رو حدود 8100 بسته بود واسه تست ارتقا سرعت كه چون سرعتش درست نبود رو سرعن قبليم 2 مگ موندم فعلا:n02:نقل قول:
Printable View
رو حدود 8100 بسته بود واسه تست ارتقا سرعت كه چون سرعتش درست نبود رو سرعن قبليم 2 مگ موندم فعلا:n02:نقل قول:
پورت صبانتمو بیخود و بی جهت جمع آوری کردن ! یعنی کاملا بی دلیل و عجیب غریب !!!!!
اینم 1 مگ مخابرات ، مسیر آذربایجان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
عجب !:n04: خب الان تکلیفت چیه؟
می بینم که مخابرات هم آدم شده!
من الان تو حالت کما هستم ! شب اومدم دیدم چراخ ADSL خاموشه. رفتم تو اکانتینگ صبانت نوشته بود فاقد پورت !!!! آخه مگه میشه الکی جمع آوری کنن :n04:
این مخابرات هم که هر دقیقه 2 بار دی سی داره. این مسیر هم تکرار نشدنی بود :n14:
يكي از دلايل شكايت شركت هاي اينترنتي از مخابرات همين مورد شما هست .نقل قول:
احتمالا خطت داره فيبر ميشه
وااااای خدا نکنه :n04: البته یه خط دیگه هم داریم ولی بازم دردسر میشه.نقل قول:
امروز به نماینده فروش زنگ زدم ولی حرفی از نوری شدن نزد. فردا حضوری باید برم :n03:
نمیشه که همینطوری زرتی خط رو تخلیه کنن
شایدم کسی رفته تو پروفایل و شیطنت کرده درخواست تخلیه داده!!!
که اونم فکر نمی کنم بدون درخواست کتبی اینکارو بکنن
خلاصه قضیه خیلی آنرماله
از مادر نزاده کسی که بخواد و بتونه وارد پروفایل من بشه ! ( تو اکانتینگ آی پی ها لاگ میشن :n01:)نقل قول:
ولی جدا قضیه ایتیپیکاله :n02: البته دیروز که 26 بود و مهلت تمدیدم بود ولی آخه مگه میشه به خاطر چند ساعت تاخیر جمع آوری کنن ؟
فهمیدم قضیه چیه!!!نقل قول:
حالا هی برو هیکلتو به رخشون بکش تا سرویس تو بالاتر ببندن :n02:
تلافی کرده قلدر بازی اونروزتو :n02:
برخی از مشترکان تلفن ثابت اورمیه ای که پیش از این از سرویس اینترنت پرسرعت دیگر اپراتورها بهره میبردند، با قطعی سرویس و جایگزینی آن با اینترنت مخابرات مواجه شدهاند و برخی دیگر از خطوط که سرویس اینترنت روی آنها فعال نشده بود، این امکان برای آنها مهیا شده و هزینه آن نیز در صورتحسابهای آنها شارژ میشود معمولا چنین بدعتهایی از سوی آذربایجان غربی آغاز میشود و به بقیه استانها تسری مییابد.نقل قول:
http://uromnews.ir/?siteid=1&pageid=140&newsview=61791