شهریور بین اذر و دینقل قول:
یعنی تعرفه ها از راصد ارزونتره؟
Printable View
شهریور بین اذر و دینقل قول:
یعنی تعرفه ها از راصد ارزونتره؟
سلام.من تا همین چند لحظه پیش آسیاتک بودم الان یکهویی شدم مخابرات .خودم نفهمیدم چطور(خطم فیبر نوری هست)!! البته تقریبا 4 سال پیش مخابرات بودم ولی خیلی وقته از اوضاع خبر ندارم.مخابرات چجوریه شده؟دانلود شبانه داره؟از چند تا چند؟سرعت چطوره تو روز و شب؟مخصوصا سرعت دانلود شبانه اگر داره.چرا سرویس رو زده اسیاتک؟ببخشید زیاد سوال پرسیدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره فکر کنمنقل قول:
- - - Updated - - -
نقل قول:
سلام
ده صفحه آخر رو بخون همه چیز دستت میاد.
قربان شکلت برم خو خودت بُگو .مو تا بخوام 10 صفحه بخونم ترافیکم تمام میشه :n02:نقل قول:
نقل قول:
بین پشت بوم اپارتمان ما و دز اب که انت روی اون هست یه دیوار هست که مال ساختمون بغلیه که یک طبقه از ما بلند تره. به نظرت مشکل ساز میشه؟
نمیدونم چرا فقط من نمیتونم وارد سامانه بشم؟شما زنگ زدی یوزر پسورد گرفتی؟نقل قول:
نه من یوزر رو وارد نکردم.شماره تلفن با کد شهرستان رو وارد کردم با همون پسورد قبلی رفت داخل.نقل قول:
دوستانی که میخوان بدونن اینترنت شبانه دارن یا خیر برن به این آدرس
یوزر اسیاتک رو تو قسمت یوزر و پسورد رو وارد کنن.تو قسمت اکانت اگر withfree بود شبانه داره .میگن 1 تا 6 صبح هستش.و اگر nofree بود یعنی شبانه نداره.
نقل قول:
اگه جلوش باشه اره
خوب میتونی بذاریش رو دیوار آپارتمان بغلی! صحبت کن کسی مخالفتی نمیکنه معمولا
مگه شبانه 10مگو اضافه کردن؟
بگردین کد لامصبو پیدا کنین :n02: برای این دوستمون زده 10 مگ محدود قدیمی. یکی بره 10 مگ تست کنه ببینه.نقل قول:
برای شما هم امروز پکت لاس بالاس و دیر وصل میشه به نت؟
آره 10مگ withfree زده براش تا اونجا که اطلاع دارم امروز تنظیمات ibsرو تغییر دادن ولی نمیدونم شبانه 10مگو اضاف کردن یا نهنقل قول:
به این خاطر زده فری چون سرویس آسیاتک است.با تمدید جدید همان سرویس مخابرات شبانه اش حذف میشه.نقل قول:
نه فرقی نداره اگه شبانه نداشت به محض منتقل شدن به اسیاتک براش nofreeمیزد چون از قبلش 10مگ nofreeبوده ولی اگه nofreeباشه بعد شبانه رو اضاف کنن میشه withfreeنقل قول:
اگه شبانه 10مگو اضاف کرده باشن که عالیه یه زمانی 10مگ شبانه داشت سرعتش همیشه 1.2مگابایت بود
منظورم اینه سرویس قبلیش که مال اسیاتکه بوده شبانه داشته وقتی منتقلش کردن به مخابرات همان سرویس فعال شده.البته باید خود کاربر بیاد بگه سرویسی که از اسیاتک گرفته شبانه داشته یا نه؟نقل قول:
ترافیک رزرو چیه؟
ترافیک که میخری میره رو رزرو اگه زمان سرویس تموم شد و ترافیکو مصرف نکردی نمیسوزه میره برا دور بعدنقل قول:
فرشاد کدش اومد دستت تک خوری ممنوع ! :n24::n02:
میشه پینگ این ایپی رو بدینقل قول:
159.153.234.54
سلامنقل قول:
من اینترنت 128 نامحدود شاتل دارم و از این آیپی تست پینگ گرفتم 380 هستش گفتم شاید بدردتون بخوره
نقل قول:
فقط تا 2 مگ شبانه داره.
چون شبانه اختیاریه به نظرم بهتره هر چند روز بابت کیفیت بد سرویس و پینگ بسیار بالا و تایم اوت به تنظیم مقررات شکایت کنیم تا نمره منفی برای این شرکت ثبت بشه
نقل قول:
اسم گروه کاربری withfree بوده، الان چون انتقال دادن همون اسم اینجا هم ریستور شده پس اصلا نمیشه گفت که رایگان داره.
پشتیبانی میگه فقط تا 2 مگ
کسی زنگ زده پشتیبانی و جواب درستی گرفته؟؟
سلام
چرا ایکار رو کردن
سرعت افتضاح شده من آساتک بودم فرستادنمون مخابرات
4 مگ دارم ولی سرعت دانم 70 یا 80 هس خیلی پایینه سرعت ، قطعی هم زیاد داره
شبانه رایگان هم نداره
............... .... ..... ....
این بالایی فحش بود نتونستم بنویسمش
:n34::n34::n34:
پشتیبانی 20 دقیقه تو نوبت باید بایستی :n34::n34::n34::n34:
نخیر شما با سیستم مخابرات هنوز آشنایی نداری چنین چیزی نیستنقل قول:
پشتیبانی هم اطلاع نداره
تایم اوت ها هم بخاطر جابه جایی کاربر هاست
و سوال دیگه اینکه من الان 2 مگ دارم و 8 گیگ پهنا
ساعت 1 زدم دانلود الان 300 مگ کم کرده. پشتیبانی قبلا گفته بود رایگان ساعت 2 تا 6 ئه
کسی می تونه ساعت درست رو بگه؟؟ کسی به پشتیبانی زنگ زده در مورد ساعات دقیق بپرسه؟؟
نقل قول:
تایم اوت چه ربطی به جابجایی داره؟!!
چطور پشتیبانی اطلاع نداره؟
دوستان ساعت رایگان از 1 هست .یعنی از 1 به بعد ازم چیزی کم نشده .3 بار به فاصله 2 دقیقه روشن خاموش کردم مودم رو ازم کم نکرده.سرعت دانلود بین 400 تا 190 هستش.مثلا از سافتگذر سرعت خیلی بالاست 425 میشه.باید ببینیم سرعت کدوم سایت ها بالاست.فردا از دوباره میگم چی شد.
شما 10مگ تمدید کردی؟ withfree شد؟نقل قول:
نه اصلا 10 مگ نداره.اخرش 8 مگ هست.22 روز از اکانتم مونده فقط گیگ خریدم.فکر کنم فقط تا 2 مگ شبانه داشته باشه.شما تمدید کردید؟نقل قول:
الان سرویس شما چیه؟نقل قول:
مخابرات که 8مگ نداره
سرویس کاربران کافو نوری با کاربران مسی با هم فرق داره،گرونتر و سرعت پایین تر!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
- - - Updated - - -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرعت شبانت چنده؟نقل قول:
8مگش هم withfree داره؟میشه کد 8مگشو دربیاری؟:n16:نقل قول:
امروز قراره فروشگاه میلیونر قیمت سرویس های مخصوص گلستانشو برام ایمیل کنه
هنوز نکرده وقتی فرستاد میذارم همینجا :n16:
سلام .واسه من هم مثل محمد حسین هست ..ولی پرش لینک خیلی دارم .ریسکه اگه بخوام تمدید کنم ..اوضاعی داریم .....
فرستاده شده از H30-L02ِ من با Tapatalk
محمد حسین .تا پول واریز کردی اینترنت وصل شد؟؟
فرستاده شده از H30-L02ِ من با Tapatalk
بله .فقط کلا امروز یه کم سرعت بالا پایین میشه.دیشب کلا 3.3 گیگ دانلود شبانه داشتم.از سافتگذر بالا بود به425 کیلو میرسید ولی از بقیه جاها شده بود 220 کیلونقل قول:
سرویس 8مگ کافو نوری شبانه داره؟
اگه داره که ماهم همینو تمدید کنیم