سلام دوستان
یه سوالی دارم:
من میتونم از سیو یکی دیگه برا خودم استفاده کنم ؟ مثلا فوتبال pes 2011 میتونم سیو کسیو بگیرم که تمام نقل و انتقالات رو انجام داده ؟ اگه اره تو نت هست ؟
سلام دوستان
یه سوالی دارم:
من میتونم از سیو یکی دیگه برا خودم استفاده کنم ؟ مثلا فوتبال pes 2011 میتونم سیو کسیو بگیرم که تمام نقل و انتقالات رو انجام داده ؟ اگه اره تو نت هست ؟
میشه لطفا بیشتر راهنمایی کنی و آدرس چند تا از فرومهای همسایه رو بهم بدی.نقل قول:
حدود چه قیمتی میتونم بفروشمش؟
دوست عزیز منظورشون بازیسنتر هست:دینقل قول:
b.a.z.icenter.com
نقطه هارو از وسطش بردار
بله میشه باmemorey cardو فلش......................نمیدونم بگرد شاید پیدا کنینقل قول:
سلام
چجوری میتونم DVD فیلم رو روی هاردم کپی کنم یا چجوری باید آهنگهامو کپی کنم همینطور عکس ها
دوستان من تازه به لایو وصل شدمنمیتونم اصلا با کسی بازی کنم تو cod:mw2 - cod: BO اصلا کسی پیدا نمیشه
تو BO تمرینی دارم انجام میدم
نمیدونم اینا واقعین یا کامپیوترن
لطفا کمک کنید بدجوری ضد حال داریم میخوریم
بله لینک های صفحه ی اول رو چک کنید آموزشش هستنقل قول:
شما نمیتونید به صورت عادی فیلم یا موزیک خودتون رو به کنسول منتقل کنید اینکار فقط توسط LIVE امکان پذیر هست .نقل قول:
شما فقط میتونید موزیک هایی با پسوند Audio رو در هارد کنسول خود Rip کنید .
برای کپی کردن فیلم یا موزیک دلخواه باید یک عدد FLash ram رو توسط کنسول Config کرده و توسط یک PC و نرم افزار xTaf محتویات داخل flashram رو ببینید
و فایل مورد نظر رو در پوشه ی از قبل تعیین شده ی کنسول بریزید. این کار بیشتر برای موزیک کاربرد دارد تا فیلم .
کار با اینxtafپدر سوخته خیلی سخته تو تم ریختن سیبیلاموسفید کرد:31:نقل قول:
تو تم ریختن یه کدهایی بود که باید با اون ها پوشه میساختی تو موزیک چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته یه روش دیگه هم هست که باjet audioروcdمیریختیم بعدripمیکردیم...........البته اونم 100تاcdمیخواست:13:
اقا جان هر کی دوست دارید من منو از نگرانی در بیارید :19: به هر کی میگم کنسول Refrubished خریدم از آلمان . میگه اینا تعمیری . شانسی برات کار میکنه و از این حرفا ! یعنی واقعا همین طوری ؟! کسی از دوستان توضیحی چیزی در مورد این کنسول ها نداره . دیگه دارم دیوونه میشم :41::19:
اون عکسی که شما گزاشته بودید برچسب روی درایوش روش بود هنوز.........................:13:کنسول های ما اونم روش نیست.................................شما نگران نباش فکر نکنم همچین چیزی باشه:31::10:نقل قول:
ریفوربیشد هر چی باشه ، از کنسولای دست دویی که ما ایران میخریم مطمئن تره : دی
دوستان سایت Gamestop یه ویدیو از محتویات کنسول Refrubished الایت گذاشته میتونید برید ببینید . همه چیز توی جعبه بود :31: البته لینک ویدیو مال Y.o.u.t.u.be که باید با قند شکن برید ببینید :31: آخر صفحه ویدیو هست ! :40:
کد:http://www.gamestop.co.uk/36076_Xbox_360_Refurbished_Xbox_360_Elite_120GB_Console.aspx
سلام دوستان. امروز یه xbox 360 arcade قیمت کردم گفت 300 تومن.گفتم سالمه گفت هیچ مشکلی نداره و تمیز هست.
