سلام دوستان
امسال بومی گزینی چجوریه؟
مثل پارسال؟
Printable View
سلام دوستان
امسال بومی گزینی چجوریه؟
مثل پارسال؟
اگر آموزش می خوایی اونم درس حسابان 2 جلدی مبتکران تالیف امیدوار اون رمزینه که گفتن احتمالا تستیه و با توجه به اینکه گفتی جزوه نداری احتمالا آموزش می خوایینقل قول:
از دوستان میخوام بهترین کتاب برای تقویت reading که هست رو معرفی کنن
reading هایی مشابه به کنکور داشته باشه چون میخوام هر شب یه reading بزنم فقط سوالای کنکور جوابگو نیست
اگر هم دوستان قبلا معرفی کردند بازهم معرفی کنند چون وقت نداشتم که تاپیک رو بخونم
ممنون:11:
برای درک مطلب گاج یه کتاب زده که تمام کنکور های این چندساله ی سنجش سراسری ها آزاد و اختصاصی زبان رو داره ولی اصلا نکته ای در مورد چگونگی پاسخ دادن نگفته ولی من شنیدم که درک مطلب مبتکران دکتر شهاب اناری خیلی عالیه ضمنا انتشارات خیلی سبز هم کتاب خوبی داده .
تو رو خدا یکی سوال من رو جواب بده ( صفحه قبل ) دارم میرم نمایشگاه کتاب دیگه وقت نمیشه ها!!!!!!!!!!!!
این سوالی که شما پرسیدی خیلی کلینقل قول:
معمولا برای جمع بندی مطالب توی ماه های اخر کتاب زرد قلم چی رو میگیرن و هر روز یکی از ازمون هاشو باید از خودتون امتحان بگیری این طوری چون ازمون ها جامع هست نقاط ضعفت مشخص میشه میری همونا رو مرور میکنی
سنجش اخر گاج هم مثل زرده منتها خارج از کشور ها رو هم داره
قلم چی یه سری کتاب 7 کنکور هم داره برای همه درسا که مثلا توی اختصاصی ها یه جمع بندی از همه درسا کرده
ولی نظر من اینه که خودتون خلاصه برداری اگر کردید توی طول سال یا تست و نکات مهم که علامت زدید رو دوباره مرور کنید بهتره !!!!!!
خودتون سعی کنید مالب رو جمع بندی کنید
ممنونم
نظرتون در مورد این کتابا چیه
گنجینه َآزمون مبتکران
شبیه ساز همگامان
اگر من طراح بودم راه اندیشه
راجع به شبیه ساز همگامان و قلم چی از رتبه های برتر پارسال سوال کردم و گفتن خیلی افتضاحه!نقل قول:
دیفرانسیل رمزینه چقدر به درده تجربیا می خوره؟
والله ما که ریاضیم به زور میفهمیم چی میگه! نمیدونم واسه تجربیا چطوری میشه :8:
خب تا اون جایی که من فهمیدم با زبان ساده توضیح داده و کاملا مسلطمون می کنه واسه فهمشم مشکلی ندارم من فقط می خواستم ببینم کدوم مباحثس مشترکه و می تونه بهم کمک کنه.نقل قول: