من محدود منظورمه
مثلاً 512 محدود در روز و شب چه سرعتی میده؟
1 مگ محدود چطور؟
Printable View
من محدود منظورمه
مثلاً 512 محدود در روز و شب چه سرعتی میده؟
1 مگ محدود چطور؟
بله دیگه ساعات رایگان منظورمه کلا برای دانلود خوب تو شبانه باید سرویس های یک مگ به بالا رو بگیریدنقل قول:
یعنی من اگر سرویس 1 مگ بگیرم سرعت روزانه مثلاً روی 8-9 مگه و شبانه روی 1024؟ (همون 128 کیلو بایت)نقل قول:
کاملا بستگی به مرکز مخابراتیتون داره!نقل قول:
اگه مشکل پهنای باند نداشته باشید، شب و روز سرعتتون همون 9مگابیت هستش (البته اگه خود خط شما کشش داشته باشه) ولی اگه مشکل پهنای باند داشته باشید ممکنه تو روز هم سرعتتون بالاتر از 100کیلوبایت نیاد دیگه چه برسه به شب
دوست عزیز این تنظیمات شرکت به شرکت سازنده مودم متفاوته و هر کدوم این تنظیم رو یه جا گذاشتن که باید یه کوچولو داخل تنظیمات مودمت بگردی تا پیدا کنی برای من که اینجا بود:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا جایی که من امتحان کردم لزومی نداره. اما اگه میخوای مطمئن بشی. بهتره سر ساعت 2 و ساعت 7 مودمت رو ریاستارت یا خاموش و روشن کنی. در هر صورت اگر هم خاموش نکنی تفاوت چندانی نمیکنه. ممکنه 10 تا 20 مگ در نهایت برات غیررایگان حساب بشه که یه بخشیش مربوط به اختلاف ساعت کامپیوترت با ساعت سرورهای پارسآنلاینه.نقل قول:
من دانلودهام رو میذارم تو scheduler نرمافزار IDM و ساعت شروع و پایان دانلود رو بهش میدم (2 تا 7). خودش سر ساعت 2 دانلود رو شروع میکنه و سر ساعت 7 قطع میکنه. تا 5 دقیقه این ور و اون ور این ساعتها رو هم امتحان کردم. تفاوت چندانی تو میزان ترافیک غیررایگان مصرف شده ایجاد نشد. حداکثر تا 50 مگ کم کرده بود.
اگه مدولاسیون adsl رو تو مودم در حالت auto تنظیم کنید، خود به خود وضعیت درستش رو میگیره. مال من تا چند روز پیش G.Dmt بود. هر چی هم مودهای دیگه رو امتحان میکردم باز مودم بعد از وصل شدن میاومد رو همین مود. اما از پریشب که قطع شده بود اینترنتم و از پشتیبانی پیگیری وصل شدن خطم رو کردم، سرویسم خود به خود به حالت adsl2+ تبدیل شده.نقل قول:
جالبه که با این تبدیل پینگ منم از سرورای داخلی بالاتر رفته مثل مال شما و از حدود 30 رفته روی 70. سرعتم خیلی فرقی نکرده. شایدم یه کمی کمتر شده. البته بستگی به ساعت تست گرفتن هم داره.
نه. زنگ بزن پشتیبانی مشکلت رو بگو. مال من هم جمعه عصر یه هو شروع کرد به قطع و وصل شدن. لینک adsl ثابت نداشتم. زنگ زدم پشتیبانی. بعد از تنظیماتی که اون ور انجام داد و یکی دو بار روشن و خاموش کردن مودم، مشکل حل شد.نقل قول:
آخه همیشه از یه مسیر ثابت حرکت نمیکنه که. بستگی به سرور مقصدت داره. من تست کردم مثلاً گوگل رو از مسیر هند میرفت، یاهو رو از مسیر انگلستان. چند تا آدرسی رو هم از همین مسیر سوییس (telia.net). به نظرم شروع مسیر الزاماً ثابت نیست.نقل قول:
دوستان گرامي طبق مصوبه 166 سازمان تنظيم مقررات هزينه هر گيگ استفاده از پهناي باند داخلي فقط 423 تومان هست.ولي شرکت هاي pap به قيمت 5000 تومان همانند ترافيک خارج از کشور
حساب مي کنند.در اين زمينه آيا کسي از شرکت خدمات دهنده اينترنتي اش سوال پرسيده.
یه مدته سرعت استریم ویدیو ها از سایتهای خارجی خیلی پایینه حتی از سرعت واقعی هم پایین تره ... مال شما هم همینطوره ؟
امروز خیلی داغونه ! مسیرم شده عمان :n21: خط رو 9 مگ بسته شده :n08:
اینترنت بین الملل
افتضاح
پارس هم وضعیت داغونه مثل اینکه . همین الان میخواستم زنگ بزنم برا جمع اوری سرویس های وب با تست های دوستان پشمون شدم :n02:
طبق بند دوم همین مصوبهای که لینکش رو گذاشتین: «در صورت دسترسی همزمان مشترک به شبکه ملی اطلاعات و شبکه اینترنت، علاوه بر تعرفههای مصوب اینترنت، تعرفه دسترسی به شبکه ملی اطلاعات با سرعت 2 مگابیت بر ثانیه و حداقل 10 گیگابایت حجم اطلاعات دریافتی» 5,513 تومان تعیین شده. یعنی هزینه دسترسی به اینترنت فرقی نکرده، بلکه برای دسترسی به شبکه ملی هم شما باید هزینه جداگانهای بدی.نقل قول:
این بند دست شرکتهای اینترنتی رو باز گذاشته که با همون نرخهای قبلی سرویسهاشون رو ارائه کنن.
اتفاقا برعکس. یعنی با پرداخت 5.513 تومان شرکت موظف هست با سرعت 2 مگ و حجم 10 گیگ به مشتری بده یعنی گیگی حدود 500 تومن.نقل قول:
یعنی اگر شما 20 تومن پول اینترنت می دی شرکت می تونه 5 تومن اضافه تر بگیره(در مجموع 25 تومن) ولی باید 10 گیگ حجم شبکه ملی اطلاعات(پهنای باند داخلی) با سرعت 2 مگ رو سرویست بده.
پس برای پهنای باند داخلی همون گیگ 500 تومن می شه.چون سایت هایی مثل سافت گذر- میهن دانلود که روی سرورهای ایران(آسیاتک) هستند از ترافیک داخلی استفاده می کنند و ترافیک اصلا به خارج از کشور نمی ره که بخواد گیگی 5000 تومان بگیرند.
پس شما هر چقدر از ترافیک داخلی استفاده کردی در اصل از اون 5123 تومن و حجم 10 گیگت کم می شه نه از 20 تومن پول اینترنت.
الان شرکت عصر تلکام اومده شبکه هوشمند درست کرده و ترافیک داخلی رو نصف قیمت حساب می کنه. البته باید گیگی 423 حساب کنه ولی بازم به نسبت دیگر شرکت ها که فرقی نمی گذارند حرکت درستی انجام داده.
نمیدونم. شاید حق با شما باشه و درستش هم همون باشه. بستگی به این داره که هر سرور و سایتی که داخل مرزهای جغرافیایی باشه رو جزو شبکه ملی اطلاعات حساب کنیم یا نه. من نمیدونم منظور حضرات از شبکه ملی اطلاعات کل سرورها و سایتهای میزبانی شده در داخل کشور هست یا تعریف جداگانهای داره که ممکنه شامل همه اونا نشه. به نظرم شبکه ملی اطلاعات قاعدتاً باید یه چیز متفاوت باشه که احتمالاً شامل برخی سرویسهایی هم بشه که از طریق شبکه اینترنت جهانی قابل دسترسی نباشند. وگرنه این همه بودجهای که صرف اون شده بیمعنی میشد. به نظرم بین ترافیک داخلی با شبکه ملی اطلاعات تناظر یک به یک وجود نداره.نقل قول:
صحبت من این بود که طبق اون بند 2، دست شرکتهای ارائه کننده اینترنت بازه که برای ارائه سرویس شبکه ملی اطلاعات روی بستر اینترنتشون یه چیزی بیشتر هم از مشترکین بگیرند.
نگاه کنید الان شرکت عصر تلکام توضیحاتی رو تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داده.نقل قول:
بی دلیل نیست که آسیاتک میاد 100 سایت برتر ایران رو که رتبه بازدید 1 تا 100 در الکسا دارند رو میاره توی دیتاسنترش و وصل می کنه به شبکه ملی اطلاعات. ببینید که چه سودی داره از این کار می بره.
دوستان الکی بحث می کنید و خودتون خسته نکنید سیاست زیر ساخت این هست اینترنت در مقابل اینترانت 10 به 1 باشه یعنی اگه امروز می بنید با 3 برابر شد نرخ ارز اینترنت وارداتی گرون نشده چون پهنای باند جهانی هیچ اضافه نشده هر چی وزیر می گه اضافه شد همون داخلی می گه .
اینها اومدن به این روش سرور های به داخل انتقال دادن ترافیک زیادی اومده روی شبکه ملی برای همین اگه می بنید اینترنت این همه نوسان داره دیگه درست بشو نیست 10 روز درسته یک ماه خراب .
اینترنت در ایران هیچ موقع درست نمی شه چون هم فرهنگ استفاده از اینترنت نامحدود در ایران نیست الان فکر کنید طرف یک اینترنت نامحدود گیر می یاره حاضر هست هر دیتای به درد نخوری شاید بدون دیدن پاکش کنه دانلود کنه ولی نزاره اینترنت بیکار بمونه و این که اینترنت به یک محصول امنیتی در کشور تبدیل شده اینترنت رو دشمن شماره یک می دونن خیلی ها .
البته شاید اینطوری باشه که شما میگین اما اتفاقا من مودمم لینک سیسه وقتی بذارم رو اتو دی اس الم کلا خاموش میشهنقل قول:
ممکنه مودم با مودم فرق کنه
بله. با خوندن این مطلبی که لینک داده بودین متوجه شدم که «شبکه هوشمند» عصر تلکام چی کار میکنه. این جوری هم که شما میگین ترافیک داخلی (که به نظرم هنوز هم الزاماً با شبکه ملی اطلاعات میتونه یکی نباشه) رو نصف قیمت حساب میکنه. ولی بازم به فکر میکنم که استفاده از شبکه ملی اطلاعات باید یه ارزش افزوده دیگهای داشته باشه. مثلاً بر اساس قوانین، کاربران خانگی حق دسترسی به اینترنت با سرعتهای بالاتر از 128kbps رو ندارن اما طبق همین مقررات میتونن به شبکه ملی اطلاعات با سرعت 2Mbps (یعنی 16 برابر سرعت دسترسی به اینترنت) دسترسی داشته باشن. اما وقتی یه کاربر خانگی که یه سرویس نامحدود 128kbps گرفته هم به سایتهای خارج از ایران و هم به سایتهای داخل ایران با سرعتی حداکثر معادل همون 128kbps میتونه متصل بشه که دیگه استفادهای از شبکه ملی اطلاعات نمیکنه.نقل قول:
من فکر میکنم کلاً سه تا حالت بیشتر وجود نداره:
1) شما سرویس دسترسی به شبکه اینترنت رو میگیری که با اون میتونی به سایتها و سرورهای داخل ایران که اونا هم بخشی از شبکه اینترنت جهانی هستند متصل بشی (مثل تقریباً 99 درصد کاربرا) که خوب تعرفه دسترسی به شبکه اینترنت رو میدی.
2) شما سرویس دسترسی به شبکه ملی اطلاعات رو میگیری که با اون صرفاً میتونی به سایتها و سرورهای روی همین شبکه (که قاعدتاً داخل کشور هم باید باشند) با سرعتی خیلی بالاتر متصل بشی که خوب تعرفه بند 1 مصوبهای رو که لینک دادی پرداخت میکنی.
3) شما همزمان سرویس دسترسی به شبکه اینترنت و شبکه ملی اطلاعات رو (البته با فرض تفاوت معنادار بین سرعت دسترسی به شبکه اینترنت و شبکه ملی اطلاعات) میگیری که باید تعرفه هر دوشون رو مطابق بند 2 اون مصوبه پرداخت کنی.
این موضوع هم بدیهیه. خوب آسیاتک داره یه خدمتی رو به صاحبان اون سایتها که عمدتاً وصل به دولت هم هستند، ارائه میکنه و بابتش پول میگیره. این کار رو هم جای دنیا انجام میدن. ولی ربط این مسأله به موضوع تعرفهای که کاربرا باید بابت شبکه ملی اطلاعات بدن یا ندن، رو من متوجه نمیشم.نقل قول:
این موضوع رو که مدولاسیون روی حالت auto باشه رو پشتیبانی پارسآنلاین یه بار به من تأکید کرد. مودم من asus dsl n10 اه و فرقی هم به حالش نداره که رو چه حالتی بذارمش، باز هم همونی رو تنظیم میکنه که خودش تشخیص میده. ظاهراً مودم شما رفتارش با مودم من متفاوته. به هر حال این که مطابق اون چیزی که شما میگی بدونیم مدولاسیون خطمون چیه و دقیقاً همون حالت رو تو مودم انتخاب کنیم خوب صد البته بهتره.نقل قول:
انگار سرعتها بهتر شد:
نقل قول:
نگاه کنید سایتی مثل ---------- که نرم افزار و ... برای دانلود می گذاره که دولتی نیست. شما وقتی از این سایت دانلود می کنید که روی دیتاسنتر آسیاتک و بر روی بستر شبکه ملی هست گیگی 400 باید بپردازید ولی 5000 می پردازید تفاوت قیمت می ره توی جیب آسیاتک. حالا چند صد تا سایت از این قبیل با ترافیک چند ده ترابایتی رو حساب کنید می شه سود این شرکت.
توجه کنید اگر فقط هاست شده باشه توی ایران و از اینترنت استفاده کنه هم پینگش بالا هست و هم فایده ای نداره. یکی از فاکتورهای فهمیدنش همین پینگ حدود 30 میلی ثانیه هست.
فکر کنم کلیت حرف شما اینه که دولت تو ایران بنا به دلایلی دوست نداره استفاده از اینترنت توسعه پیدا کنه و به قول شما (اگه درست متوجه شده باشم) میخواد میزان استفاده از شبکه ملی اطلاعات به 10 برابر شبکه اینترنت برسه. روی این موضوع من هم با شما موافقم. گر چه فکر نمیکنم از نظر عملی امکانپذیر باشه اما درسته.نقل قول:
با این نظرتون موافق نیستم. وقتی یه کسی اینترنت نامحدود میگیره حق داره 24 ساعت و در طول 30 روز ماه از سرویسش با شرایطی که تو قرارداد اومده استفاده کنه. تازه مگه چند درصد کاربرای اینترنت این جوری هستن؟ واقعاً بیشتر از 5 درصد کاربرا؟ شما این تالار گفتگو رو نبین. خیلی از کسایی که اینجا میآن جزو همین 5 درصدن (از جمله خود من) که میخوان دانلود زیاد داشته باشن و واسه همین خیلی نگران سرعت خطشون به ویژه تو ساعات رایگان هستن.نقل قول:
اتفاقاً فکر میکنم به دلیل محدودیتهای زیادی که تو ایران برای استفاده از اینترنت وجود داره، متوسط ترافیک مصرفی ایرانیها از اینترنت خیلی خیلی کمتر از کشورهای دیگه باشه. مثلاً چند نفر از ایرانیها میتونن به راحتی 1 ساعت ویدئوی آنلاین از یوتیوب با کیفیت hd ببینن یا مثلاً دیویدی ویندوز 8 رو از سایت مایکروسافت دانلود کنن؛ چیزی که تو کشورهای دیگه کاملاً عادیه.
حرف شما رو متوجه میشم. درست میگی. اما این مشکل از جایی به وجود اومده که دولت یه چیز من درآوردی راه انداخته به اسم شکبه ملی اطلاعات که هیچ وقت هم ابعادش رو درست تشریح نکردن. همه کشورها برای توسعه کاربریهای اینترنت روی زیرساختهای این حوزه تو کشورشون سرمایهگذاری میکنن که یکی از نتایجش میشه پینگ پایین سرورهای داخلیشون، اما من ندیدم برای دسترسی سایتهای داخلی خودشون تعرفه جداگانهای در نظر بگیرن.نقل قول:
شرکتهای ارائه کننده سرویس اینترنت یه چند وقتی سرویس شبکه ملی اطلاعات رو هم جزو سرویساشون ارائه کردن، اما ظاهراً استقبال چندانی ازش نشد. الآن اکثرشون فقط سرویس اینترنت رو تو سرویساشون ارائه میکنن. سازمان تنظیم مقررات هم چون یه حرفی زده شده، براش مصوبه داده اما خودشم میدونه که این مصوبهاش خریداری نداره. خود شرکتهای مخابرات هم سرویس اینترنتشون رو با قیمت شبکه اینترنت به کاربرا میفروشن و تمایزی بین سایتهای داخلی و خارجی نمیذارن.
نقل قول:
برا من که هنوز اینطوره . زنگم بزنم پشتیبانی اول ااز همه میخواد پروفایلو از 9مگ برداره
اینا هر کاریم بکنن واسه جیب خودشونه سودی واسه منو شما که مصرف کننده ایم نداره الان داریم گیگ 5 میدیم با سرعت داغون تازه انگار جدیدن پارس انلاین حجمم میخوره!!! دیروز یه فیلم 699 مگ دانلود کردم بد دیدم تو ریز مصرف 760 کم کرده !!
آره دمت گرم راست میگی منم هربار به خاطر نویز خطم بهشون زنگ میزنم سریع فرتی میگه الان میذارم رو 4 مگ درست میشه اما از اونا گفتن و از من اصرار که نه نمیخوام بذار همینطوری که هست بمونه:n10::n09:نقل قول:
خدایی به جز دزدی توی زور روشن چه اسمی میشه روش گذاشت؟ اوایل من سرویس 128 محدود با 14 گیگ حجم میگیرفتم 20 و خورده ای! این سرویس رو که خدا رو شکر حذف کردن و بعدش 8 گیگ رو جاش گذاشتن بعدش اینم حذف کردن و 2 و 4 گذاشتن که دیگه کلا قابل استفاده نبود! رفتم روی 256 با حجم 20 گیگ (زمانی که 128 حجم 8 گیگ رو داشت) اینم که خدا رو شکر حذف کردن و شد 8 گیگ!نقل قول:
رفتم روی نامحدود 256 به امید 40 گیگ با پولی تقریبا دو برابر سرویسهای قبلیم حالا بدون حتی یه قرون کم کردن قیمت اومده جوری با افتخار داره میگه 20 گیگ هدیه که هر کی ندونه فکر میکنه قبلا 5 گیگ بوده الان کردنش 20 گیگ!
کیفیت سرویسی هم که دارم بحثش جدا! خط روی یک مگ بسته شده و حتی توی همین وضعیت هم نصف فایلهای دانلودیم خرابه! اسمش رو نبر هم که کلا توی منطقه ی ما یا حداقل توی سرویس من سرعت میرسه به 10-20 کیلوبایت یا اینکه خیلی از سرویس ها کلهم اجمعین کار نمیکنن!
به خدا الان چند ساعته دارم توی تاپیک های دیگه میگردم ببینم بعد از چند سال مشترک پارس انلاین بودن کدوم شرکت برم که حداقل یهو نیاد با یه نامه همه چی رو نصف کنه و وقتی به پشتیبانیش زنگ میزنم نگه snr ت کمه برو دم جعبه از اونجا مودم رو وصل کن و من بهش نگم که اقااااا من الان دم جعبه ی اصلیم این وضعیت snr مه!
بابا خیلی دلت پره!نقل قول:
ولی از من یه نصیحت! زیاد دنبالش نگرد. باز به نظر من سرویسهای پارسآنلاین نسبت به خیلی از شرکتهای دیگه قابل تحملتره.
من کمتر از یک ماهه که از پارسآنلاین گرفتم. قبلش آسیاتک داشتم. بعد کلی بررسی دیدم بازم گلی به گوشه جمال این پارسآنلاین.
ولی اگه کیفیت خطت پایینه، بحثش جداست. چون اینجا هستن کسایی که با 128 محدود سرعت 7 تا 8 مگابیت میگیرن اونم تو ساعت رایگان شبانه.
اره دیگه فقط بشون یاد دادن قدم اول کاهش سرعت پروفایل . بعدم که کم میکنن باید خودتو بکشی تا برگردونن حالت اولنقل قول:
اینم وضع سرعت . منت میذارن 9 مگ میدن 9 مگ فقط برای اینترنت داخلیه
ناراحت نباش از این چرت و پرت ها واسه منم زیاد گفتن که مشکل از سیم کشی و مخابراته اما چون من آشنا داشتم تو مخابرات مودمم رو همه جا تست کردم و در همه حالتها :دم در /پست سر کوچه/کافو /جالبش اینجاست که تا خود سالن دستگاه(MDF) هم رفتم اما نویزم درست نشد و رو همون 8 تا 11.5 موند:n09:زنگ زدم پشتیبانی مرکزی میگم من ازهمه جا تست کردم یارو کوپ کرده بود گفت والا نمیدونم چی بگم خخخخخخ همیشه همین اوضاعست تا با مشت عمل نزنی تو دهنشون هی آسمون ریسمون به هم میبافن:n15:نقل قول:
یعنی آخرسر تونستی درستش کنی؟نقل قول:
آیا همسایه ها و هم محلی های شما مشکل نویز نداشتن و فقط شما مشکل داشتی؟
آقا جدا الان شما مشکل ندارین ؟ نت من دو روزه افتضاح شده ....
آقا این وضع ما هست مال کیا اینجوریه؟؟؟
من از 87 مشترک پارسم! هیچ وقت هم نتونستم لذت این سرعتهایی رو که بچه ها اینجا میان حرفشو میزنن بچشم! حتی خط روی 2 مگ هم تعطیل میشه! چه برسه به 4 و دیگه چه برسه به 9 !نقل قول:
والله تا جایی که در توانم بود هم پیگیری کردم توی این چند سال! و 3 بار هم سیم کشی خونه رو عوض کردم! جدی 3 بار ها! وقتی ادم دستش به جایی بند نیست تنها کارهایی رو میتونه بکنه که خودش میتونه انجام بده! مخابرات که میگه مشکل از ما نیست نویز به ما ربط نداره خط شما بوق داره پس از نظر ما درسته! پارس هم که توی این چند سال چیزی جز مشکل از سیم کشی داخلی برای گفتن نداشت! هر چقدر هم میگم عوض کردم یا الان دم جعبه ام ولی هنوز مشکل دارم هی میگه مشکل از ما نیست! میگم خوب من چی کار کنم پیش کی برم مسئولش کیه میگه خطت رو پایینتر میبندم درست میشه! باشه قبول! من که توی این چند سال حرفی نزدم! ولی دیگه اخه منی که ته سرعتم 100 کیلوبایته و دارم این همه هم پول میدم واسه همچین سرویسی یهو میل میزنی میگی 20 گیگ هدیه کم شد به خاطر رضایت مشتریان؟!! لوووول! والله من که راضی نیستم! فقط ترسم اینه که شرکتهای دیگه هم چندان تعریفی نداشته باشه وگرنه من الان با پارس انلاین چیزی واسه از دست دادن ندارم! سرعت که پایین! اسمشو نبر که کار نمیکنه! خدا تومن هم که دارم واسه همچین سرویسی پول میدم! فکر نکنم شرکتهای دیگه بدتر باشن ولی خوب بازم میترسم دردسر شه و یهو پورت اینم پر شه و دیگه خر بیار باقالی بار کن! :دی
مال من پشت سر هم قطع میشه از ساعت 9شما هم این مشکل رو دارید؟
یه سؤال: شما فاصلهات تا مرکز مخابراتیت زیاده یا کمه؟نقل قول: