نه برادر عزیز ، با تمدید هیچ فرقی تو سرویس نکرد ، سرعت شبانه همچنان مذخرف میباشدنقل قول:
Printable View
نه برادر عزیز ، با تمدید هیچ فرقی تو سرویس نکرد ، سرعت شبانه همچنان مذخرف میباشدنقل قول:
خوب پس هیچ دلیلی برای عدم شکایت نیست ، فردا صبح حضوری میروم سازمان تنظیم مقررات منطقه مرکزی (اصفهان) برای شکایت حتی اگر اصفهان نتیجه نداد شکایت را فاکس می کنم تهران.نقل قول:
دوست عزیز این پستت رو یادته؟ هنوز هم ماهی 45 گیگ دانلود میکنی؟نقل قول:
اگر جای بهتری سراغ داری ، با 23 تومن 2 مگ بده و بتونی بیشتر از 45 گیگ در ماه دانلود کنی ، اگر پیدا کردی به منم بگو بیام !!!!!!!
آقا من كرج هستم.مركز نصرآبادي.از مخابرات بگيرم يا شاتل؟
سرعت upload ;l هست باید 256kbps یا 0.25mbps به عبارت دیگر سرعت اونی که باید باشه هستنقل قول:
البته باید تو مودم را نگاه کنی ببینی چند بستند :10:
پینگ زیاد تعریفی نداره :s
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با تدوین آیین نامه 97
رگولاتوری به پرونده انحصار سیم مسی خاتمه می دهد موبنا - مدیر یکی از شرکت های ندا با بیان اینکه آئین نامه شماره 97 کمیسیون تنظیم مقررات اولین گام جدی رگولاتور در جهت واگشایی خدمات سیم مسی است، اعلام کرد:مردم، بیشترین نفع را از آئین نامه 97 کمیسیون تنظیم مقررات خواهند برد.
به گزارش خبرنگار سازمان خبری موبنا، حسن شانه ساززاده، با اشاره به تصویب آیین نامه تعاملی واگذاری خدمات شرکتهای مخابراتی و شرکت های ندا (مصوبه شماره 97 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات) اظهارداشت: تصویب این آئین نامه، جدی ترین اقدام سازمان تنظیم مقررات در جهت شفاف سازی مسائل اولیه واگشایی خدمات سیم مسی (آن باندلینگ) است.
مدیرعامل شرکت آریا رسانه تدبیر (شاتل)، با بیان اینکه تهیه این آیین نامه اقدام مثبتی برای کم رنگ کردن تناقض صدور پروانه برای شرکتی که امکانات انحصاری در اختیار دارد، تلقی می شود، اظهار داشت: پس از گذشت حدود هفت سال از صدور پروانه های PAP، این بار اولی است که سازمان تنظیم مقررات برای شفاف سازی و احقاق حقوق کلیه فعالان در این حوزه چنین اقدام بزرگی انجام داده است .
وی گفت: متاسفانه بر اساس پروانه ای که در وزارت قبلی ICT و مدیریت سابق سازمان تنظیم مقررات به شرکت مخابرات ایران داده شده ، زیرساخت ها و امکانات مورد نیاز برای ارایه سرویس DSL به صورت انحصاری در اختیار شرکت مخابرات ایران قرار گرفته است و شرکت های PAP برای ارایه سرویس، هم مشتری و هم رقیب مخابرات هستند.
شانه ساززاده با اشاره به اینکه شرکت های PAP در دریافت امکانات مخابراتی با 30 شرکت استانی طرف هستند که خود را رقیب شرکت های PAP می دانند، افزود: بنابراین لازم است شرکت های مخابراتی در چارچوب مشخص تری با شرکت های PAP همکاری کنند.
وی در مورد این که خواستگاه تنظیم آیین نامه تعاملی واگذاری خدمات شرکت های مخابراتی و شرکت های ندا چگونه بوده است، مدعی شد: شرکت های PAP برای ارایه سرویس ADSL با مشکلات مختلفی با شرکت های مخابراتی داشته اند که این مشکلات پس از خصوصی شدن مخابرات ایران، به مراتب بدتر شده است.
وی عدم واگذاری یا واگذاری به سبک قطره چکانی فضای Passive ، عدم واگذاری ظرفیت انتقال بین مراکز، هم زمان با قیمت شکنی سرویسهای مخابراتی و نیز عدم همکاری برای نصب تجهیزات جایگزین توسط شرکتها را از جمله مشکلات موجود دراین حوزه است.
به ادعای شانه ساززاده فروش اجباری یا در هم فروشی سرویس های مخابراتی، قطع کردن سرویس شرکت های PAP بدون توجه به مصوبات کمیسیون، عدم رعایت قیمت های مصوب کمیسیون، افزایش چندین برابری قیمت خدمات بر خلاف مصوبات کمیسیون، عدم اجرای توافق نامه سطح خدمات (SLA)، عدم رعایت قوانین و استانداردهای وزارت امور اقتصادی و دارایی چون مالیات تکلیفی، مالیات برارزش افزوده، عدم ارائه فرمت های استاندارد فاکتورها و قبوض پرداخت های شرکت های PAP به مخابرات ازدیگر مشکلات این بخش است.
وی در مورد ضمانت اجرایی این آیین نامه افزود: ضمانت اجرایی این آیین نامه، به کلی بستگی به شیوه برخورد سازمان تنظیم مقررات با شرکت های مخابراتی دارد که آیا به آنان مانند شرکت های PAP اخطار داده شود یا خیر و در صورت لزوم برخوردهای قاطع تری همچون تعلیق پروانه، جریمه نقدی، اجرا گذاشتن ضمانت نامه بانکی و اقدام هی دیگر، صورت پذیرد یا خیر. ولی شواهد حاکی از آن است با توجه به عملکرد مثبت مدیریت جدید سازمان تنظیم مقررات، این آیین نامه با مصمم بودن تمام دنبال خواهد شد.
شانه ساززاده در مورد نقاط قوت و نقطه ضعف های این آئین نامه گفت: بزرگ ترین نقطه قوت این مصوبه، این است که 80 درصد از مسائل موجود در این آئین نامه به صراحت اشاره شده و در چند مورد همچون انتقال بین مراکز این صراحت وجود ندارد که می تواند به عنوان نقطه ضعف این مصوبه به آن اشاره کرد.
وی در ادامه توضیح داد: در صورت عدم ایفای تعهدات مشخص شده توسط هر یک از طرفین (شرکت مخابرات ایران و شرکتهای PAP)، شرکت خاطی متعهد به پرداخت خسارت خواهد بود، تعهدات هر یک از طرفین کمی شده ، برای انجام کارها زمان بندی مشخصی تعیین شده، انحصار شرکت مخابرات ایران در لایه انتقال کم رنگ تر شده است.
117/18
خدا ریشه هرچی ظلمِ رو بکنه.
واسه من دو شبه خوب شده این دو شب با اِکو 512 , 1.189 و 1.122 گیگ گرفتم.
سلام به تمام دوستان
نمایشگاه های استانی کامپیوتر در شهرهای گیلان ، اصفهان و مشهد در راه هستند
اولیش گیلان هست و بعد اصفهان و بعد مشهد
دوستانی که به نمایشگاه میرن پبگیر غرفه شاتل باشند و اعتراض رو فراموش نکنند
دوستان اصفهانی هم که به نمایشگاه اتوکام میان ( 9 تا 12 اذرماه ساعت 15 تا 21 ) قرارمون روز پنجشنبه 10 اذر ساعت 18 روبروی غرفه شاتل
البته اگه غرفه بزنند
اره برادر بسیجی :10: حرفم یادمه ، خوب دیگه درمونو بستننقل قول:
می بینم که اعتراضات داره نتیجه میده مدیر عامل شاتل مصاحبه کرده :3::14:
اره پدر سوخته یه چیزایی گفته.اما نمیدونم این حرفاش به چه درد ما می خورهنقل قول:
نقل قول:
مثل این که یه کارایی دارند می کنند البته مخابرات وزیر ساخت هم هم مقصر هستند
اعتراض ها جواب داده اما بی فایدهنقل قول:
این مصاحبه نشون میده از شکایت ها خبر داره اما با این حرفا فقط از خودش رفع اتهام کرده و تمام تقصیرهارو انداخته گردن مخابرات. تا حدی راست می گه اما در یه سری از مشکلات مستقیما خود شاتل مقصره. مثلا محدود کردن شبانه چه ربطی به مخابرات داره؟ مشخصه پهنای باند کم آوردن. اما یکی نیست بگه بیخود کردین بیش از ظرفیتتون مشترک گرفتین. مخابرات پهنای باند زیاد نمیده شما چرا دندون طمع رو نمی کشین؟
مثل راننده تاکسی که جلو 2 نفر سوار کنه و بزاریش تو صندوق عقب هم 2 نفر جا می کنه
در کل این وسط سر ما مصرف کننده های بیچارست که زیر یه کلاه بزرگ گم میشه
سلامنقل قول:
از متن مصاحبه خبر داری؟
حالا چی گفته؟
مثل اینکه بعضی دوستان از تبرئه کردن شاتل دست بر نمی ندارندنقل قول:
به زیر ساخت و مخابرات چه ربطی دارد ؟؟ پهنای باندی که تا هفته پیش باز بوده تا مگ الان یک شبه کم شده ؟ اونم دقیقاً فیکس روی 256 ؟روز چرا مشکل پهنای باند ندارند؟ دقیق مشکلشون از ساعت 1 تا هفت بامداده؟
شما از تبرئه کردن شاتل چه چیزی نصیبتون می شود ؟
امشب هم سرعتا ریدمووووووووووونه
چي گفته دقيقا:19:نقل قول:
---------- Post added at 01:05 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------
نمايشگاه پل شهرستان هستش؟نقل قول:
شاتل تو جیب مارا نزن
عیدی پیش کش
هیچ صحبت خاصی نکردند که بدرد ما بخورد اینجانقل قول:مصاحبه ایشون هستکد:http://www.tabnak.ir/fa/news/132132/%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86%D9%85%D9%86%D8%AF-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%88%D8%A7%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C-adsl
من فکر نمی کنم رفتن نمایشگاه تأثیر آنچنانی داشته باشد البته مخالف نیستم ولی فکر می کنم فکس کردن شکایت به سازمان تنظیم مقررات هم زحمتش کمتر است هم نتیجه اش بیشتر است.
سرعتم به كيلو بايت هم نمي رسه:2::2:
ایضاً بندهنقل قول:
این طرحشون زمانی کور می شود که تا آنجایی که ممکن است بازخورد بد برای شاتل ایجادشود.
شکایت ، شکایت و شکایت تنها راه حل است باید متوجه بشوند که اشتباه بسیار بزرگی مرتکب شدند.
برای مشترکین تهران
حتماً موقع تماس بگویید می خواهیم شکایتمان برسد به دست آقای مهندس اصغریان
نقل قول:
دفتر نظارت بر سرويس هاي فنآوري اطلاعات:
88112904, 88112919
شماره تلفنهای اصفهان :
نقل قول:
اداره ارتباطات راديويي مركز ( اصفهان )
پست الكترونيك مدير / رييس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلفن محل کار 1: 6249040-0311، 6242053-0311
تلفن محل کار 2: 6242052-0311
نشاني محل کار1: خيابان حكيم نظامي – خيابان محتشم كاشاني – پلاك 104
توضيحات: كد پستي : 394/81735
استانهاي تحت پوشش: اصفهان، مركزي، چهارمحال و بختياري، يزد، قم
منم اصفهانم 3 ساله از شاتل دارم میگیرم 2 ماه که دیگه شورشو دراوردن
تو هفته حداقل 1بارم زنگ میزنم میگم چه وضعشه اما آخره سر 1 ساعت حرف میزنه و فایده نداره
می خوام نگیرم دیگه اگه تا آخر این ماه درست نشد
اره دیگه نمایشگاه پل شهرستان استنقل قول:
کدام مرکز مخابراتی هستید؟نقل قول:
سلام
فکر کنم یک شب درمیان سرعت بالا و پایین میشه
برای من یک شب به زور به 9 کیلو میرسه
و شب دیگری با 30-40 دانلود می کنه
البته سرعت روزانه هم با توجه به down stream 572 نهایتا به 50 میرسه که 20 کیلو بایت کمتر از سرعت پهنای بانده علتش رو کسی می دونه؟
دزدیه دیگه ی شاتل !!!
