امکانش هست که شماره صفحات به صورت
یک، دو، سه (یعنی به حروف زده شود)
Printable View
امکانش هست که شماره صفحات به صورت
یک، دو، سه (یعنی به حروف زده شود)
سلامنقل قول:
1- برای اینکه بتونی برگه را به صورت افقی چاپ کنی،باید در Page Setup، در زبانه Margins و در گروه Orientation، گزینه Landscape را انتخاب کنی.
2- برای نوشتن اعداد به صورت فرمول باید گزینه فرمول نویسی(Equation editor) را فعال کنی که در ورد 2007 و 2010 آماده هستش و در زبانه insert وجود دارد.
ولی برای ورد 2003 باید اینکارا رو بکنی.
اول به این آدرس برو Tools\Customize
حالا زبانه Commands را انتخاب کن.
در گروه Categories گزینه Insert را انتخاب کن.
حالا در گروه Commands ابزار Equation Editor را کلیک و سپس درگ کن و در نوار ابزار(برای مثال ابزار استاندارد) رها کن.
حالا روی آیکن equation editor کلیک کن اگر ورد را به صورت کامل(complete) نصب کرده باشی که اجرا می شه ولی اگر اجرا نشد باید سی دی آفیس 2003 را در سی دی رام بگذاری.:46:
سلامنقل قول:
این مشکل برا اینه که زبان فارسی رو سیستمتون درست نصب نشده,فکر می کنم تو این حالت وقتی فارسی رو انتخاب کنید تو نوار پایین ورد Persian نمی نویسه !!!
کنترل پنل رو ببینید فارسی به این صورت add شده؟
فرمول نویسی
نقل قول:
سلام با اجازه من یک مورد رو اضافه کنم :11:
در 2007 بهتر است از فرمول نویسی 2003 استفاده کنیم
چون فرمول نویسی 2007 چند تا مشکل دارد
1- در پرینت نمی افته (که برای حل این مشکل باید در خط هایی که فرمول به تنهایی (بدون متن) نوشته شده اون فرمول را چپ چین کرد)
2- اعداد به صورت مستقیم فارسی نمی شوند و باید کل عددهای متن را فارسی کرد (گزینه hindi)
برای زدن فرمول نویسی 2003
تب insert
گزینه object
سپس گزینه Microsoft Equation 3.0
سلام بچه ها
تو ورد وقتی که یه new بزنیم رو بعضی ویندوز ها بصورت پیشفرض right align هست بعضی ویندوز ها left align.
حالا من میخوام این رو تغییر بدم.
کسی میتونه کمکم کنه؟
سلام:20:چرا در محيط Word با باز كردن سند جديد جهت چپ چين ميشود؟
سلام:20: برا گذاشتن طرح دور صفحه به صورت چندتايي بهتره از برنامه publisher استفاده كنيد.
با سلام
براي نوشتن كسر به راحتي ميتونيد از محيط فرمول نويسي ورد استفاده كنيد به اين صورت كه از سربرگ insert گزينه object را انتخاب كرده و بعد گزينه Microsoft Equation 3.0 را انتخاب كنيد بعد از نوشتن كسر آن را نتخاب كرده و از منوي style گزينه other و بعد يك فونت فارسي انتخاب كنيد.
مرسينقل قول:
بايد بصورت اين عكس ادد شده باشه؟
ابتدا در مسیر مشخص شده دکمه اشاره شده را انتخاب و در پنجره جدید تنظیمات را انجام داده و در نهایت گزینه set as Default را انتخاب کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]