ولی چون خیلی خیلی عجله داشتم نتونستم تاریخ ساختشو ببینم .خواستم ازتون نکته هایی برای تست سالم و جاسپر بودن دستگاه بپرسم .
لطفا خیلی سریع راهنمایی کنید نمیخوام از دستم بپره.
واسه سالم بودن چند تا دیسک تقریبا خش دار که یه کنسول سالم اجرا میکنه رو تست کن ، چند تا گیم بزار توش ، واسه جاسپر هم تاریخ ساخت + پشت کنسول یه لیبل داره ، بالای اون قسمت که نوشته Made in China باید زده باشه :
12V===12,1A;5V===1A
البته یه چند تا راه دیگه هم هست خالی از لطف نیست بگیم برای همین بهتره این تاپیکو ببینیدنقل قول:
کاش یه48ساعتی هم محلت تست بگیرید...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=190989
بعد از کلی دردسر و رفتن راه های مختلف برای وصل شدن به هارد بلاخره موفق شدم مشکل را پیدا کنم
اما مشکل چی بود؟؟؟
مشکلم این بود که وقتی به لایو وصل میشدم و میرفتم تو بازی دیسکانکت میشدم و یه پیغامی میومد که نوشته بود باید 2 مگابایت دانلود کنی که البته تو بازیهای مختلف حجمش فرق میکرد
وقتی میزدم که دانلود کنه بعد از 30 ثانیه ارور میداد
واسه همین من پروفایلم را انتقال دادم به فلش مموری و هارد را جدا کردم و مشکل حل شد وبعد از 2 مگابایت دانلود وارد لایو شدم
حالا میخواستم ببینم مشکل هارد چیه و آیا میشه کاری کرد با همون هارد وصل بشم؟؟؟
ممنون میشم از دوستان که کمک کنند
من فقط به یه مشکل ساده اشاره میکنم که واسه خودمم شده بود یه جورایی.......................شما مطمین شید هاردتون فضای خالی داره.................بعد امتحان کنیدنقل قول:
بله فضای خالی دارهنقل قول:
اااا شما بازی هارو میتونید از رو هارد اجرا کنید؟یا موسیقی ها؟امتحان کنید ببینید میتونید یه بازی نصب کنید؟نقل قول:
آقا من الایت ام رو بخوام بفروشم چند میخرن؟جسپر......مثل اینکه قیمت ها خیلی نجومیه میشه باهاش یه اسلیم و یه Ps3خرید(قربونش برم رو نیست سنگ پا قضوینه):دی
بله میشه اجرا کرد و میشه بازی ریختنقل قول:
بازی های انحصاری ایکس باکس رو انگار تخمش رو ملخ خورده.
هیچ جا گیر نمیاد!! کسی جایی میشناسه بشه بازی های جدید و قدیم رو ازش بگیری مثل Alan wake ؟
2تا سوال
واسه فوتبال باید پینگ چند باشه؟
و آیا فیفا و pes تو سرعت بازی تاثیر داره؟
موافقم :31:نقل قول:
همه جارو گشتم يه دونه فورزا ٣ و alan wake پيدا نشد :||
Sent from my iPod touch using Tapatalk .
نقل قول:
من میتونم بیارم ولی قیمتش بالاست
ببینید کلا برای لایو بی دردسر پینگ زیر300خوبهنقل قول:
نقل قول:
با پینگ زیر 200 با ایرانی ها مشکلی نداری ولی با اونوریا به مشکل بر میخوری . با پینگ بالای 200 کلا آنلاین رو فراموش کن .
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
به نظر من بهترین کار توی شهر های کوچیک اینه که صبر کنین تا بازی هایی که میخواین زیاد بشه و بعد از نت بخرین...
---
- Sent from my iPod touch using Tapatalk
من با پینگ بالای 320 هم مشکلی تو لایو نداشته و ندارم(هرچند لازمه بگم زیاد اهل لایو گردی نیستم)نقل قول:
من از وایمکس ایرانسل استفاده میکنم که پینگ بالاش معروفه!!!:13:
نقل قول:
دوستان کمک کنید به خدا ثواب داره:41:
پينگ واسه فوتبال نيدونم اما اون موقع ها كه Live ميزدم (BC2 ، GeOW2) با پينگ 320 ، 330 راحت بازي ميكردم .
سلام.
توی تهران جایی میشناسید آرشیو کاملی داشته باشه و کیفیت دیسک هاشم خوب باشه؟
توی پیغام خصوصی بگید.............
ممنون
نقل قول:
سلام
اره احتمالا بتونی ولی نه یه خورده صبر کن که یه Wiiu و یه Psvita با باقیه پولت بگیری.:31:
مرد حسابی یه دونه الایت داری که شاید در بهترین حالت 500 بره اونوقت می خوای اسلیم 450 بگیری و پلی استشن 350
اگه شد یدونه هم واسه من بگیر.
سلام گیمیر تگ چیه؟من می خوام برم تو محیط لایو...سایت game-ir میگه باید گیمیر تگ بسازی.میخوام یه بچ مورتال کمبات رو دانلود کنم.گیمیر تگ امریکا و eu فرقشون چیه
یه سوال داشتم
کسی سال 2005 که اولین سری Xbox 360 رو خریده از نظر سخت افزاری یعنی گرافیک و سرعت فرقی با Xbox 360 Slim کرده!!؟؟
نه خیر اصلا همون کنسوله...............پست اول رو بخونید من توضیح نمیدمنقل قول:
وقتی میرید لایو یه کدی به نام گیمرتگ بهتون میده....این در واقع شناسنامه شما در لایو هست...............نقل قول:
ببینید من این قضیه پوینت رو برات روشن کنم
ببینید وقتی تو لایو گیمرتگتو میسازی یه شهر باید انتخاب کنی مثلا اگه نیویورک انتخاب کردی ریجن گیمرتگ تو آمریکاست برای اینکه بدونی گیمرتگت چیه برو اینجا رو بخون
بعد هم فهمیدی کگه چیه متناسب با اون پوینت میخری مثلا شما نیویورک انتخاب کنن و برای خرید پوینت باید ریجن های آمریکا بخری والسلام تموم شد رفت...............کد:http://forum.irangamestore.com/viewtopic.php?f=3&t=12
---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------
نه باو شوخی بود که.....................فقط میخواستم قیمت داشته باشم..............نقل قول:
برای آنلاین بازی کردن چقدر باید پول بدی؟؟؟ بعد همه بازیا رو میشه آنلاین زد!؟؟
پینگش چه جوریه!؟
میدونم من شوخی بود اینجا با هم رفیقیم با هم شوخی نکنیم پس چکار کنیم.نقل قول:
ولی حالا جدی اصلا طرف فروش الایت نرو شاید خوب بخرن ولی تو -- و اینا بی دردسر تر از اسلیمه.
تازه اینا رو که خودت بهتر از منم میدونی.
---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------
برای انلاین در ابتدا شما میتونی برای اولین بار سه تا از پروفایلهات به صورت رایگان بشون گلد تعلق میگیره بعد از اون باید لایو کارت گلد بخری که سایتهایی هستند که میفروشن. مدت اعتبار هر اکانت هم یک ماهه ( یعنی تا سه ماه میتونی رایگان لایو بری).نقل قول:
قیمت لایو کارت ها فرق میکنه مثلا یک ماه باشه یا سه ماهه یا اصلا یک ساله. همه بازی هایی که انلاین و مولتی پلیر دارن میشه.
پینگ زیره 200 باشه خوبه . من خودم اساسین و کال اف رو با پینگ 250 به بالا راحت با خارجیا بازی کردم.
پینگ زیر 400 باشه چی؟:دی میشه با ایرانیا راحت بازی کرد؟:دی