش شما کجا دیدی و شنیدی که ایرانسل به همه سرعت 1 مگ بده؟
آقا من می خوام مبین نت بگیرم دیدم همه ناله می کنن ایا بده سرویسش؟
شبا رایگان داره؟
مودم outdoor همی می خوام بگیرم
بچه ها این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا باز نمیشه
نمیدونم کی شارژم تموم میشه چیکار کنم؟
Announcement letter: WiMAX Outdoor CPE end products BM8X01 stop the sale announcementNo.: EOS-of WN-2011-360-Global
Date: June 30, 2011
Subject: WiMAX Outdoor CPE end products BM8X01 stop the sale announcement
Dear Customer:
Huawei solemn notice: officially stop selling the end products of Huawei WiMAX BM8201/BM8301/BM8501 outdoor CEP will be held June 30, 2012. After that date no longer accept new bureau point of order, please reference the attached "Huawei WiMAX Outdoor CPE end products and spare parts list".
As the replacement of the product, Huawei provides the following products and exit of products with similar features and capabilities, better performance
Products: HES-319M (3.5G), HES-309M (2.5G), HES-339M (2.3G), HES-319M2W (3.5G + WiFi)
Key to terminate the time point
Huawei hopes that this notice will help you plan the future of networks, the measures will not affect the existing service relationship with the quality of service, we will continue to provide you with quality products and services. There are any questions, please contact sales representatives at your service.
Huawei Technologies Co., Ltd.
June 30, 2011
ترجمه شده از سایت چینی huawei
یعنی فروش مودم های اوتدور متوقف میشه و بهجاشون مودم های جدید با کیفیت بهتر اومده.
نقل قول:
آدرس جديدش اينه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول مودم رو از برق دربیار و کابل رو همچنین بعد از چند دقیقه وصل کنیدنقل قول:
بعد برو توسایت مبین نت روی آدرس ecare کلیک کن کپی پیست نکن