در مورد فهم و ترجمه فیلم مشکل دارم. لطفا" راهنمایی کنید چکار کنم مهارتم در این زمینه افزایش پیدا کنه؟
با سلام:
دوستان من زبان انگلیسیم در کل خوبه. حقیقتش راحت صحبت و مکالمه میکنم (در واقع با خارجیها کار میکنم و اصلا" مشکل ندارم) یه مقدار کار ترجمه هم انجام میدم و ... منتها مشکلی که دارم در خصوص درک فیلم هستش. منظورم اینه که وقتی فیلم زبان اصلی تماشا میکنم یه جاهایی اصلا" متوجه نمیشم و خب حقیقتش این قضیه آزارم میده .البته در مورد فیلمهای مستند باید عرض کنم که این مشکل خیلی کمه و اکثر فیلم مستند رو متوجه میشم ولی در مورد فیلمهای خصوصا" آمریکایی مشکل دارم. حالا سئوالم اینه برای اینکه بتونم این مهارت رو افزایش بدم شما چه پیشنهادی میکنید.
1- بیشتر فیلم ببینم؟ خب با زیرنویس فارسی و یا انگلیسی؟ و یا صلا" بدون زیرنویس ببینم و سعی کنم حدالمکان متوجه بشم؟
2- آیا مجموعه آموزشی خاص و تخصصی برای اینکار هست؟ که مثلا" مهارت آدم رو در درک و ترجمه فیلم و ... افزایش بده؟ (خوب قاعدتا" باید زبان محاوره ای آمریکایی باشه).
3- آیا شما هم این مشکل رو دارید و یا قبلا" داشته اید؟ و اگه مشکلتون برطرف شده چکاری انجام داده اید و یا انجام میدهید؟
و در کل در این زمینه هر پیشنهاد و یا راهکار خاصی به نظرتون میرسه ممنون میشم راهنمایی کنید.
ارادتمند
رضا