فکر می کنم به H و H+ ربط دارهنقل قول:
چون من یه سامسونگ داشتم رو 7 مگ بود ولی H می زد
Printable View
فکر می کنم به H و H+ ربط دارهنقل قول:
چون من یه سامسونگ داشتم رو 7 مگ بود ولی H می زد
hspda تا 7 مگ میده و hspda+ ورژن های متعددی داره که تا 42 مگ هم میرسه. اما کو پهنای باند
ضمنا گوشی ها هم فرق می کنن مثل نوکیا ان 82 من تا 3 مگ دانلود میده اما 603 تا 14 مگ و البته مدیا پد ایکس وانم تا 42 مگ ( همش تری جی هست که به آخری میگن 3.75 چون نسل 3.0 زیر یک مگابیته)
انقد تبلیغات میکنن 4g ره افتاد فلان شد نسل جدید اینترنت پر سرعت همراه 3g
هنوز یه سری منطقه ها تو edge گیر کردن با سرعت زیر خط فقر
فقط تا میتونن دزدی میکنن
به نظرم خیلی از مناطق هنوز تحت پوشش نسل 3 هم نرفتننقل قول:
فکر کنم بعضی شهرها هنوز یک دکل فعال هم ندارن
نقل قول:بیشتر منظورم عدد دوم بود.نقل قول:
من دیشب از مودم گوش سونی اریکسون g705 با این مشخصات مودم HSPA 7.2/0.384 Mbps برای دانلود استفاده کردم که جزء اولین گوشی های نسل 3 بود، سرعت دانلود روی 2 مگ بود. می خوام ببینم محدودیت مودم
گوشی بوده یا واقعا سرعت ایرانسل اینجا همین قدر بوده؟. حالا امشب با ایفون امتحان می کنم ببینم سرعت دانلود بهتر میشه یا نه
فکر کنم تا 7 مگ رو بکشه دیگهنقل قول:
خودش داره همینو میگه
ایرانسل هم سرعتش متغیره
دوستان یه سوال.. گوشی های Huawei هم مد شبکه ها رو مثل سونی مشخص میکنه ؟ یچیزای تو همین تاپیک دیدم ولی میخواستم مطمئن شم.
ممنون.
بله جنس شبکه در هواووی هم نوشته میشه ولی من به هیچ وجه خرید گوشی هواووی توصیه نمی کنم چون به شبکه ای که خود گوشی میگه باید وصل بشی حالت GSM only یا WCDMA only نداره کلا....نقل قول:
با یه کدی که میره تو تنظیمات مخفی گوشی میشه بزاری رو wcdma onlyنقل قول:
ولی الان یادم نیست کدش چی بود.
یه سرچ کنی پیدا میشه
اشتباه به عرضتون رسوندن! دارهنقل قول:
بله جنس شبکه در هواووی هم نوشته میشه ولی من به هیچ وجه خرید گوشی هواووی توصیه نمی کنم چون به شبکه ای که خود گوشی میگه باید وصل بشی حالت GSM only یا WCDMA only نداره کلا....