وقتی ترافیک دورم کمتر از 200 مگ شد . به صورت تخیلی سریع کم میشه . با باز کردن 4 تا صفحه و دانلود 2 تا اهنگ که کلا این 2 تا شدن 6 مگ . 36 مگ از ترافیکم کم شد :18:-این دیگه چه وضعشه ؟! شاید یکی نخواد ترافیک بخره خوب ؟!!زور باید تمومش کنن ؟! از همه چی هم مطمئنم . این سومین ماهه که این مسئله رو زیره ذربین قرار دادم و دیگه مطمئنم الکی واسه خودشون کم میکنن .:grrr: لعنت به هر چی دزده
امروز شاتل خوب شده خدایی
از دیشب تا حالا 10 بار با تهران صحبت کردم 10 بار با اهواز . تو دیوار یه حرف دارند تکرار میکنند . اون میگه زنگ بزن اهواز اون یکی میگه از تهران پیگیری کن.
هر چی میگم من دارم با شما فارسی صحبت میکنم . انقدر من پاسکاری نکنین بازم مثل یک نوار ضبط شده حرف خودشون تکرار میکنند.
یکیشون میگفت تا پایان دوره سرویستون تو این محدودیت میمونین من گفتم یعنی شما فرقی بین اونی که 1 ماهه قرارداد میبنده با اونی که 3 ماهه قرارداد میبنده نمیگذارین. من بابت 3 هفته استفاده باید 2 ماه در محدودیت باشم.
من که 100 درصد رفتنی شدم. حیف که حوصله ندارم دنبال پولم بدوم. این 40 روز تحمل میکنم. با همین سرعت 20 کیلوبایت رسشونم میکشم تا خیالم راحت بشه
دوستان دیگه هم بیخود زنگ نزنن نمایندگی بدتر اعصاب خودتون میریزه به هم. مرگ بر شاتل دزد
دلتون خوشه همتون. شکایت می برید پیش داروغه؟! می خواین چند تا از مصاحبه های وزیر ارتباطات رو در سال های گذشته براتون بزارم؟! شما اون مصاحبش رو که با افتخار می گه سرعت اینرنت رو پایین نگه می داریم تا بتونیم کنترلش کنیم رو تا حالا نخوندید؟!
من با چندين برنامه چك كردم و شاتل در هر يك گيگ 200 مگابايت اضافي كم ميكنه . همه برنامه ها هم بين 190 تا 205 مگابايت اختلاف داشتن با چيزي كه شاتل نوشته
ديشب 84 مگابايت توي 6 ساعت دانلود شده
من كه دارم پارس آنلاين رو خط ديگم ميگيرم و اينو قطع ميكنم اگر اوون بهتر بود
سلام دوستان
در رابطه با هديه عيد قربان و غدير اگه 1 گيگ بخريم 1 گيگ هديه ميده يا حتما بايد 3 گيگ بخريم تا هديه بهمون تعلق بگيره ؟
گزارش خبری مهر / خدمات مخابرات و PAP ها تعاملی میشود/ قانونمند شدن واگذاری ADSL خبرگزاری مهر - گروه فناوریهای نوین: کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، آیین نامه تعاملی واگذاری خدمات شرکتهای مخابراتی و شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت (PAP) را تصویب کرد و برای اجرا به شرکت مخابرات، شرکتهای ندا و شرکتهای مخابرات ابلاغ کرد. به گزارش خبرنگار مهر، براساس بررسی های به عمل آمده و مطالعات انجام شده از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در مورد وضعیت ارائه خدمات عمومی انتقال داده از طریق خطوط کابلی (ADSL) مشخص شد که عدم وجود رویه ها و دستورالعمل های شفاف در تعاملات بین دارندگان پروانه PAP ، مشکلات عدیده ای را به وجود آورده و عملا روند واگذاری و توسعه خدمات ADSL را با کندی مواجه کرده است.
از جمله موارد مطرح شده از سوی دارندگان پروانه ندا می توان به عدم تخصیص فضا، عدم تخصیص و افزایش ظرفیت دیتا و اینترنت، عدم موافقت جایگزینی تجهیزات غیر فعال و افزایش ظرفیت، نامشخص بودن وضعیت مشترکان ADSL پس از تغییر بستر ارتباطی و نیز جلوگیری از ورود و حضور این شرکتها در مراکز مخابراتی اشاره کرد.
براین اساس کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در دوم آبان ماه سال جاری و در جلسه شماره 97 خود براساس بند "د" ماده 5 قانون وظایف و اختیارات وزارت ارتباطات و قسمت "ت" بند 9 ماده 6 اساسنامه سازمان رگولاتوری آیین نامه تعاملی شرکتهای مخابراتی با شرکتهای ندا را برای ساماندهی و تنظیم روابط بین دارندگان پروانه و هموار کردن مسیر توسعه پورت های پرسرعت اینترنت تصویب کرد تا واگذاری خدمات شرکتهای مخابراتی به PAP ها شکل قانونمند به خود گیرد.
کارشناسان تصویب آیین نامه شماره 97 کمیسیون تنظیم مقررات را جدی ترین اقدام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در جهت شفاف سازی مسائل اولیه واگشایی خدمات سیم مسی (آن باندلینگ) عنوان می کنند.
به اعتقاد آنها پس از گذشت حدود هفت سال از صدور پروانه های PAP، این بار اولی است که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای شفاف سازی و احقاق حقوق فعالان در این حوزه چنین اقدامی انجام داده که بی تردید مردم بیشترین نفع را از چنین اقدامی به دست خواهند آورد.
انحصار مخابرات در عرصه امکانات مخابراتی شکسته می شود
محمدحسن شانه ساز زاده مدیرعامل شرکت شاتل به عنوان یکی از 11 شرکت دارای مجوز ارائه خدمات اینترنت ADSL از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تهیه این آیین نامه را اقدام مثبتی برای کمرنگ کردن تناقض صدور پروانه برای شرکتی که امکانات انحصاری در اختیار دارد، تلقی کرد.
وی با بیان اینکه آیین نامه تعاملی واگذاری خدمات شرکتهای مخابراتی و شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت (PAP) یکی از این اقداماتی است که بی تردید با وجود فشارها، تهیه و تصویب آن پیچ و خم های زیادی را پشت سر گذاشته است ادامه داد: متاسفانه براساس پروانه ای که در وزارت وقت ارتباطات و فناوری اطلاعات و مدیریت سابق سازمان تنظیم مقررات به شرکت مخابرات ایران داده شده است، زیرساخت ها و امکانات مورد نیاز برای ارایه سرویس DSL به صورت انحصاری در اختیار شرکت مخابرات ایران قرار گرفته است و شرکت های PAP برای ارائه سرویس، هم مشتری و هم رقیب مخابرات هستند و حتی شرکت های PAP در دریافت امکانات مخابراتی با 30 شرکت استانی طرف هستند که خود را رقیب شرکت های PAP می دانند.
شانه ساز زاده اضافه کرد: به همین دلیل ضرورت داشت که شرکت های مخابراتی در چارچوب مشخص تری با شرکت های PAP همکاری کنند و اقدامات مبتنی بر سلیقه شخصی یا نگاه صرفا مالی تا حد امکان بهبود یابد.
مشکلات PAP ها بعد از خصوصی سازی مخابرات پررنگ تر شده است
وی با اشاره به خاستگاه تنظیم آیین نامه تعاملی واگذاری خدمات شرکت های مخابراتی و شرکت های ندا گفت: شرکت های PAP برای ارائه سرویس ADSL با مشکلات مختلفی با شرکت های مخابراتی مواجه بوده اند که این مشکلات پس از خصوصی شدن مخابرات ایران، به مراتب بدتر شده است.
مدیرعامل آریا رسانه تدبیر مهم ترین این مشکلات را مربوط به عدم واگذاری یا واگذاری به سبک قطره چکانی فضای پسیو، عدم واگذاری ظرفیت انتقال بین مراکز هم زمان با قیمت شکنی سرویسهای مخابراتی و نیز عدم همکاری برای نصب تجهیزات جایگزین توسط شرکتهای PAP با وجود داشتن مجوز از سازمان تنظیم مقررات عنوان کرد و ادامه داد: فروش اجباری یا درهم فروشی سرویس های مخابراتی، قطع کردن سرویس شرکت های PAP بدون توجه به مصوبات کمیسیون، عدم رعایت قیمت های مصوب کمیسیون، افزایش چندین برابری قیمت خدمات برخلاف مصوبات کمیسیون، عدم اجرای توافق نامه سطح خدمات (SLA)، عدم رعایت قوانین و استانداردهای وزارت امور اقتصادی و دارایی چون مالیات تکلیفی، مالیات بر ارزش افزوده و عدم ارائه فرمت های استاندارد فاکتورها و قبوض پرداختی شرکت های PAP به مخابرات از جمله مشکلات فی مابین مخابرات و PAP ها بود که تصویب این آیین نامه را به ضرورت تبدیل کرد.
رگولاتوری برخوردهای قاطع تری داشته باشد
به گزارش مهر، شانه ساز زاده با اشاره به ضمانت اجرایی این آیین نامه که به شیوه برخورد سازمان تنظیم مقررات با شرکت های مخابراتی بستگی دارد گفت: باید دید که آیا رگولاتوری به آنان مانند شرکت های PAP اخطار می دهد و در صورت لزوم برخوردهای قاطع تری همچون تعلیق پروانه، جریمه نقدی، اجرا گذاشتن ضمانت نامه بانکی و اقدامهای دیگر در این باره صورت می پذیرد یا خیر. اما شواهد حاکی از آن است که این آیین نامه مصمم دنبال خواهد شد.
شانه ساززاده در مورد نقاط قوت و ضعف این آئین نامه نیز گفت: بزرگ ترین نقطه قوت این مصوبه این است که به 80 درصد از مسائل موجود به صراحت اشاره شده و تنها در چند مورد همچون انتقال بین مراکز این صراحت وجود ندارد.
وی گفت: در صورت عدم ایفای تعهدات مشخص شده توسط هریک از طرفین (شرکت مخابرات ایران و شرکتهای ندا) شرکت خاطی متعهد به پرداخت خسارت خواهد بود، همچنین تعهدات هر یک از طرفین کمی شده است و برای انجام کارها زمان بندی مشخصی تعیین شده که انحصار شرکت مخابرات ایران در لایه انتقال کم رنگ تر شده است. این مهم کمک بسزایی در افزایش کیفیت و کاهش قیمت تمام شده سرویس ها خواهد داشت که به طور حتم ذینفع اصلی آن مردم خواهند بود.
خبر ها رو در بخش خبر قرار دهید
ممنون
تا پارسال و پیرار سال ترافیک هدیه مفتی می دادند بعد کم کم پولی شد الان هم که دندون گرد تر شدند فقط 3 گیگ بخر 3 گیگ ببر .نقل قول:
کلاً نخرید. تا ادب بشن.
نقل قول:
یک کلام کارشکنی مخابرات
خيلي جالب هست آدم دزدي كنه بعد بره بگه دزدي من بخاطر فلان كس يا ... هست
از اين به بعد ميريم دزدي ميگيم چون بابامون پول نداد زياد رفتيم دزدي
یه سواااااااااال خیلی فنی از دوستان
آرت 4 دارم امروز خواستم برم ببینم که چقدر از ترافیکمو مصرف کردم یه چیز عجیبی دیدم
آخرین باری که ترافیکمو چک کردم یه چیری حدود 65% بود اما الان که چک کردم دیدم شده ترافیک مصرفی 5%
کمتر از 3 هفته هم از اشتراکم نگذشته
یعنی دوره ام تموم نشده بود که تمدید کرده باشم
چی شده؟؟؟
خبریه؟؟؟
شاتل داره کادو میده؟؟؟:5:
نقل قول:
موقت هست دل خوش نکنید همیشه موقع تمدید قرار داد که میرسه همه چیز درست میشه.
بعد که تمدید کردی روز از روزی ازنو.
کیفیت میاد پایین.
دوستان به نظر من شرکت های دیگه هم مشترک هاش تقریبا مثل اینجا هستند پس زیاد فرقی نمیکنه از این بگیرید یا جای دیگه فقط مخابرات به خاطر قیمتش بهتره .بازم میل خودتونه جاهای دیگه هم اکثرا شبانه سرعت کم میکنند. من که فعلا 6 ماه گذشته و کاملا راضیم از سرعتم و... تو شاتل . شاید مناطق فرق داره.
شما خودتون شاتل دارید ؟نقل قول:
---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------
سرویس های آرت اول ماه صفر میشند یعنی واسه شما ایندفعه شد 3 هفته چون اواسط ماه نصب کردی از ماه بعدی اول هر ماه میره دوره جدید.نقل قول: